Skocz do zawartości
marcinka

The Walking Dead

Rekomendowane odpowiedzi

4 epizod jak na razie trzyma poziom. Posiedziałem z nim wczoraj około 3h i jak zwykle było to wspaniałe 3 godziny z zombiakami. Niestety o 2:40 musiałem odpuścić i na siłę pójść do łóżka (praca) i nie wiem ile jeszcze zostało, ale ten odcinek tak bardzo naturalnie się rozwija, że chyba po raz pierwszy tak bardzo poczułem się związany z tą prowadzoną przeze mnie gromadką. Ukłony dla scenarzystów. Zobaczymy co będzie dalej. Świetnie jest zagrać w nowy epizod, dzień po rozpoczęciu się 3 sezonu TWD, combo :woot:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do końca tego roku ma być już ostatni epek i box'owa wersja TWD...ja ściągnąłem już 4 epek ale nie gram chwilowo ponieważ dla mnie grawnie w TWD jest jak oglądanie odcinka serialu...nie chcę przerywać w połowie z jakiegoś powodu i kończyc nastepnego dnia...dlatego po prostu poczekam i jak wróce z roboty w piątek to zacznę przezywac ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, ja dziś odpaliłem PSS (jest w nowej wersji). TWD nie znajdowało mi przez wyszukiwarkę. Znalazłem wchodząc w nowości. Problem w tym, że mimo iż mam wykupiony PASS to nie mogę pobrać zawartości. Pisze, że tej zawartości nie można pobrać w tej chwili czy jakoś podobnie. Miał ktoś tak albo może wie o co kaman?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro praktycznie każdy ma jakieś problemy to wg mnie oznacza, że wdrożenie nowego PSS powinno jednak zostać przełożone i przywrócona poprzednia wersja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mnie pokazuje że nie mam Ps+ wykupionego a ostatnio wykupiłem...

Ściągni coś z historii pobran i przerwie, oczywiście coś z ps+. Wszystko powinno być ok.

Wysyłane z mojego Xperia Arc S za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko wrócę do domu to skasuje z konsoli Hell Yeah...i pobiorę jeszcze raz...zobaczymy czy też da u mnie radę to naprawić...

Coś masakra się robi z TWD...o ile w poprzednich epkach nie zginąłem ani razu tak w tym już kilka razy padłem...często gra mi nie wyłapuje że nacisnąłem jakiś guzik :/

No i brak inwersji psuje mi strasznie strzelanie xD nie przyzwyczajony jestem do normalnego ustawienia xD

Ogólnie epek wypas i nie mogę się doczekać kolejnego :)

No i szkoda że ta gra ma straszne freezy przy przechodzeniu ze scen...

Edytowane przez TRaCeGuitar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoiler, tylko dla tych, co ukończyli epizod 4.

To się nie może skończyć dobrze. Tyle czasu budowania znakomitych relacji między postaciami, zżywania się z nimi... i jak to się skończy tragicznie, to... ech, niby Telltale trzyma ducha bezkompromisowości TWD, ale oglądać to wszystko nie będzie lekko. Dramat się szykuje i trzeba się na to przygotować. Już przy 4 epku ciśnienie mi skakało nie raz, wciskałem pauzę, żeby pomyśleć chwilę nad tym, co właśnie widziałem. Na sam koniec poszedłem ze wszystkimi oprócz Kenny'ego, któremu pokazałem solidnego "faka". Mam nadzieję, że targanie Benny'ego przez 3 epizody będzie po to, by w ostatnim mógł pokazać, że było warto go targać.

Ep. 4 najlepszy jak dotąd. Idealna konstrukcja, gra na nerwach jak trzeba. Teraz siedzę na psnprofiles i po ikonkach trofeów do Ep. 5 próbuję domyślać się, co tam się może wydarzyć. Na finał czekać się będzie tak samo, jak czeka się na finał swojego ulubionego serialu. Mistrz.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu ale jak zobaczyłem Molly to od razu poczułem jakbym patrzył na jakiegoś asasyna xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoiler, tylko dla tych, co ukończyli epizod 4.

Epizod ukończony... Ehhh... Re-we-la-cja :biggrin:

A ja właśnie z Kenny'm trzymam sztamę. Mimo tego jego całego prosto-chłopskiego podejścia do życia, to czuję, że zawsze mogę na niego liczyć. Natomiast Benny'ego "puściłem wolno" (ja i 19% innych graczy) i chociaż zasmuciłem się odrobinę, to nie mogłem go już znieść. Tyle syfu co on już narobił... Wiele było trudnych momentów w tym epizodzie i dla mnie jest na razie najlepszym. Tak na prawdę, to zostaliśmy tylko my dwaj, a Lee nie czuje się dobrze :sick: Teraz tylko czekać na finał, oby dobry.

Edytowane przez NERVUS_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam myślałem że

Clem zostanie pogryziona i na końcu trzeba będzie wybrać czy wpakuje się jej kulkę w łeb czy nie i ona nas zagryzie

a tutaj taka niespodzianka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to wyglądało tak:

Ja poszedłem sam, po ugryzieniu przez zombie, stwierdziłem, że sam muszę się uporać ze stratą małej i nie pokazałem grupie rany, schowałem ją. Kazałem im się oddalić i 5ty epizod będę przechodził sam. Ciekaw jestem jak to się skończy, doczekać się już nie mogę! Kenny był wporządku na samym początku, potem za bardzo zaczął świrować i rozkazywać grupie. Jak myślicie, co się stało z tą babeczką (nie pamiętam jej imienia) co nam vana podpierdzieliła i uciekła? Może pojawi się w 5tym epizodzie. Wygląda na to, że gra będzie miała smutne zakończenie. Ale aż mnie zamurowało jak naszego bohatera w tak głupi sposób, po tym ile przeszedł, zadrapał go szwendacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że znowu musimy tyle czekać... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem świeżo po ukończeniu Ep.3 i powiem że serial TV nie ma startu. Czy jesli ten epizod przejdę ponownie ale tym razem podejmę inne decyzje np nie zostawię Lily na drodze to scenariusz będzie się bardzo różnił czy jest jak w ME 1-3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy epek ma być już 21 listopada :) zobaczymy co da nam finalny epek tej pięknej historii...

Wersja pudełkowa trafia do sklepów w grudniu a w 2013 roku kolejny sezon :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz nie moge sie doczekac finalnego epizodu. Najlepsza jest ta rozkmina, ze kilka rzeczy moglem zrobic inaczej. Ciekawe jak bardzo dotychczasowe wybory beda mialy wplyw na koncowy rezultat. Dla mnie gra roku.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie udało mi się znaleźć nowego epizodu w storze czy jak zwykle, będziemy musieli sobie poczekać w Europie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Epek bedzie pewnie dostępny dopiero około 15-16...tak samo chyba było z poprzednim...ale dzisiaj juz na pewno będzie można pograć...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest do pobrania najnowszy odcinek :)

Edytowane przez B4NE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pamiętajcie żeby nie spoilerować tym którzy pograją w niego dopiero w weekend ! XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi