Osom1 0 Napisano 16 Sierpień 2013 Nie ma polskiego i jednak trzeba znać w miarę dobrze angielski - krótki czas na podjęcie decyzji jaką odpowiedź wybrać, ze słownikiem nie pogra się :) Kurde szkoda ,a w jezyku niemieckim może jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draq 7 Napisano 16 Wrzesień 2013 kupiłem 400 days... , i co musze mieć jeszcze zainstalowane triala new day czy wszystkie epizody ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 16 Wrzesień 2013 Z tego co pamiętam wystarczy pierwszy epizod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Październik 2013 Czy do 1 epizodu z polskiego sklepu mogę dograć epizody z USA? Czy muszę mieć 1 epek też z USA? Save z eu będzie działać na tym z US? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 6 Październik 2013 (edytowane) Właśnie ukończyłem. Naprawdę mocne zakończenie. Gra ciekawa, na pewno warta sprawdzenia. Zaraz zabieram się za dodatek 400 Days Edytowane 6 Październik 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 6 Październik 2013 Dodatek 400 sekund :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 6 Październik 2013 To się okaże, dopiero pobieram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 21 Październik 2013 Kiedy do diabła wychodzi drugi sezon?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 29 Październik 2013 Dzisiaj powinniśmy dowiedzieć się konkretnych informacji na temat sezonu drugiego :thumbsup: Dla zainteresowanych https://twitter.com/telltalegames/status/394644678521278464 Już nie mogę się doczekać ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 29 Październik 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ilEB4KTTOIo&feature=youtu.be Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Październik 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/10/29/the-walking-dead-season-two-coming-to-ps3-and-ps-vita/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wgsxr 8 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Niech mi ktos naswietli.. Jezeli sciagnalem 1 odcinek i przeszedlem go calego, a teraz chcialbym sciagnac Season Passa, to bedzie to jakos osobno i przechodzenie od nowa, czy to sie polaczy? Czy musze kupowac po jednym odcinku? Edytowane 13 Listopad 2013 przez Wgsxr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 13 Listopad 2013 Niech mi ktos naswietli.. Jezeli sciagnalem 1 odcinek i przeszedlem go calego, a teraz chcialbym sciagnac Season Passa, to bedzie to jakos osobno i przechodzenie od nowa, czy to sie polaczy? Czy musze kupowac po jednym odcinku? Jeśli kupisz Season Passa to i tak będziesz miał każdy epizod osobno do ściągnięcia. Po zassaniu i zainstalowaniu możesz grać od drugiego epizodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 11 Grudzień 2013 Pytanko do osób, które zakupiły pudełkowe The Walking Dead - wersje europejską GOTY co niedawno wyszła. Chciałem zapytać czy to wydanie ma ten dodatek 400 days w formie kodu do ściągnięcia, czy jest bezpośrednio dostępny na płytce w menu i drugie pytanie, czy ta wersja europejska tnie się i zacina niemiłościernie tak samo jak pudełkowe wersje amerykańskie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 12 Grudzień 2013 Pełny trailer drugiego sezonu. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 15 Grudzień 2013 Ktoś się orientuje czy sezon 2 będzie na PS4, albo czy będzie "port" ? Bo nie wiem czy brać sezon pass na PS3 czy czekać. Bo jak za 2-3 miesiące kupe PS4 a pozbędę sie PS3 to będzie mi szkoda WD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wgsxr 8 Napisano 16 Grudzień 2013 (edytowane) Ktoś się orientuje czy sezon 2 będzie na PS4, albo czy będzie "port" ? Bo nie wiem czy brać sezon pass na PS3 czy czekać. Bo jak za 2-3 miesiące kupe PS4 a pozbędę sie PS3 to będzie mi szkoda WD. Gdzieś czytałem, że producent zapewnił, iż wersja TWD na PS4 oraz Xbox One to tylko kwestia czasu i na pewno się pojawi. A teraz moje pytanie. Według strony producenta jutro tj. 17 grudnia, ma nastąpić premiera TWD: Season Two. Czy ktoś orientuje się, czy pierwszy epizod będzie od razu płatny, czy może darmowy jak w przypadku pierwszego sezonu, a potem dopiero reszta odcinków za kasę? Edytowane 16 Grudzień 2013 przez Wgsxr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Grudzień 2013 W pierwszym sezonie 1 epizod też był płatny darmowe było tylko demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wgsxr 8 Napisano 16 Grudzień 2013 W pierwszym sezonie 1 epizod też był płatny darmowe było tylko demo. Być może zależy od tego kiedy kupowałeś grę, ja grałem stosunkowo nie dawno, bo może z miesiąc temu i pierwszy epizod ściągnąłem za darmo, płaciłem tylko za następne 4 epizody oraz DLC ;) Zresztą sprawdzałem przed chwilą na PSS i tak jest do teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 16 Grudzień 2013 Ale 1 epizod był na początku platny, dopiero po jakims czasie zrobili darmowy i mysle ze 1 epizod 2 sezonu tez na początku bedzie płatny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 18 Grudzień 2013 Pierwszy epizod 2. sezonu już dostępny w PS Store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 18 Grudzień 2013 Przy season passie tym razem się wycwanili - "odcinek 1 dostępny już teraz, odcinki 2-5 będą wypuszczane w odstępach czasu" - na dobrą sprawę nie wiadomo co ile będą wypuszczać kolejne odcinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 18 Grudzień 2013 Tak samo bylo z pierwszym sezonem. Nowe odcinki wychodzily co 1-2 miesiace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Grudzień 2013 Czekanie na kolejne odcinki to katorga. 1 epizod kusi, ale po zaraz po skończeniu będę na głodzie kolejnego Pierwszy sezon grałem cały na raz i to chyba jest lepsza opcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 18 Grudzień 2013 Ja także planuje zakupić dopiero wtedy jak wyjdzie cały sezon. Nie wyobrażam sobie grać w tą grę co 1-2 miesiące. Miejmy nadzieję że nie przyjdzie nam długo czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach