zdun 1522 Napisano 18 Grudzień 2013 niech wychodzi cały i na 3 x sie go łyknie - w jedynce robiłem dziennie po 2 epki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 18 Grudzień 2013 A ja, trochę się samemu zaskakując, kupiłem dziś SP więc raczej nie powstrzymam się przed ogrywaniem kolejnych odcinków tuż po premierze. Oby nie trzeba było długo czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 18 Grudzień 2013 Też Wam nie czyta save'a z pierwszego sezonu? Zastanawiam się, czy to przez to, że ograłem dodatek "400 days" :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 19 Grudzień 2013 Też Wam nie czyta save'a z pierwszego sezonu? Zastanawiam się, czy to przez to, że ograłem dodatek "400 days" :/ U mnie przeczytało bez problemu, mimo, że przeszedłem dodatek. Pierwszy epizod skończony. Bez szału, zdecydowanie za krótki. Skończyło się w najciekawszym momencie, zajawka przed 2x02 sprawiła, że człowiek chce więcej JUŻ, TERAZ! Wydawanie epizodów co 2 miesiące to bezsens :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 20 Grudzień 2013 Patch wszystko naprawił. ;) Mi się epizod bardzo podobał, ale fakt faktem - czekać na kolejny to katorga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) Pierwszy epizod ukończony i mogę z czystym sumieniem napisać, że skutecznie wprowadził mnie na powrót w realia panujące w świecie w jakim musi żyć Clementine. W odcinku pierwszym wg mnie jeszcze dobitniej pokazano brutalność tego świata, tym razem widzianego z perspektywy dziecka (bystrego, ale ciągle dziecka), które zostało pozostawione samo sobie i usilnie poszukuje pomocy innych. Nie jest jednak o takową pomoc łatwo w warunkach, w których zaufanie nie jest powszechnym uczuciem... Chociaż mi tak naprawdę sama końcówka epizodu podobała się najmniej, to zajawka następnego odcinka skutecznie intryguje...zobaczymy co będzie dalej (cholera, naprawdę tyle musimy czekać?)... Edytowane 20 Grudzień 2013 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 23 Grudzień 2013 Miałem dziwny błąd w najnowszym sezonie. :D W czasie gdy po cichu szukaliśmy przedmiotów ranną Clementine i wchodziło się do pomieszczeń, to w niektórych z nich stały postaci tych mieszkańców domu. :] Podczas rozmowy z córką jednego kolesia, pomiędzy Clementine, a drugą dziewczyną także ktoś stał. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 19 Luty 2014 Według community na oficjalnej stronie Telltale Games informacja na temat daty udostępnienia drugiego epizodu ma się pojawić jeszcze w tym tygodniu (oby tak się stało :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 4 Marzec 2014 Premiera drugiego epizodu na amerykańskim PSN-ie już dzisiaj...czy ktoś ma jakieś wieści kiedy możemy spodziewać się premiery w europejskim PSN-ie? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 10 Marzec 2014 Drugi epizod drugiego sezonu zadebiutuje na europejskim PSN-ie w najbliższą środę, tj. 12 marca (jeśli kogoś po za mną to interesuje :p). 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Marzec 2014 Kogoś zainteresuje :-) Mam nadzieję, że będzie dłużej niż w pierwszym epizodzie. Niemniej po pierwszym odcinku chcę więcej :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartcor 0 Napisano 11 Marzec 2014 Drugi epizod drugiego sezonu zadebiutuje na europejskim PSN-ie w najbliższą środę, tj. 12 marca (jeśli kogoś po za mną to interesuje :P). Nareszcie! Już miałem obawy, że w ogóle tego odcinka nie wypuszczą. Obyśmy nie czekali na resztę tyle co na drugi, bo okaże się, że w 5. zagramy na gwiazdkę :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 11 Marzec 2014 (edytowane) Wspaniale Czekanie na ten odcinek było katorgą. Trzeba doładować konto na PSN :yes: Edytowane 11 Marzec 2014 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 12 Marzec 2014 Długo wyczekiwany epizod drugi już dostępny do pobrania (sprawdzane przez przeglądarkę) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 13 Marzec 2014 No i jak epizodzik? Grał już ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 13 Marzec 2014 Długo wyczekiwany epizod drugi już dostępny do pobrania (sprawdzane przez przeglądarkę) :) Na amerykańskim koncie chyba :P U nas będzie od jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 13 Marzec 2014 (edytowane) Na amerykańskim koncie chyba :P U nas będzie od jutra. Jest od wczoraj, jako dowód możesz potraktować moją sygnaturkę :) No i jak epizodzik? Grał już ktoś? Drugi epizod ograny...zabawy starczyło na dwie godziny...Ten odcinek jeszcze bardziej podsycił moje oczekiwania i nie wiem jak mam wytrzymać kolejne trzy miesiące w oczekiwaniu na następny epziod :/ Ogólnie w moim odczuciu ten sezon trzyma równie wysoki poziom co pierwszy, chociaż ewidentnie odczuwam brak jednej postaci z pierwszego sezonu. Odcinek typowo dla TWD kończymy z wyrzutami sumienia czy na pewno podjęliśmy dobre decyzje i czy na pewno nie mogliśmy poprowadzić akcji w innym (być może lepszym) kierunku. Mimo to drugi odcinek powinien "miło" zaskoczyć ludzi, którzy ograli pierwszy sezon, a także ewentualny dodatek "400 days" :) Więcej nie zdradzam... Edytowane 13 Marzec 2014 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osa1986 0 Napisano 17 Marzec 2014 Witam nie wiem czemu ale nie czyta mi seva z pierwszego sezonu.prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 17 Marzec 2014 Grałem :D Jako fan świata przedstawionego w komiksach, serialu, książkach z niecierpliwością czekam na kolejny odcineczek gry :DW skrócie - kolejny trzymający poziom epizod ale jeżeli miałbym się czepiać na siłę to śmiem twierdzić, że nudniejszy od poprzednich ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 10 Kwiecień 2014 (edytowane) Czy sezon pierwszy ma crossbuy? Pytam bo widzę że jest promocja sezonu pierwszego w wersji na vite. Ok już wiem, gra nie posiada crossbuya. Kolega ma dwie platyny. Edytowane 10 Kwiecień 2014 przez Adrian69PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 17 Kwiecień 2014 Przeleciałem cały temat i nie widziałem takiej informacji, ale dla pewności chciałem dopytać - czy na season passa pierwszego sezonu była kiedykolwiek taka promocja jaka aktualnie wisi na wolf among us (29 zl bodaj)? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Kwiecień 2014 Była, coś w tych okolicach cenowych było z raz czy dwa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 6 Maj 2014 (edytowane) Info z Twittera odnośnie trzeciego epizodu: I can also say that TWD203 will not be available on 5/6. All finished, but currently on standby for platform release dates to be confirmed. Link do źródła. Edytowane 6 Maj 2014 przez Dilerus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 18 Maj 2014 Śledzę temat a tu od 6 maja żadnego wpisu. Wchodzę dzisiaj na PSS z ciekawości i nowy epizod już dostępny :shok: Według mnie najlepszy odcinek drugiego sezonu, końcówka dosłownie wgniata w fotel. Długo nie mogłem się pozbierać po zakończeniu. I znowu katorga w oczekiwaniu na kolejny epizod, chyba już ostatni w tym sezonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 19 Maj 2014 Ja kupilem, zdalnie ściągnąłem ale nie mam czasu pograć. :-( Wczoraj przez apke ps ogladalem moje pucharki i w oko tez rzuciło mi się to, ze drugi sezon ma tylko 4 odcinki. Niepodoba mi się postępowanie developera - chyba wzięli na siebie za dużo roboty (wolf among us, borderlands, walking dead na vite), co odbija się na kolejnych epizodach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach