Klaxxon 33 Napisano 9 Październik 2013 Czy dodatek all stars był w każdym egzemplarzu czy tylko w tym, na okładce którego była naklejka all stars? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Październik 2013 tylko z naklejką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 18 Październik 2013 A czy mając 2k13, warto zatrzymać sobie 2k12 czy raczej pod każdym względem nowsze wersje są lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Październik 2013 To już osobista sprawa. Mi najlepiej grało się w 2k11 (rzucanie gałką bez dodatkowo przycisku) Czasem jest tak gdy seria osiągnie już pewny poziom, zmiany w kolejnych edycjach bardziej szkodzą niż pomagają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 18 Październik 2013 To już osobista sprawa. Mi najlepiej grało się w 2k11 (rzucanie gałką bez dodatkowo przycisku) Czasem jest tak gdy seria osiągnie już pewny poziom, zmiany w kolejnych edycjach bardziej szkodzą niż pomagają W 2k13 i tak mozna ustawic stare sterowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saimoz 72 Napisano 15 Listopad 2013 (edytowane) Mam pytanie odnosnie singature skills w mycareer... wyczytalem, ze podobno jest jakis glitch zwiazany z nimi, ze grajek posiadajacy je na 3 poziomie "gra" gorzej niz jakby wogole ich nie mial poprawili to? ktos sie z tym spotkal? Edytowane 15 Listopad 2013 przez Saimoz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 1 Grudzień 2014 Miał ktoś z Was problem z dźwiękiem podczas meczu ? Generalnie chodzi o to, że podczas, gdy komentator się odzywa to publiczność się zcisza, kiedy skończy mówić to publiczność słychać normalnie. jest to uciążliwe dla ucha kiedy podczas jednego zdania publiczność zgłaśnia się i zcisza wielokrotnie między słowami.... na PC tego nie miałem... tu to wyraźnie słychać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach