Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

3 dni próbowałem a dziś rano udało się

Mi tez udslo sie w koncu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy od tego jak szybko sie wczujesz w gre. Jak zalapiesz kiedy kontrowac, jaki styl jazdy pojazdami obrac to fabula idzie w mgnieniu oka! Szczegolnie ze strasznie wciaga i uzaleznia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawne że Sifu pozwala by jego studentom co rusz jakiś bydlak łamał kości ^-^

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jak 5 razy pod rząd łamiesz nogę jednemu i temu samemu gościowi :) Szkoda że nie pokusili się o złamane kończyny, tak jak Dead Island. Genialnie by się to tu sprawdziło.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak BTW to ja teraz głównie łamię kończyny, mega skuteczne(oprócz grabberów oczywiście).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli miałem jakąś "misję" , w której miałem zabić kilku kolesi, ale padłem i nie miałem opcji powtórzenia to liczy się to do platynki (czy zaliczy mi że wszystko zrobiłem) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie misje bedziesz mogl powtarzac, takze zobacz sobie w "Spolecznosci" czy masz taka mozliwosc, jezeli nie to Ci nie zaliczylo. Ale jezeli nie masz mozliwosci powtorki to albo miales jakies wydarzenie (ktore znajdzie sie pozniej), albo glitch (ale watpie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ataki specjalne dają bardzo dużo punktów...oczywiście jak się je robi na zmianę a nie spamuje non stop jednym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Coś jest w tej gierce :)

Nie wiem jak wy ale ja nigdy nie lubiłem cukierkowatego GTA, a tu pomimo średniej grafiki gra wciaga i chce się pyknąć kolejną misję .

Chyba ten klimat hong kongu brud syf przemoc .

Jest co robić nielegalne walki, nocne wyścigi niczym w nfs underground, ciekawe misje, świetny system walki !

Misja z odtworzeniem strzelaniny kozak !

GTA się nie umywa do SD jak dla mnie :)

Nawet zbieranie znajdziek jak nie lubię tak tu fajnie wypada .

Po prostu jest ciekawie podczas gdy GTA muliło mnie swoimi schematycznymi misjami (żadnego nie ukończyłem pare h i sell, nie wiem czym się ci ludzie tak jarają :biggrin: )

A zapomniałem dodać, misje wewnątrz budynków (np niedawno miałem w dyskotece wyglądają na prawdę ładnie (grafika)

do tego minigierki itd świetna sprawa :)

Nigdy nie grałem w Shemue na DC ale jak pograłem w SD to z miejsca skojarzyłem to z produkcją z DC .

Edytowane przez schranz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shenmue to inny gatunek gry ;) ale to tak jakby co.. na jej podstwie zrobiono yakuze i jest klasykiem nad klasykami a sd to ot kolejny wesoly sandboxik ino troszke brutalniejszy a shenmue i seria yakuza to przede wszytkim gry fabularne i 100% piaskownice ktore nie opieraja sie na wyswiechtanych przez gta schematach tylko na calej masie dodatkowego kontentu w stylu gier w grze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie twórcy idioci tylko wykaż się chociaż odrobiną umiejętności i zrób coś innego niż ciągle na pałę wciskać :square:

:triangle: do kontry też nie możesz ciągle wciskać bo po nieudanej kontrze masz chwilowego laga(widziałem że można wykupić skill'a zmniejszającego czas tego laga)

idioci bo przy tak niedokładnym sterowaniu save powinien być po prostu pomiędzy każdą partią przeciwników (czyli najpierw mamy x do pokonania , tu powinien być save i kolejni przeciwnicy bo często jest tak, że 2 fale się pokonuje ale przy 3ciej się ginie...). Osobiście zacząłem korzystać intensywnie z otoczenia- jak była misja w tym klubie to z zza baru wyskakiwałem na nich i od razu zdychali :)

ogólnie gra jest super, klimat, model kierowania autami.

misję na targu robiłem ok 30 minut przedwczoraj i poszło wreszcie.

Ogólnie deneewuje mnie, że jak się podświetla na czerwono wciskam trójkąt a ten nic nie robi :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Singularity tez tak mowilem na poczatku, wsciekalem sie.. kwestia wprawy, pozniej nie bylo wrecz opcji by zginac czy to w tych walkach ulicznych czy ktorejs z misji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest świetna. Wyścigi są bardzo fajne. Fabuła wciągająca.

Mógłbym tak bez końca :D Mam przegrane już 10h i mam 83,3 % wątku głównego. Mógłby być dłuższy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jakby tak wyciąć z GTA te nudne jeżdżenie z punktu A do B, te nudne sekwencje, których jest większość to długość wyszłaby podobnie wg mnie. Tutaj mamy jedną misję lepszą od drugiej i w dodatku pełne akcji. Nie wiem czy była jakakolwiek misja która mi się dłużyła.

Moim osobistym zdaniem Sleeping Dogs zjada GTA IV. Może jedynie model jazdy był lepszy tam, a tak poza tym to tutaj bawię się znacznie lepiej.

Nie mogę się doczekać kontynuacji na PS4 :) Będzie miazga.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dla mnie również Sleeping Dogs jest znacznie lepsze niż na GTA IV. Kapitalny design miasta, głównie walki wręcz zamiast strzelania, a tego tego możliwość wykorzystania obiektów otoczenia, azjatycka muzyka, przez która czasami nie wychodzę z samochodu, bo mam ochote posiedziec posluchac. Po prosu zakochalem się w tej grze. Podoba mi sie w zasadzie wszystko, wlacznie z glownym bohaterem, którego polubiłem bardziej juz po godzinie gry, niz Nico z GTA przez cala rozgrywke. Dla mnie wielkie zaskoczenie.

Edytowane przez WhiteCrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie jak dodaje sie pojazdy do garazu? Meczy mnie to ze mam tylko jedna fure i motocykl w swojej kolekcji a chetnie dodalbym kilka szybkich pojazdow zebym mial w czym wybierac przed wyscigami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

mimo wady w systemie obrony, o której wspomniałem dla mnie SD jest po prostu genialne. Podoba mi się fakt, że do misji nie jest jak w GTA daleko, że trzeba nieraz było przejechać przez 3 wyspy, tu najwyżej parę uliczek a jak dalej to szybka autostrada i nie zauważam kiedy już dojeżdżam :biggrin:

troszkę dziwnie mi się jeździ autami z uwagi na ruch lewostronny ale idzie się przyzwyczaić.

Dziś w nocy ograłem "kawał" gry i fabuła jest po prostu świetna...

a kurs strzelania przeprowadzony przez przełożonego wprost genialny :) 

zauważyłem, że wraz z postępem i rozwojem postaci walki idą coraz lepiej ale ten system obrony jest po prostu niedopracowany i liczę, że w następnej części będzie to poprawione :)

edit: @up- dodać możesz tylko jak kupisz w salonie albo dostaniesz do policji, kradzionych nie można dodać...

Edytowane przez Singularity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł z podwójną tożsamością, średnia grafika, system walki skopiowany z Batmana (trochę nieudolnie), model jazdy co najmniej dziwny, misje (póki co) żywcem zerżnięte z GTA.

Mimo to wciąga, jest fun :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da się wyjść jakoś z tej cholernej kamerki podczas łapania dilera ?

Miałem taka akcję że wskazałem niewłaściwego, wlazłem ponownie na kamerkę - diler uciekł, spróbuj za jakiś czas - i w tym momencie siedzę na kamerce bez możliwości wyjścia !!!

Jak przechodzi jakiś przypadkowy typ i go wskaże do złapania to dopiero wychodzi z trybu kamerki ..... gorzej jak to jakaś boczna uliczka i nikogo nie ma, czekałem kilka min i jedyna opcja to reset konsoli bo nawet nie mozna dać quit czy load last checkpoint :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da się wyjść jakoś z tej cholernej kamerki podczas łapania dilera ?

Miałem taka akcję że wskazałem niewłaściwego, wlazłem ponownie na kamerkę - diler uciekł, spróbuj za jakiś czas - i w tym momencie siedzę na kamerce bez możliwości wyjścia !!!

Jak przechodzi jakiś przypadkowy typ i go wskaże do złapania to dopiero wychodzi z trybu kamerki ..... gorzej jak to jakaś boczna uliczka i nikogo nie ma, czekałem kilka min i jedyna opcja to reset konsoli bo nawet nie mozna dać quit czy load last checkpoint :/

nie ma mozliwości wyjścia, trzeba kogoś wskazać to wychodzi. Też to wczoraj zauważyłem :D

nie wiem na jakim etapie jesteś ale ja wczoraj 2x już miałem z kamerką do czynienia i jak wskazałem złego to centrala powiedziała, że nie ten i jeszcze raz włączałem monitoring i miałem tą samą scenę co przed zatrzymaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misje (póki co) żywcem zerżnięte z GTA.

Zerżnięte z GTA? Przecież tam niemal od razu dostajesz broń i robisz masakrę, a w SD są bardziej różnorodne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można wskazać złego dilera? Przecież to jest zawsze ten sam gość, stojący naprzeciw grupy bandziorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uwierz, można :)

ja nie widziałem żeby wskazywało który to jest i robiłem na ślepo aż trafiłem xD i fakt, był to ten co stał naprzeciw...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi