Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

33f dobra cena,wydaje mi sie ze w uk sa najtansze gry.polecam pojsc pod sklep 28 wrzesnia o północy.ja bylem po 12 to klimat byl zajebisty.mimo ze bylem zmelanzowany sowicie ziolami,pojechalem pod sklep gamestation..kolejka ze 60 osob,stal przedemna starszy koles kolo 50 na poczatku mi mowi..stoje dla dzieci po gre,po 30min-chyba sobie pykne mecza,po ok godzinie..a piepsze nie ide do roboty..pocioram troche..w miedzy czasie jakas bryna zauwazyla kolejke..po co wy tu stoicie o 1 w nocy?po..bało was?jechal strasznie nam po rajtach..mialem taki ubaw,po pachy..nie zapomne tego nigdy!polecam

hehe pamiętam, jak jeździliśmy tak po PESa do ASDY, ale to jeszcze na PS2, żeby było parę funtów taniej. teraz już chyba za stary jestem, albo za wygodny na stanie o północy w kolejce.

widzę, że jest parę osób, to może jakąś ligę ustawimy i pogramy ekstraklasą tylko??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe też bym w ekstraklasie pograł, ale Zetki nie ma ;( a raczej się nie zanosi by 1 ligę wrzucili ;(

a tak btw to są jakieś patche do fify na ps3 dodajace 1 lige czy tylko na pc takie rzeczy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko na PC robią to ludzie nie związani z EA i wszystko jest raczej nie legalnie bo byłoby też tutaj i na xbox360

Edytowane przez bartez1994

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe też bym w ekstraklasie pograł, ale Zetki nie ma ;( a raczej się nie zanosi by 1 ligę wrzucili ;(

a tak btw to są jakieś patche do fify na ps3 dodajace 1 lige czy tylko na pc takie rzeczy ?

zawsze możesz grać ŁKSem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Facebooku wlasnie EA umiescilo licznik. Na razie jest 10% . Jak będzie 100 to udostępnią trailer z Fify 13 : )

http://www.facebook.com/easportsfifa

Kampania reklamowa rusza na całego,mają łby panowie z ea.co do ligi to sie pisze!

radek to jest raz w roku..a północny spacerek dobrze ci zrobi!ja teraz w de mieszkam,ale 28 o polnocy bede w okolicach Paryza(praca kierowcy),moze znajde gdzies tam sklep..z Francuzami w kolejce jeszcze nie stalem..he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po Fifie 12 jestem sceptyczny do "nowości".

Gram w gry piłkarskie od wieeeeelu lat w Fifę od 2000 ale Fifa 12 to moja najgorsza Fifa.

Fankis sorry ale dopiero w paź. zagramy w Fifę 13 bo teraz to mam tragicznego neta a serwery EA... cóż po co sobie nerwy szarpać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cieszynka Balotellego rewelacja :D Właśnie czytałem przed chwilą gdzieś w newsach. Panowie dobrze się sprawują.

kielczan, moim zdaniem jest to spowodowane zbyt dużymi wymaganiami. Ja też miałem kiedyś taki problem. Narzekałem tak jak narzekają Ci, którzy fanami Fify nie są. Chodziłem i gadałem, że zmieniają się tylko składy i w ogóle nad tym nie pracują.

Teraz podchodzę do tego inaczej. Przestałem czytać jakieś konkretne newsy, które mówią mi o poważnych zmianach. Nie mam zielonego pojęcia, co nowego wciskają do trzynastki. Pamiętam jak zacząłem czytać o dwunastce, że ma być jakiś nowy mechanizm fauli, że komputer będzie analizował punkt, w którym faulujesz i decydował o ewentualnej kontuzji. Nie zauważyłem żadnych zmian, ale kiedy znów włączyłem karierę i odpaliłem sobie online, zupełnie o tym zapomniałem. Aktualnie oczekuję po prostu sprawnie działającego multi i nowych składów. Rzeczy typu nowe cieszynki czy Messi na okładce, wywołają po prostu coś w stylu "ooo... całkiem nieźle.". A i tak będę grał. Swoją drogą, gdybym zarządzał takim EA, to raczej nie zmieniałbym wszystkiego nagle z Fify 12 do 13, bo potem nie miałbym nic do pokazania. Będzie i tak wielki bum, wszyscy Fifę kupią i wszyscy będą w nią grać :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za bardzo śledziłem newsy nt FIFY 13, niech mi ktoś powie czy ta okładka z Messim jest oficjalna ? Jak tak to jestem załamany bo jak dla mnie wygląda paskudnie...

Wolabym taką :biggrin:

http://www.fiftips.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/fifa-13-cover-balotelli.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za bardzo śledziłem newsy nt FIFY 13, niech mi ktoś powie czy ta okładka z Messim jest oficjalna ? Jak tak to jestem załamany bo jak dla mnie wygląda paskudnie...

Wolabym taką :biggrin:

http://www.fiftips.c...-balotelli.jpeg

Oficjalna, ale nie ostateczna:

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/25/messi-na-okladce-fifa-13

Edytowane przez chyzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to że kogoś tam dorzucą zależenie od kraju to wiadomo. Okropne jest to logo EA Sports za duże i zasłania praktycznie cały przód koszulki, która wygląda jak by była cała granatowa... No nic wydrukuje sobie tą z Balotellim i jazda xD

Edytowane przez RandyOrtonRKO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest na ultimie jakas h**** wersja + DLC z druzyna adidasa i 10k coins, sie pytam po co mi to %-), wiadomo cos czy w PL bedzie wersja z paczkami UT w podobie do tej ktora miala miejsce w 12 ?

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest na ultimie jakas h**** wersja + DLC z druzyna adidasa i 10k coins, sie pytam po co mi to %-), wiadomo cos czy w PL bedzie wersja z paczkami UT w podobie do tej ktora miala miejsce w 12 ?

Nie wiem jak w Polsce ale w chwili obecnej edycja UT w Game kosztuje 49 funtow i zawiera 24 zlote paczki , ktore beda do pobrania w ciagu 24 tygodni . Na 100% kody na paczki beda dostepne na allegro albo na ebayu.

Jak widac EA podnioslo ceny gier nie tylko w Polsce , prawde mowiac cena nie nastraja zbyt optymistycznie biorac pod uwage fakt , ze dostaniemy za nia , tylko lub az jak kto woli, aktualne sklady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no 50 funtow to juz deko ciezki koszt na statystycznego pracownika w polsce hehe natomiast w anglii to nie cala dniowka....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cieszynka Balotellego rewelacja :biggrin: Właśnie czytałem przed chwilą gdzieś w newsach. Panowie dobrze się sprawują.

kielczan, moim zdaniem jest to spowodowane zbyt dużymi wymaganiami. Ja też miałem kiedyś taki problem. Narzekałem tak jak narzekają Ci, którzy fanami Fify nie są. Chodziłem i gadałem, że zmieniają się tylko składy i w ogóle nad tym nie pracują.

Teraz podchodzę do tego inaczej. Przestałem czytać jakieś konkretne newsy, które mówią mi o poważnych zmianach. Nie mam zielonego pojęcia, co nowego wciskają do trzynastki. Pamiętam jak zacząłem czytać o dwunastce, że ma być jakiś nowy mechanizm fauli, że komputer będzie analizował punkt, w którym faulujesz i decydował o ewentualnej kontuzji. Nie zauważyłem żadnych zmian, ale kiedy znów włączyłem karierę i odpaliłem sobie online, zupełnie o tym zapomniałem. Aktualnie oczekuję po prostu sprawnie działającego multi i nowych składów. Rzeczy typu nowe cieszynki czy Messi na okładce, wywołają po prostu coś w stylu "ooo... całkiem nieźle.". A i tak będę grał. Swoją drogą, gdybym zarządzał takim EA, to raczej nie zmieniałbym wszystkiego nagle z Fify 12 do 13, bo potem nie miałbym nic do pokazania. Będzie i tak wielki bum, wszyscy Fifę kupią i wszyscy będą w nią grać :)

Nie ja nie mam zbyt dużych wymagań. Fifa 12 jest niedowytrzymania jeśli ktoś chce sobie pograć kariere... Poziom zawodowiec jest galaktyczny, a przeciwnicy potrafią mnie zgubić jednym ruchem czy kręceniem się w koło...

Online wygląda już lepiej ale te niedo**** serwery EA sprawiają, że chce mi się rzygać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu tak narzekacie na serwy EA, bynajmniej moje problemy we wszystkich grach EA online moge zliczyc na palcach 2 dłoni i wg mnie sa dosyc solidne :-)

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Poziom zawodowiec jest galaktyczny

Ja dostaje łupnia w prawie każdym meczu online, ogólnie gracz ze mnie przeciętny a z konsolą mam większe problemy tylko na legendary, zawodowiec jest dla mnie idealny :)

edit: najnowszy news o Fifie:

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-virtual-bundesliga/

Wygląda na to że Polacy z Borussi będą piekielnie mocni- Kuba 85 Piszczu i Lewy 86 o_0

Edytowane przez Dobos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostaje łupnia w prawie każdym meczu online, ogólnie gracz ze mnie przeciętny a z konsolą mam większe problemy tylko na legendary, zawodowiec jest dla mnie idealny :)

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-virtual-bundesliga/

Wygląda na to że Polacy z Borussi będą piekielnie mocni- Kuba 85 Piszczu i Lewy 86 o_0

Dla mnie miód :]

Na to czekałem właśnie...byłem ciekaw jak dopakują tym razem naszą trojce z reprezentacji :)

Oby tylko Polska nie dostała 4,5 * ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie, ładnie :)

Granie Reprezentacją PZPN z Lewym na szpicy w '12 było eleganckie, to co dopiero będzie w '13 :D

A ja jakoś nię potrafię grać z jednym na szpicy... :).

Do tej pory Jeleń z Lewym z przodu.

A nie długo ....Sobiech, Rybus , Brożek ?

A może Obraniak...tylko ten jego wzrost.

Ładnie, ładnie :)

Granie Reprezentacją PZPN z Lewym na szpicy w '12 było eleganckie, to co dopiero będzie w '13 :D

A ja jakoś nię potrafię grać z jednym na szpicy... :).

Do tej pory Jeleń z Lewym z przodu.

A nie długo ....Sobiech, Rybus , Brożek ?

A może Obraniak...tylko ten jego wzrost.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://fifasoccerblo...ual-bundesliga/

Nie wierzyłbym w atrybuty na tych screenach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi