sakosusz 169 Napisano 19 Październik 2014 Na jakim poziomie najlepiej zacząć grac karierę? Wiadomo ze trzeba ogarnąć sterowanie ale nie chce zeby później bylo za łatwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Październik 2014 Najlepiej na najwyzszym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 19 Październik 2014 Na najwyższym? Az tak łatwo hest później? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 19 Październik 2014 Nie jest na początku łatwo, ale o wiele lepiej przygotuje Cię pod multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rossomaro 1 Napisano 20 Październik 2014 Sorry, jeżeli powielam pytanie, ale zbyt wiele stron do przeczytania - jak wygląda multik? Nie ma przegiętych lagów jak w poprzednich częściach UFC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Październik 2014 Sorry, jeżeli powielam pytanie, ale zbyt wiele stron do przeczytania - jak wygląda multik? Nie ma przegiętych lagów jak w poprzednich częściach UFC?Na ta chwile juz raczej nie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 23 Październik 2014 Jakie umiejętności ustawić dla stylu mua thai? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stfu1337 0 Napisano 27 Październik 2014 Jak się wychylać ciałem do tyłu i unikać ciosów? Zauwazylem że jak niektorzy nie mają staminy potrafią się wychylić głową i ciałem do tyłu na kilka sekund i unikac ciosów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Październik 2014 Jak się wychylać ciałem do tyłu i unikać ciosów? Zauwazylem że jak niektorzy nie mają staminy potrafią się wychylić głową i ciałem do tyłu na kilka sekund i unikac ciosów. L2 + kierunki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stfu1337 0 Napisano 27 Październik 2014 Ok, dzięki, poźniej wypróbuje. Jeszcze mam jedno pytanko. Jak jestem w pełnym dosiadzie i koleś mnie trzyma i ja z łokci nawalam, to w ogole nie ma mocy - więc w związku z tym mam pytanie.. Jak się wychylić żeby mnie nie trzymał i żeby łokcie szły z góry z wielka siłą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 28 Październik 2014 Dzisiaj Pogralem online i koleś nonstop walil low kicki. A moj zawodnik wg nie reagowal za każdym razem tak samo. Żaden przycisk po prostu nic. Jakby byl sparaliżowany. Juz powoli mam dość tej gry w online a dopiero zaczalem. Jedynie na dwoch z kolegami mozna normalnie pograć. Multi zlagowane i pelno noobow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stfu1337 0 Napisano 29 Październik 2014 Low kicki są strasznie irytujące. Też mi się to często zdarza, szczególnie w czerwonym pasie. Nie mam na to lekarstwa. Może ktoś potrafi się temu przeciwstawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Październik 2014 (edytowane) No niestety od początku niektórzy nie potrafią grać tak jak to powinno wyglądać. Najgorszy typ jakiego ostatnio spotkałem to Renan "Barao-One high kick spamer". A jak nie dawał rady to uciekał po oktagonie. Mi od premiery więcej frajdy sprawiają walki z CPU i ze znajomymi. Z random online prawie dałem se spokój Edytowane 29 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stfu1337 0 Napisano 29 Październik 2014 No ja ostatnio dużo gram na online, 9x z rzędu utrzymałem się z czerwonym pasem, w tym 2x mistrzostwa. Ale przychodzą czasami (nie raz cześciej) momenty, gdzie odechciewa się grać, bo ludzie używaja bugów, zamiast bić się normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 29 Październik 2014 (edytowane) Nowy patch 1 gb. Ma ktoś liste zmian? Ja na spamerów stosuje obalenia ale czasami nie da rady obalić bo nasz zawodnik zachowuje sie jakby go prad kopał Edytowane 29 Październik 2014 przez sakosusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stfu1337 0 Napisano 29 Październik 2014 Jeszcze chyba nie ma oficjalnej listy zmian. Ja tylko wiem że dodali 3 nowych zawodników: Michael Chiesa, Diego Sanchez i Hector Lombard. Patch sporych rozmiarów, ciekawe czy zmiany na plus czy minus, trzeba potestować dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 29 Październik 2014 Lista zmian jest dostępna pod Options -> Historia aktualizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 5 Listopad 2014 Witam! Jestem fanem UFC właśnie zakupiłem PS4 i chce kupić UFC i mam pytanie czy jest online pass? czy bez problemu używka śmiga ?? I jak ktoś w skrócie może napisać czy demo różni bardzo się od pełnej wersji ?? jeżeli chodzi o walkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Listopad 2014 Nie ma żadnego OP już chyba na żadnej grze na PS4. Demo różni się od pełnej dość znacznie, zresztą ilość wydanych paczy mówi sama za siebie. Całkiem dwie różne rozgrywki można by powiedzieć. Przeczytaj sobie kilka stron wcześniej, albo logi z paczy to będziesz wiedzieć ile zostało zmienione/poprawione, bo jest tego sporo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 5 Listopad 2014 Nie ma żadnego OP już chyba na żadnej grze na PS4. Demo różni się od pełnej dość znacznie, zresztą ilość wydanych paczy mówi sama za siebie. Całkiem dwie różne rozgrywki można by powiedzieć. Przeczytaj sobie kilka stron wcześniej, albo logi z paczy to będziesz wiedzieć ile zostało zmienione/poprawione, bo jest tego sporo ;) ok. Dzięki. P.S. wie ktoś czy i kiedy wyjdzie Fight Night?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 5 Listopad 2014 Ile miejsca na dysku zajmuje ufc ze wszystkimi patchami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Listopad 2014 Ok. 20 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 10 Listopad 2014 Witam! Pany mam pytanie. Żeby stworzyć zawodnika i go wytrenować żeby potem grać nim na necie to muszę przejść tryb kariery tak jak to było w poprzednich częściach czy w tej wersji jest inaczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 10 Listopad 2014 Nie zagrasz CAF-em online. Co jest oczywiście dobre z wiadomych względów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 10 Listopad 2014 Nie zagrasz CAF-em online. Co jest oczywiście dobre z wiadomych względów. aha ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach