mataman 680 Napisano 19 Grudzień 2013 Moja zawiesiła się kilka razy i dodatkowo czasem resetuje się kiedy wyjdę z GT6 do XMB. Pózniej odtwarzanie systemu plików. Wkurza mnie to niemiłosiernie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 19 Grudzień 2013 Mi się konsola zawiesiła kilka razy podczas pauzowania wyścigu i w trakcie wyłączania gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 19 Grudzień 2013 Do tej pory raz mi się zawiesiła, po ukończeniu któryś mistrzostw. Podczas odtwarzania systemu plików modliłem się by sejva szlag mi nie trafił, oczywiście mistrzostwa musiałem jechać od Nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 19 Grudzień 2013 Mnie to dotknęło wczoraj pierwszy raz. Zawiesiła się po zainstalowaniu patcha 1.02 w momencie uruchamiania GT6 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 19 Grudzień 2013 Uff, to mi jkamień z serca spadł, widać gra ma to do siebie, że cały sytem się sypie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 19 Grudzień 2013 U mnie padła przed chwilą:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 19 Grudzień 2013 Hmm... mi też przed chwilą się zawiesiła przy uruchamianiu gt6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 19 Grudzień 2013 Muszą coś z tym zrobić, bo jak konsola bedzie mi system plików co kilka dni odtwarzać, to w końcu coś padnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 19 Grudzień 2013 U mnie czasami są nawet problemy, gdy po prostu wyłączam konsolę nie wychodząc z gry. Trzy sygnały dźwiękowe i przy następnym uruchamianiu przywracanie systemu plików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziemniak82 10 Napisano 19 Grudzień 2013 To jakaś epidemia, właśnie zaliczyłem zwis konsoli przy odpaleniu GT6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graGITARA 24 Napisano 19 Grudzień 2013 nigdy mi nie zwisła podczas gry w gt6 jeszcze za to reset często się trafia ale tylko po zakończeniu gry. dziwna sprawa. wczoraj jak pierwszy raz chciałem instalować 1.02 to też reset i naprawa systemu plików, za drugim razem poszło jak burza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 19 Grudzień 2013 Obecny egzemplarz (slim 250GB) mam 2 lata i nigdy mi systemu plików nie przywracała. Natomiast przy GT6 już kilka razy, coś jest mocno nie tak z tą grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lylek5 0 Napisano 19 Grudzień 2013 Mi pierwszy raz się zawiesiła po wgraniu patcha 1.02 reset i naprawa systemu plików i tyle narazie , czyli cos nie tak do końca jest z tym patchem ze prawie kazdemu wiesza system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 19 Grudzień 2013 Tak, też miałem identyczny problem. Ten patch 1.02 coś namieszał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaamil 9 Napisano 19 Grudzień 2013 Kurcze nam na 2 konsolach siadł system po instalacji nowego patcha, tzn zawias po instalacji patcha. Później podczas gdy w sieci było ok, ale w karierze zawias po zakończeniu wyścigu. Ponadto "na pokojach" też się zdarzają dziwne problemy w stylu nie widać innych graczy na torze + wzajemne "nie słyszenie" dwóch osób. Mam nadzieję, że to przejściowe problemy, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) Co do multi to jest akurat standardowa sprawa :). W GT5 tak było bardzo często. Edytowane 19 Grudzień 2013 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 19 Grudzień 2013 To chyba standard z tą zawieszką. Mi też po patchu 1.2 kiedy gra już wszystko pobrała i zainstalowało zawiesiło konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mart_102 15 Napisano 19 Grudzień 2013 Nie instalowałem jeszcze 1.02 ale jak dotychczas zawiesiła się 2 razy, oba przy wychodzeniu z pokoju online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 19 Grudzień 2013 To mi się jeszcze nie zdarzyło żeby sie zawiesiła ani nic podobnego naszczęście. Ale szkoda że dodali do zawodów sezonowych znowu jazde na czas a nie zwykłe wyścigi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobelrly 0 Napisano 19 Grudzień 2013 Mi też zawiesiła sie juz 2 razy przy otwieraniu gry od czasu 1.02. Jeśli nie mam wersji aniversal, to jest jakaś szansa zdobyć jakoś taowy samochód żeby wystartować w zawodach sezonowych przeznaczonych dla takich samochodów ?? bo w salonie GT nic takiego nie znalazłem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal22rak 1 Napisano 19 Grudzień 2013 Dołączam do grona wczoraj i dzisiaj zwis :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 20 Grudzień 2013 Miałem to samo. ..z żadną inną gra nie było problemów. .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 20 Grudzień 2013 Wczoraj zakupiłem Anniversary, wersja z PSN i również po wgraniu 1.02 zwis przy uruchomieniu. Po resecie naprawa plików i poszło dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arty46 2 Napisano 20 Grudzień 2013 Jak wyżej "zawiecha" po 1.02. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Grudzień 2013 grę kupiłem dziś - jak dobrze rozumiem nie wgrywać łatki póki jej nie naprawią ?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach