Skocz do zawartości
Patricko

Gran Turismo 6

Rekomendowane odpowiedzi

Moja zawiesiła się kilka razy i dodatkowo czasem resetuje się kiedy wyjdę z GT6 do XMB. Pózniej odtwarzanie systemu plików. Wkurza mnie to niemiłosiernie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się konsola zawiesiła kilka razy podczas pauzowania wyścigu i w trakcie wyłączania gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory raz mi się zawiesiła, po ukończeniu któryś mistrzostw. Podczas odtwarzania systemu plików modliłem się by sejva szlag mi nie trafił, oczywiście mistrzostwa musiałem jechać od Nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to dotknęło wczoraj pierwszy raz. Zawiesiła się po zainstalowaniu patcha 1.02 w momencie uruchamiania GT6 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff, to mi jkamień z serca spadł, widać gra ma to do siebie, że cały sytem się sypie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszą coś z tym zrobić, bo jak konsola bedzie mi system plików co kilka dni odtwarzać, to w końcu coś padnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie czasami są nawet problemy, gdy po prostu wyłączam konsolę nie wychodząc z gry. Trzy sygnały dźwiękowe i przy następnym uruchamianiu przywracanie systemu plików.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakaś epidemia, właśnie zaliczyłem zwis konsoli przy odpaleniu GT6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy mi nie zwisła podczas gry w gt6 jeszcze za to reset często się trafia ale tylko po zakończeniu gry. dziwna sprawa. wczoraj jak pierwszy raz chciałem instalować 1.02 to też reset i naprawa systemu plików, za drugim razem poszło jak burza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecny egzemplarz (slim 250GB) mam 2 lata i nigdy mi systemu plików nie przywracała. Natomiast przy GT6 już kilka razy, coś jest mocno nie tak z tą grą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi pierwszy raz się zawiesiła po wgraniu patcha 1.02 reset i naprawa systemu plików i tyle narazie , czyli cos nie tak do końca jest z tym patchem ze prawie kazdemu wiesza system

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nam na 2 konsolach siadł system po instalacji nowego patcha, tzn zawias po instalacji patcha.

Później podczas gdy w sieci było ok, ale w karierze zawias po zakończeniu wyścigu.

Ponadto "na pokojach" też się zdarzają dziwne problemy w stylu nie widać innych graczy na torze + wzajemne "nie słyszenie" dwóch osób.

Mam nadzieję, że to przejściowe problemy, 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do multi to jest akurat standardowa sprawa :). W GT5 tak było bardzo często.

Edytowane przez mataman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba standard z tą zawieszką. Mi też po patchu 1.2 kiedy gra już wszystko pobrała i zainstalowało zawiesiło konsole. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie instalowałem jeszcze 1.02 ale jak dotychczas zawiesiła się 2 razy, oba przy wychodzeniu z pokoju online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mi się jeszcze nie zdarzyło żeby sie zawiesiła ani nic podobnego naszczęście. Ale szkoda że dodali do zawodów sezonowych znowu jazde na czas a nie zwykłe wyścigi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też zawiesiła sie juz 2 razy przy otwieraniu gry od czasu 1.02.

Jeśli nie mam wersji aniversal, to jest jakaś szansa zdobyć jakoś taowy samochód żeby wystartować w zawodach sezonowych przeznaczonych dla takich samochodów ?? bo w salonie GT nic takiego nie znalazłem ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zakupiłem Anniversary, wersja z PSN i również po wgraniu 1.02 zwis przy uruchomieniu. Po resecie naprawa plików i poszło dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi