andryush 48 Napisano 25 Grudzień 2013 Ja próbuję Challengerem R/T '70 i dosyć ciężko jest, oszczędzam kredyty i unikam tuningu auta, a tym bardziej kupowanie nowych wozów. Po prostu kupuję tylko te, które mi się szczególnie podobają, tylko, że czasem okazują się one za wolne i tu pojawia się problem co robić. No przecież tego Stingray Racing Concept można było gdzieś wygrać... chyba Goodwood na złoto. Wóz jest dobry, bo potrafi się nieźle rozpędzić, trzeba tylko skrzynię wymienić, klika ulepszeń silnika do jakichś 520 PO i można startować w tych zawodach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 25 Grudzień 2013 (edytowane) Nie buszuje nigdzie indziej oprócz normalnej kampanii. Nie wiem czy to się tak celowo ustawiło czy to tylko przypadek, ale dzisiaj jak włączyłem GT6 to w menu leciały nutki świąteczne. Edytowane 25 Grudzień 2013 przez Użytkownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrys 5 Napisano 25 Grudzień 2013 (edytowane) Challengerem R/T '70 jest swietny po tuningu PO chyba 593 i kazde amerykanskie i nawet nie ktore klasyczne zawody mozna nim wygrac:) Edytowane 25 Grudzień 2013 przez Tyrys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 25 Grudzień 2013 Nie buszuje nigdzie indziej oprócz normalnej kampanii. Nie wiem czy to się tak celowo ustawiło czy to tylko przypadek, ale dzisiaj jak włączyłem GT6 to w menu leciały nutki świąteczne. Lecą lecą od paru dni :-) miły akcent :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 25 Grudzień 2013 (edytowane) No ja je słyszałem już wcześniej więc raczej są one zawarte w grze na stałe, ale i premiera była całkiem niedawno. Podrasowałem nieco Challengera na 610 HP i jest złoto na każdym torze. Edytowane 25 Grudzień 2013 przez Użytkownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 26 Grudzień 2013 Można jakoś włączyć zużywanie się opon i paliwa w normalnej grze? Czy jest to tylko dostępne w multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 26 Grudzień 2013 Można jakoś włączyć zużywanie się opon i paliwa w normalnej grze? Czy jest to tylko dostępne w multi? W singlu w klasie S jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 26 Grudzień 2013 Ok dzięki, co z pojedynczymi wyścigami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 26 Grudzień 2013 Jakie są domyślne ustawienia sterowania (abs etc.??) Cos zmieniłem a nie wiem jak przywrócić to co było na starcie? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 26 Grudzień 2013 ABS na 1. TCS na 5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 27 Grudzień 2013 Z jednym z filmiku zauważyłem, że typek kupuje wszystkie "stage'e" turbo i silnika po kolei. Czy w ostatecznym rozrachunku ma to znaczenie? mam pytanie do tych co mają swoją muzykę w GT6. Ustawiam swoją ,z parę kawałków poleci mojej a potem znowu wraca oryginalna ścieżka, której już po dwóch dniach nie mogłem słuchać:P Chciałbym aby moja tylko leciała. W GT5 nie miałem problemów. Mieliście podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 27 Grudzień 2013 Stage silnika mają znaczenie, ale turbo już nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 27 Grudzień 2013 Panowie jak z tym loginem ,można ustawić z PSN ,czy tylko imię i nazwisko.Ktoś pisał przy łatce 1.02 że można ale nie widzę takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 27 Grudzień 2013 Zmiana polegała na tym, że gra w czasie wyścigu pokazuje "po staremu" login PSN. Przed łatką było imię i nazwisko. Jednak sprawdzając czyjeś konto GT6 nadal wyświetla jedno i drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArtiF1 19 Napisano 27 Grudzień 2013 Ja tam dalej mam imię i nazwisko w czasie wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 27 Grudzień 2013 Co robić z samochodem z napędem na tył jeśli jest zbyt nadsterowny? Mam wyścigi FR i kupiłem dla nich jakiegoś niedrogiego lexusa, troszkę zwiększyłem moc i mam troche problem z pokonywaniem zakrętów. Wystarczy odrobinę za mocno dodać gazu i tył wyprzedza przód, nie wybacza żadnego błędu auto :D Można jakoś je zmodyfikować tak żeby w miarę nie tracić mocy a troche zmniejszyć ten efekt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 27 Grudzień 2013 a ja mam coś z premią za zalogowanie się, przedwczoraj miałem 200%, wczoraj 170% a dzisiaj? 150% to co teraz idzie w dół? jutro 130%? lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 27 Grudzień 2013 Z jednym z filmiku zauważyłem, że typek kupuje wszystkie "stage'e" turbo i silnika po kolei. Czy w ostatecznym rozrachunku ma to znaczenie? Wystarczy kupić sam 3. etap tuningu silnika. Jeśli chodzi o turbo to zależnie od auta drugi lub trzeci poziom będzie bardziej odpowiedni - zwróć uwagę na PO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Grudzień 2013 Ja tam dalej mam imię i nazwisko w czasie wyścigu. Chodzi o multi, tam pokazuje teraz nick. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 27 Grudzień 2013 Nie uważacie, że podane godziny w wyścigach trochę nie pasują do rzeczywistości ? Chodzi mi o to, że jak mamy np. godzinę wieczorną, gdzie faktycznie powinno się już ściemnniać, a tym czasem jest całkiem jasno i wydawać się może jakby to się działo o kilka godzin wstecz. Drugi przykład jest taki, że jak mamy 7:30, to słońce pada tak, jakby miało zaraz zachodzić. Wczoraj odpaliłem wyścig - jest godzina 20:00, no ok, mija dwie godziny a niebo jest błękitne. Coś mi tu trochę nie halo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 27 Grudzień 2013 Mam mały problem... Kupiłem z 3 tygodnie temu GT6 jako slot na Allegro, raz mogłem pobrać. Wszystko działało, dziś robiłem "porządki" na PS3 i usunąłem profil na którym kupiłem GT6 (hasło i tak nie działało, więc nie mogłem się wpisać do PSN) i teraz otrzymuję komunikat o konieczności odnowienia licencji i zostaje przeniesiony do PS Store, gdzie muszę kupić grę. :/ Czy straciłem GT6? =/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gierap 15 Napisano 27 Grudzień 2013 Mam mały problem... Kupiłem z 3 tygodnie temu GT6 jako slot na Allegro, raz mogłem pobrać. Wszystko działało, dziś robiłem "porządki" na PS3 i usunąłem profil na którym kupiłem GT6 (hasło i tak nie działało, więc nie mogłem się wpisać do PSN) i teraz otrzymuję komunikat o konieczności odnowienia licencji i zostaje przeniesiony do PS Store, gdzie muszę kupić grę. :/ Czy straciłem GT6? =/ Bez profilu na którym "zakupiłeś" GT6 - nie pograsz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 27 Grudzień 2013 Nie można go jakoś przywrócić z pamięci PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Grudzień 2013 Nie da się, straciłeś grę. Nigdy nie można kasować takiego konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 27 Grudzień 2013 Co robić z samochodem z napędem na tył jeśli jest zbyt nadsterowny? Mam wyścigi FR i kupiłem dla nich jakiegoś niedrogiego lexusa, troszkę zwiększyłem moc i mam troche problem z pokonywaniem zakrętów. Wystarczy odrobinę za mocno dodać gazu i tył wyprzedza przód, nie wybacza żadnego błędu auto Można jakoś je zmodyfikować tak żeby w miarę nie tracić mocy a troche zmniejszyć ten efekt? Generalnie trzeba bardziej usztywnić przód, albo tył zrobić bardziej miękkim w ustawieniach zawieszenia. No, ale nadsterowność może być spowodowana różnymi czynnikami i sposoby na jej zmniejszenie mogą być różne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach