Skocz do zawartości
Patricko

Gran Turismo 6

Rekomendowane odpowiedzi

Ja próbuję Challengerem R/T '70 i dosyć ciężko jest, oszczędzam kredyty i unikam tuningu auta, a tym bardziej kupowanie nowych wozów. Po prostu kupuję tylko te, które mi się szczególnie podobają, tylko, że czasem okazują się one za wolne i tu pojawia się problem co robić.

No przecież tego Stingray Racing Concept można było gdzieś wygrać... chyba Goodwood na złoto. Wóz jest dobry, bo potrafi się nieźle rozpędzić, trzeba tylko skrzynię wymienić, klika ulepszeń silnika do jakichś 520 PO i można startować w tych zawodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie buszuje nigdzie indziej oprócz normalnej kampanii.

Nie wiem czy to się tak celowo ustawiło czy to tylko przypadek, ale dzisiaj jak włączyłem GT6 to w menu leciały nutki świąteczne.

Edytowane przez Użytkownik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Challengerem R/T '70 jest swietny po tuningu PO chyba 593 i kazde amerykanskie i nawet nie ktore klasyczne zawody mozna nim wygrac:)

Edytowane przez Tyrys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie buszuje nigdzie indziej oprócz normalnej kampanii.

Nie wiem czy to się tak celowo ustawiło czy to tylko przypadek, ale dzisiaj jak włączyłem GT6 to w menu leciały nutki świąteczne.

Lecą lecą od paru dni :-) miły akcent :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja je słyszałem już wcześniej więc raczej są one zawarte w grze na stałe, ale i premiera była całkiem niedawno. Podrasowałem nieco Challengera na 610 HP i jest złoto na każdym torze.

Edytowane przez Użytkownik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można jakoś włączyć zużywanie się opon i paliwa w normalnej grze? Czy jest to tylko dostępne w multi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można jakoś włączyć zużywanie się opon i paliwa w normalnej grze? Czy jest to tylko dostępne w multi?

W singlu w klasie S jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok dzięki, co z pojedynczymi wyścigami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są domyślne ustawienia sterowania (abs etc.??) Cos zmieniłem a nie wiem jak przywrócić to co było na starcie? ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednym z filmiku zauważyłem, że typek kupuje wszystkie "stage'e" turbo i silnika po kolei. Czy w ostatecznym rozrachunku ma to znaczenie?

mam pytanie do tych co mają swoją muzykę w GT6. Ustawiam swoją ,z parę kawałków poleci mojej a potem znowu wraca oryginalna ścieżka, której już po dwóch dniach nie mogłem słuchać:P Chciałbym aby moja tylko leciała. W GT5 nie miałem problemów.

Mieliście podobnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak z tym loginem ,można ustawić z PSN ,czy tylko imię i nazwisko.Ktoś pisał przy łatce 1.02 że można ale nie widzę takiej opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana polegała na tym, że gra w czasie wyścigu pokazuje "po staremu" login PSN.

Przed łatką było imię i nazwisko.

Jednak sprawdzając czyjeś konto GT6 nadal wyświetla jedno i drugie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co robić z samochodem z napędem na tył jeśli jest zbyt nadsterowny? Mam wyścigi FR i kupiłem dla nich jakiegoś niedrogiego lexusa, troszkę zwiększyłem moc i mam troche problem z pokonywaniem zakrętów. Wystarczy odrobinę za mocno dodać gazu i tył wyprzedza przód, nie wybacza żadnego błędu auto :D Można jakoś je zmodyfikować tak żeby w miarę nie tracić mocy a troche zmniejszyć ten efekt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam coś z premią za zalogowanie się, przedwczoraj miałem 200%, wczoraj 170% a dzisiaj? 150% to co teraz idzie w dół? jutro 130%? lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednym z filmiku zauważyłem, że typek kupuje wszystkie "stage'e" turbo i silnika po kolei. Czy w ostatecznym rozrachunku ma to znaczenie?

Wystarczy kupić sam 3. etap tuningu silnika. Jeśli chodzi o turbo to zależnie od auta drugi lub trzeci poziom będzie bardziej odpowiedni - zwróć uwagę na PO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam dalej mam imię i nazwisko w czasie wyścigu.

Chodzi o multi, tam pokazuje teraz nick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uważacie, że podane godziny w wyścigach trochę nie pasują do rzeczywistości ? Chodzi mi o to, że jak mamy np. godzinę wieczorną, gdzie faktycznie powinno się już ściemnniać, a tym czasem jest całkiem jasno i wydawać się może jakby to się działo o kilka godzin wstecz. Drugi przykład jest taki, że jak mamy 7:30, to słońce pada tak, jakby miało zaraz zachodzić. Wczoraj odpaliłem wyścig - jest godzina 20:00, no ok, mija dwie godziny a niebo jest błękitne. Coś mi tu trochę nie halo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem...

Kupiłem z 3 tygodnie temu GT6 jako slot na Allegro, raz mogłem pobrać. Wszystko działało, dziś robiłem "porządki" na PS3 i usunąłem profil na którym kupiłem GT6 (hasło i tak nie działało, więc nie mogłem się wpisać do PSN) i teraz otrzymuję komunikat o konieczności odnowienia licencji i zostaje przeniesiony do PS Store, gdzie muszę kupić grę. :/

Czy straciłem GT6? =/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem...

Kupiłem z 3 tygodnie temu GT6 jako slot na Allegro, raz mogłem pobrać. Wszystko działało, dziś robiłem "porządki" na PS3 i usunąłem profil na którym kupiłem GT6 (hasło i tak nie działało, więc nie mogłem się wpisać do PSN) i teraz otrzymuję komunikat o konieczności odnowienia licencji i zostaje przeniesiony do PS Store, gdzie muszę kupić grę. :/

Czy straciłem GT6? =/

Bez profilu na którym "zakupiłeś" GT6 - nie pograsz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da się, straciłeś grę. Nigdy nie można kasować takiego konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co robić z samochodem z napędem na tył jeśli jest zbyt nadsterowny? Mam wyścigi FR i kupiłem dla nich jakiegoś niedrogiego lexusa, troszkę zwiększyłem moc i mam troche problem z pokonywaniem zakrętów. Wystarczy odrobinę za mocno dodać gazu i tył wyprzedza przód, nie wybacza żadnego błędu auto :biggrin: Można jakoś je zmodyfikować tak żeby w miarę nie tracić mocy a troche zmniejszyć ten efekt?

Generalnie trzeba bardziej usztywnić przód, albo tył zrobić bardziej miękkim w ustawieniach zawieszenia.

No, ale nadsterowność może być spowodowana różnymi czynnikami i sposoby na jej zmniejszenie mogą być różne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi