Grecky 1422 Napisano 9 Czerwiec 2014 :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: Kilka scen to niezły mindfuck. Wiele teorii spiskowych chyba legło w gruzach. BB i Skullface razem? Quiet wygląda na niezłe ziółko. Odłamek w głowie BB w jednej scenie wyraźnie większy, ale ma już wówczas metalową rękę. Gdzie miejsce na śpiączkę? Łaaaaaaaaaa ja chcę to już i to nawet bez przechodniów i parasolkuf! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 9 Czerwiec 2014 Specjalnym fanem MGS nie jestem, ale ten trailer jest bardzo klimatyczny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 9 Czerwiec 2014 BB nie ma prawego oka, a Skullface ma chyba opaskę na lewym. Coś jakby lustrzane odbicie? Oby na E3 podali datę premiery, bo niepewność jest najgorsza, a plotki o 2016 roku ranią me serduszko. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Czerwiec 2014 Tak pewnie będzie, połowa 2016 albo koniec 2015. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Czerwiec 2014 Kojima ... Fulton Recovery system wraca :d 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 10 Czerwiec 2014 Fulton Recovery system wraca Hell yeah!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 10 Czerwiec 2014 (edytowane) @KorNick90 Na najlepszego to może nie, bo chyba już nic nigdy nie przebije koherentnego, skondensowanego i perfekcyjnie wyważonego MGS. Niemniej jednak, faktem jest że w serii ewidentnie widoczna jest przewaga części z numerkami nieparzystymi(może z wyjątkiem NESowej 1 i 2jki - tu był ewidentny skok jakościowy przy dwójce) - genialne MGS(3), potem pretensjonalne, nie do końca trzymające się kupy Sons of Liberty (4), rewelacyjny Snake Eater(5)po którym dostaliśmy sporą porcję nostalgii, łatania dziur i ostry fanservice w postaci Guns of the Patriots (6) - wychodzi na to że Phantom Pain powinno nas wyrwać z butów ;) Edytowane 10 Czerwiec 2014 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Szefie, co na obiad dzisiaj ? Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Czerwiec 2014 Trzydzieści minut rozgrywki zostanie pokazane już dzisiaj w programie Kojima Station, ale jak tylko materiał się pojawi, nie omieszkamy Wam go zaprezentować w całej okazałości, na łamach pssite.com. Chyba każdy fan MGS'a jest ciekawy co tym razem pokaże Hideo Kojima. Ja nie mogę się doczekać. Zwłaszcza po tym jak zobaczyłem, że do gry wraca wysłużony karton, a w serii pojawią się latające owce. Gra będzie pokazywana w wersji na PlayStation 4, a cały materiał ma być po angielsku, więc nie powinniśmy mieć problemu ze zrozumieniem zawiłości fabularnych tego wycinka Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4) http://www.pssite.com/news-34061-juz_dzisiaj_kojima_pokaze_swiatu_to__co_widzieli_tylko_wybrancy_na_e3.html czekam :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 18 Czerwiec 2014 Zapowiada się super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbaR 1 Napisano 18 Czerwiec 2014 (edytowane) Oby tylko to faktycznie było te 30 minut czystego gameplayu, a nie 15 minut rozgrywki i 15 cut-scenek. Edytowane 18 Czerwiec 2014 przez QbaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbaR 1 Napisano 19 Czerwiec 2014 (edytowane) Jest wreszcie! Ja się już jaram tą grą strasznie mocno! Czysty gameplay jest od 50 minuty, więc trzeba przewinąć. Edytowane 19 Czerwiec 2014 przez QbaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syndicate 24 Napisano 20 Czerwiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Właśnie tak powinny teraz wyglądać gry. Kolejny krok w kierunku fotorealizmu :) Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez Achilles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 20 Czerwiec 2014 Szczególnie końska kupa fotorealistyczna. Ciekawe, czy przeciwnicy będą mogli nas wyniuchać po łajnie naszego wierzchowca :sweat: Nie mogę przeżyć tych balonów. Sama koncepcja jak najbardziej na miejscu, ale otoczka stworzona z ich krzyków, animacji podrywania w kosmos i wydaje się ich liczby w kieszeni Big Bossa psuje nieco wrażenie. I po cholerę owca w bazie? Strach pomyśleć co będą z nią robiła nasza armia złożona z samych chłopów pod naszą nieobecność. Oprócz tego jaram się jak pochodnia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 20 Czerwiec 2014 Czasami Japończycy muszą przemycić swą dziwność. Dziękujmy bogu że to tylko owca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 20 Czerwiec 2014 po ograniu Ground Zeroes byłem Średnio nastawiony do Gry choć nie powiem miło wspominam 1 i 2, ale po tym gameplayu jestem zachwycony tylko czekanie do 2015 trochę boli. czy były już przecieki o dacie premiery?? kilka portali z rami podaje że tak luty/marzec 2015r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 20 Czerwiec 2014 Takiego przywiazania do detali wlasnie oczekuje od next-genow ! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 20 Czerwiec 2014 Takiego przywiazania do detali wlasnie oczekuje od next-genow ! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 21 Czerwiec 2014 Nie mogę przeżyć tych balonów. Sama koncepcja jak najbardziej na miejscu, ale otoczka stworzona z ich krzyków, animacji podrywania w kosmos i wydaje się ich liczby w kieszeni Big Bossa psuje nieco wrażenie. I po cholerę owca w bazie? Strach pomyśleć co będą z nią robiła nasza armia złożona z samych chłopów pod naszą nieobecność. Mam podobnie, pewna "arkejdowość", szczypta autoironii i przełamywanie 4 ściany była w serii obecna praktycznie od zawsze, ale bieganie po wrogiej bazie i podczepanie do wszystkiego co się da baloników to krok ewidentnie w złą stronę. Gdyby Fulton był wykorzystywany w grze w odpowiednim kontekście i sporadycznie to czemu nie, ale jako główna (i praktycznie niczym nieograniczona - BB ma najwyraźniej małą fabrykę balonów w gaciach)mechanika pozyskiwania zasobów zarówno trwałych jak i ludzkich jest żenująco absurdalnym rozwiązaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Filmik z targów E3 w nieskompresowanej jakości 1080p i 60fps jedyne 6,32 GB :P http://www.gamersyde.com/download_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_full_e3_demo_60_fps_-32493_en.html Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez Malibu19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 26 Czerwiec 2014 Filmik z targów E3 w nieskompresowanej jakości 1080p i 60fps jedyne 6,32 GB :P http://www.gamersyde.com/download_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_full_e3_demo_60_fps_-32493_en.html Dzieki serdeczne! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 10 Lipiec 2014 Jakby ktoś miał jeszcze nadzieję, no to niestety, ale... http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,16302809,Nie_ma_szans_na_polska_wersje_Metal_Gear_Solid_V_.html Nie ma szans na lokalizację - mówi bez ogródek Gembicki w odniesieniu do Metal Gear Solid V: Phantom Pain 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 10 Lipiec 2014 Szkoda Ale Trzeci Świat to za mały rynek zbytu, żeby tłumaczenie się opłacało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 11 Lipiec 2014 (edytowane) No jasne 3-ci świat. Wydawcy książek jakoś niemają dylematów z tłumaczeniem. Wydawcy filmów też nie. Tylko oczywiście polscy wydawcy gier mają ból dupy. Bo Konami to wymagający partner a nam nie chce się wykładać kasy na profesjonalną lokalizację. Edytowane 11 Lipiec 2014 przez Mori Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach