drozdek90 14 Napisano 25 Styczeń 2014 Też myślę,że może być. Akurat by mi zostało jakieś.... 2k? Ligue 1 stwierdziłem,że odpada bo nie chce mieć PSG składu :) BBVA raczej też nie wchodzi w grę. Na "krajowe" składy też nie mam jakiegoś pozytywnego nastawienia,chociaż się również zastanawiam nad Argentyną. jeśli lubisz zabawe to złóż skłąd z Ekstraklasy i zagraj turniej brązowy :D tam to są mecze dopiero... 100% skupienia przy podaniu i strzale ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 25 Styczeń 2014 jeśli lubisz zabawe to złóż skłąd z Ekstraklasy i zagraj turniej brązowy tam to są mecze dopiero... 100% skupienia przy podaniu i strzale ;) Haha to dowaliłeś :D Ale ogólnie dobry pomysł. :P Złoże sobie ten skład Serie A a potem będę odkładać na "Ekstraklasa team" :D Posiadasz sam taki skład ? :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 25 Styczeń 2014 Haha to dowaliłeś Ale ogólnie dobry pomysł. :P Złoże sobie ten skład Serie A a potem będę odkładać na "Ekstraklasa team" Posiadasz sam taki skład ? :P oczywiście :D nawet wygrałem taki turniej hahaha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mysciak 12 Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) Może mi ktoś powiedzieć dlaczego wszyscy irlandcy gracze są tacy drodzy ? Ja rozumiem, że ten turniej Św. Patryka, ale on jest dopiero w polowie marca chyba, nuie ? :) 2) Panowie czy jak gram długo jednym składem i wygrywam to trafiam na coraz lepszych przeciwników ? Miałem mój skład z serie a dość długo i ostatnio dostawałem nim jak leci. Złożyłem nowy skłąd z Bundesligi i wygrywam aż miło. Chyba aż tak ten skład skila mi nie doda ł ( cena podobna ) :) 3) Złożycie mi jakiś skłąd do 150k. Kompletnie nie mam pomysłu ( odpada Bundesliga, bo mam ją jako 1 skład, włoska też odpada chyba że do jakiejś hybrydy kilku graczy to może być ale tak to nie. Pozdro :) Edytowane 26 Styczeń 2014 przez Mysciak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilloKSG 1 Napisano 27 Styczeń 2014 http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=e7MPYqGTnKODQ:ps3 A to mój skład, trzy tygodnie gram dopiero, ale nie chciało mi się wcześniej za to zabierać. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 27 Styczeń 2014 Panowie będzie miał ktoś jakieś ogurasy niepotrzebne do oddania? :D Przesiadam się właśnie z UT PC na PS3 i myślę, że będzie się grało lepiej :) Jakby co PSN: Ranker532 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Może mi ktoś powiedzieć dlaczego wszyscy irlandcy gracze są tacy drodzy ? Ja rozumiem, że ten turniej Św. Patryka, ale on jest dopiero w polowie marca chyba, nuie ? :) 2) Panowie czy jak gram długo jednym składem i wygrywam to trafiam na coraz lepszych przeciwników ? Miałem mój skład z serie a dość długo i ostatnio dostawałem nim jak leci. Złożyłem nowy skłąd z Bundesligi i wygrywam aż miło. Chyba aż tak ten skład skila mi nie doda ł ( cena podobna ) :) 3) Złożycie mi jakiś skłąd do 150k. Kompletnie nie mam pomysłu ( odpada Bundesliga, bo mam ją jako 1 skład, włoska też odpada chyba że do jakiejś hybrydy kilku graczy to może być ale tak to nie. Pozdro :) Mogę Ci pomóc ze składem ale będę dopiero o 17 :) Moje propozycje na skład: Nr 1: http://www.futhead.com/14/squads/5858632/ Nr 2: http://www.futhead.com/14/squads/5858849/ Nr 3: http://www.futhead.com/14/squads/5859202/ Nr 4: http://www.futhead.com/14/squads/5859456/ Może się skusisz na jednej z nich :) Edytowane 27 Styczeń 2014 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mysciak 12 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Myślałem nad czymś takim http://www.futhead.com/14/squads/5842230/. Ale chętnie Twojej propozycji się przyjrzę :) PS. Chciałby się ktoś wymienić 99 kontraktami ( ilość spora) PSN : Mysciak Edytowane 27 Styczeń 2014 przez Mysciak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 27 Styczeń 2014 Myślałem nad czymś takim http://www.futhead.com/14/squads/5842230/. Ale chętnie Twojej propozycji się przyjrzę :) PS. Chciałby się ktoś wymienić 99 kontraktami ( ilość spora) PSN : Mysciak 180k? :) Prawdę mówiąć Krychowiak to tylko ładnie wygląda w tym składzie. Statystyki to on ma średnie. Za Mariano bym wcisnął jakoś Maicona,bo jest po prostu super. Chyba dla mnie najlepszy RB w FIFIE. Formacja i jeden napastnik jakoś do mnie nie przemawiają,ale cóż ty masz coinsy i to ty decydujesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Styczeń 2014 Panowie rzuccie okiem kto jeszcze nie widzial ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Panowie rzuccie okiem kto jeszcze nie widzial ;) Widziałem f3niX ;) Rzucasz tymi filmikami,że trudno nie widzieć Jednak przy twoich filmikach mam pewien lekki problem. Po włączeniu mi przeskakuje na jakość 144p/240p. Gdy oglądam PLK albo innych YouTube'rów zazwyczaj jest to 360p/480p/720p. Na twoich filmikach albo się rozpoczyna albo przeskakuje od razu po włączeniu na 144p,które trudno potem ustawić na przynajmniej to 360p :) Nie,to nie wina mojego neta :) Edytowane 27 Styczeń 2014 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Styczeń 2014 Widziałem f3niX ;) Rzucasz tymi filmikami,że trudno nie widzieć Jednak przy twoich filmikach mam pewien lekki problem. Po włączeniu mi przeskakuje na jakość 144p/240p. Gdy oglądam PLK albo innych YouTube'rów zazwyczaj jest to 360p/480p/720p. Na twoich filmikach albo się rozpoczyna albo przeskakuje od razu po włączeniu na 144p,które trudno potem ustawić na przynajmniej to 360p :) Nie,to nie wina mojego neta :) Przeciez jest wybor az do 1080p? Ja nie mam problemow, tyle ze zawsze sam sobie zmieniam jakosc video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 27 Styczeń 2014 Przeciez jest wybor az do 1080p? Ja nie mam problemow, tyle ze zawsze sam sobie zmieniam jakosc video Tak wiem o tym,że jest wybór do 1080p oraz samemu można sobie zmieniać jakość, ale sens w tym,że po zbufforowaniu całego filmiku nie da się po prostu tego przestawić. Jeśli chcesz ustawić jakoś wyższą niż 240p musisz przejść na "niezbufforowaną" część, czyli na połowę lub końcówkę video :) Chyba mnie rozumiesz. Może to wina YouTube? Ale dziwne,że przy jednych filmikach mam tak a przy innych już nie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Styczeń 2014 Tak wiem o tym,że jest wybór do 1080p oraz samemu można sobie zmieniać jakość, ale sens w tym,że po zbufforowaniu całego filmiku nie da się po prostu tego przestawić. Jeśli chcesz ustawić jakoś wyższą niż 240p musisz przejść na "niezbufforowaną" część, czyli na połowę lub końcówkę video :) Chyba mnie rozumiesz. Może to wina YouTube? Ale dziwne,że przy jednych filmikach mam tak a przy innych już nie. :) Wina yt to jest. Zauwaz, ze osoby, ktore maja duzo subow maja udogodnienia wieksze od tych, ktorzy maja ich mala lub znikoma ilosc. Porownaj sobie ilosc subow moich a ludzi, ktorych wymieniles :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 27 Styczeń 2014 Wina yt to jest. Zauwaz, ze osoby, ktore maja duzo subow maja udogodnienia wieksze od tych, ktorzy maja ich mala lub znikoma ilosc. Porownaj sobie ilosc subow moich a ludzi, ktorych wymieniles :) Hmm jest to bardzo prawdopodobne :) YouTube ostatnio i tak daje d*** po całości więc i tak mnie nic już nie zdziwi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Hmm jest to bardzo prawdopodobne :) YouTube ostatnio i tak daje d*** po całości więc i tak mnie nic już nie zdziwi ;) On daje od czasow, gdy wszystko zostalo polaczone z google Edytowane 27 Styczeń 2014 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 27 Styczeń 2014 Panowie jakiego napastnika o rozsądnej cenie z ligi angielskiej najlepiej lewonożnego kupić albo takiego który ma dwie nogi równie dobre? Bo czasami jak strzelam Benteke lewą nogą to tego nie można nazwać strzałem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Styczeń 2014 Panowie jakiego napastnika o rozsądnej cenie z ligi angielskiej najlepiej lewonożnego kupić albo takiego który ma dwie nogi równie dobre? Bo czasami jak strzelam Benteke lewą nogą to tego nie można nazwać strzałem ... Sturridge, ale ja polecam Joveticia, mimo iz jest prawonozny to ma 4* wf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 27 Styczeń 2014 Jovetić kot, polecam:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 27 Styczeń 2014 W pace za Ultimate Edition trafiłem gościa z zaaplikowaną kartą chemii. Coś mnie ominęło? Wcześniej trafiałem tylko zwykłych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 29 Styczeń 2014 Panowie mam pytanie :D nie moge nigdzie znalezc gdzie sie rodzaj lub model siatek zmienia w ultimate team .Grałem ostatnio z kolesiem miał na amsterdam arena takie starodawne siatki :D Wiecie gdzie to zmienic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Styczeń 2014 Panowie mam pytanie nie moge nigdzie znalezc gdzie sie rodzaj lub model siatek zmienia w ultimate team .Grałem ostatnio z kolesiem miał na amsterdam arena takie starodawne siatki Wiecie gdzie to zmienic ? nie da sie to nie PC ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 29 Styczeń 2014 W pace za Ultimate Edition trafiłem gościa z zaaplikowaną kartą chemii. Coś mnie ominęło? Wcześniej trafiałem tylko zwykłych.Ja wczoraj też trafiłem "engine" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 29 Styczeń 2014 (edytowane) Panowie mam pytanie nie moge nigdzie znalezc gdzie sie rodzaj lub model siatek zmienia w ultimate team .Grałem ostatnio z kolesiem miał na amsterdam arena takie starodawne siatki Wiecie gdzie to zmienic ? w ultimate team nie zmienisz ale w ustawieniach gry jak najbardziej ;) nie pamiętam dokładnie która zakładka ale jest coś takiego jak typ czy wzór siatki (jakoś tak) ;) no i niektóre stadiony po prostu tak mają Edytowane 29 Styczeń 2014 przez drozdek90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 29 Styczeń 2014 nie da sie to nie PC no ale gram na ps3 online i koles jakos miał takie siatki :d wiec na pewno jest jakis sposob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach