Skocz do zawartości
pablos_83

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jakiś składzik do 100 k ps4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem, ze ucieklem od tego gowna z pc ale sie mylilem.

Na ps4 to wciaz to samo smierdzace gowno.

2x pod rzad mecze z kolesiem, ktory strzelami bramke na 1;0 i od razu wyjscie..

A co sądzicie o tym teamie ? Mam 25 k więc z chęcią bym coś zmienił :>

http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=b0Rt5raVnKQYq:ps3

Tu jest wszystko do wymiany, kupa dupy sie nie trzyma.

2x 6 chemii, 1x7 chemii i z dupy Lacazette z 3chemii.
Calkowicie do wymiany, okresl sie jaka lige lub hybryde jakich lig chcesz stworzyc..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kogo za aubameyanga? Nic nie gra u mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz sprawdzic Dioufa albo Ramosa.
Chociaz u mnie Pierre gra solidnie, jest zmiennikiem Lewaka i potrafi po 2 meczach wejsc i puknac hattricka, z jaka karta go masz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn? Obok dioufa na prawej mi gra. Wszyscy u mnie basic, bo coinsow szkoda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba za miesiac dopiero dzien Św. Patryka, a irlandczycy już drożeją ;) Ja wylosujecie w paczce jakiegos boroka z Irlandii czy Irlandii Płn to nie na Quick sell, a lepiej sprawdzic jego aktualna cene na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci Irl to od jakiegoś czasu w cenie. Trzeci raz zabrakło mi pkt do awansu do 3 ligi. Dwa pierwsze frajersko zremisowałem (drugim razem wygrywałem 2:0 do 83 min i zremisowałem). Wczoraj awans miałem w ręce i rozłączyło mnie z serwerami... Zaliczając porażkę...

Się za to strzeliłem Rakiticiem z 35 m, po koźle. :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za to 3 lige roznosze na butach, juz 2 awanse z mistrzem a w 2 lidzie...

jeb, jeb, jeb spadek do 3 i tak w kolo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy EA będzie wypuszczało karty z upgradem? Jeśli tak, to może wiecie kiedy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy EA będzie wypuszczało karty z upgradem? Jeśli tak, to może wiecie kiedy?

Już wypuścili m.in nową kartę Juana Maty,Hondy i McGeady'ego. Następne Upgrade'y to tylko kwestia czasu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wypuścili m.in nową kartę Juana Maty,Hondy i McGeady'ego. Następne Upgrade'y to tylko kwestia czasu :)

Mi chodzi o karty na których zwiększają overall gracza jak np. Falcao czy Adler w 13 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skrtel z przecietnej karty za 700coinsow wyskoczyl po 2 golach z Arsenalem na 5k ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak hazard dobije bramke to w ogole bedzie rozpierduycha :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

18 meczy praktycznie pod rząd przegranych... handicap ostro się uwziął na mnie... a może ktoś potrafi to wytłumaczyć? :biggrin:

Edytowane przez drozdek90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz skład? Ja często gram nawet 5-6 ifami/sifami w składzie i dawno nie udało mi się przegrać więcej niż dwóch spotkań pod rząd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko kto na bramkę z Serie A Buffon czy Marchetti ? buduję skład na Eliminacje Mistrzostw Polski i zastanawiam się kogo kupić, Marchetii jest prawie tańszy o 6k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jaki masz skład? Ja często gram nawet 5-6 ifami/sifami w składzie i dawno nie udało mi się przegrać więcej niż dwóch spotkań pod rząd.

obecnie mam skład Ligue 1, zmieniałem składy bo myślałem ze to coś pomoże, wygrywam z kolesiem 2-3 do 0 a w drugiej połowie moi zawodnicy odmawiają posłuszeństwa i robi sie 6:3 dla przeciwnika... pytanie  skąd masz tyle coinsów na 5 IFów :o

Edytowane przez drozdek90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko kto na bramkę z Serie A Buffon czy Marchetti ? buduję skład na Eliminacje Mistrzostw Polski i zastanawiam się kogo kupić, Marchetii jest prawie tańszy o 6k.

Polecam Buffona ew. Handanovicia :) Jak gram przeciwko nim wyjmuje wszystko jak Adler. Ale jeśli stawiasz na Buffona lub Marchettiego to bierz Gigiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Marchetti lub jeżeli interesuje cię Serie A a nie tylko Włochy to Handanovic jest też dobrą opcją.

Edytowane przez qrczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja bym postawił osobiscie na Handa, mam go w swoim skladzie z Seria A i smiga idealnie.

Edytowane przez reven57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem co za chory posraniec w tej chorej firmie odpowiada ze pomeczowe animacje stadionu.

taka strata czasu, z gwizdkiem 90min chca zaczac nowy mecz albo wylaczyc konsole a nie sluchac tych 2 pedalkow i ogladac trybuny ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem co za chory posraniec w tej chorej firmie odpowiada ze pomeczowe animacje stadionu.

taka strata czasu, z gwizdkiem 90min chca zaczac nowy mecz albo wylaczyc konsole a nie sluchac tych 2 pedalkow i ogladac trybuny ;[

Czyzby ktos kazal Ci ogladac swoje bramki po przegranym meczu? Bo zauwazylem po sobie ze tylko wtedy mnie to denereuje.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi