mateo11 1 Napisano 6 Luty 2014 A co sądzicie o tym teamie ? Mam 25 k więc z chęcią bym coś zmienił :> http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=b0Rt5raVnKQYq:ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phex8 7 Napisano 7 Luty 2014 Panowie jakiś składzik do 100 k ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 7 Luty 2014 Myslalem, ze ucieklem od tego gowna z pc ale sie mylilem. Na ps4 to wciaz to samo smierdzace gowno. 2x pod rzad mecze z kolesiem, ktory strzelami bramke na 1;0 i od razu wyjscie.. A co sądzicie o tym teamie ? Mam 25 k więc z chęcią bym coś zmienił :> http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=b0Rt5raVnKQYq:ps3 Tu jest wszystko do wymiany, kupa dupy sie nie trzyma. 2x 6 chemii, 1x7 chemii i z dupy Lacazette z 3chemii.Calkowicie do wymiany, okresl sie jaka lige lub hybryde jakich lig chcesz stworzyc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Luty 2014 Kogo za aubameyanga? Nic nie gra u mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 7 Luty 2014 Mozesz sprawdzic Dioufa albo Ramosa.Chociaz u mnie Pierre gra solidnie, jest zmiennikiem Lewaka i potrafi po 2 meczach wejsc i puknac hattricka, z jaka karta go masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Luty 2014 Tzn? Obok dioufa na prawej mi gra. Wszyscy u mnie basic, bo coinsow szkoda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 7 Luty 2014 Chyba za miesiac dopiero dzien Św. Patryka, a irlandczycy już drożeją ;) Ja wylosujecie w paczce jakiegos boroka z Irlandii czy Irlandii Płn to nie na Quick sell, a lepiej sprawdzic jego aktualna cene na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 7 Luty 2014 Ci Irl to od jakiegoś czasu w cenie. Trzeci raz zabrakło mi pkt do awansu do 3 ligi. Dwa pierwsze frajersko zremisowałem (drugim razem wygrywałem 2:0 do 83 min i zremisowałem). Wczoraj awans miałem w ręce i rozłączyło mnie z serwerami... Zaliczając porażkę... Się za to strzeliłem Rakiticiem z 35 m, po koźle. :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 7 Luty 2014 Ja za to 3 lige roznosze na butach, juz 2 awanse z mistrzem a w 2 lidzie... jeb, jeb, jeb spadek do 3 i tak w kolo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 7 Luty 2014 Orientuje się ktoś czy EA będzie wypuszczało karty z upgradem? Jeśli tak, to może wiecie kiedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 7 Luty 2014 Orientuje się ktoś czy EA będzie wypuszczało karty z upgradem? Jeśli tak, to może wiecie kiedy? Już wypuścili m.in nową kartę Juana Maty,Hondy i McGeady'ego. Następne Upgrade'y to tylko kwestia czasu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 7 Luty 2014 Już wypuścili m.in nową kartę Juana Maty,Hondy i McGeady'ego. Następne Upgrade'y to tylko kwestia czasu :) Mi chodzi o karty na których zwiększają overall gracza jak np. Falcao czy Adler w 13 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 8 Luty 2014 Skrtel z przecietnej karty za 700coinsow wyskoczyl po 2 golach z Arsenalem na 5k ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Luty 2014 To jak hazard dobije bramke to w ogole bedzie rozpierduycha :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 8 Luty 2014 Zacny TOTW się szykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 8 Luty 2014 (edytowane) 18 meczy praktycznie pod rząd przegranych... handicap ostro się uwziął na mnie... a może ktoś potrafi to wytłumaczyć? Edytowane 8 Luty 2014 przez drozdek90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 8 Luty 2014 Jaki masz skład? Ja często gram nawet 5-6 ifami/sifami w składzie i dawno nie udało mi się przegrać więcej niż dwóch spotkań pod rząd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 8 Luty 2014 Pytanko kto na bramkę z Serie A Buffon czy Marchetti ? buduję skład na Eliminacje Mistrzostw Polski i zastanawiam się kogo kupić, Marchetii jest prawie tańszy o 6k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 8 Luty 2014 (edytowane) Jaki masz skład? Ja często gram nawet 5-6 ifami/sifami w składzie i dawno nie udało mi się przegrać więcej niż dwóch spotkań pod rząd. obecnie mam skład Ligue 1, zmieniałem składy bo myślałem ze to coś pomoże, wygrywam z kolesiem 2-3 do 0 a w drugiej połowie moi zawodnicy odmawiają posłuszeństwa i robi sie 6:3 dla przeciwnika... pytanie skąd masz tyle coinsów na 5 IFów :o Edytowane 8 Luty 2014 przez drozdek90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 8 Luty 2014 Pytanko kto na bramkę z Serie A Buffon czy Marchetti ? buduję skład na Eliminacje Mistrzostw Polski i zastanawiam się kogo kupić, Marchetii jest prawie tańszy o 6k. Polecam Buffona ew. Handanovicia :) Jak gram przeciwko nim wyjmuje wszystko jak Adler. Ale jeśli stawiasz na Buffona lub Marchettiego to bierz Gigiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 8 Luty 2014 pytanie skąd masz tyle coinsów na 5 IFów :oZ handlu. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Pytanko kto na bramkę z Serie A Buffon czy Marchetti ? buduję skład na Eliminacje Mistrzostw Polski i zastanawiam się kogo kupić, Marchetii jest prawie tańszy o 6k. Marchetti lub jeżeli interesuje cię Serie A a nie tylko Włochy to Handanovic jest też dobrą opcją. Edytowane 10 Luty 2014 przez qrczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reven57 0 Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) Ja bym postawił osobiscie na Handa, mam go w swoim skladzie z Seria A i smiga idealnie. Edytowane 10 Luty 2014 przez reven57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 10 Luty 2014 ja nie wiem co za chory posraniec w tej chorej firmie odpowiada ze pomeczowe animacje stadionu. taka strata czasu, z gwizdkiem 90min chca zaczac nowy mecz albo wylaczyc konsole a nie sluchac tych 2 pedalkow i ogladac trybuny ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 10 Luty 2014 ja nie wiem co za chory posraniec w tej chorej firmie odpowiada ze pomeczowe animacje stadionu. taka strata czasu, z gwizdkiem 90min chca zaczac nowy mecz albo wylaczyc konsole a nie sluchac tych 2 pedalkow i ogladac trybuny ;[ Czyzby ktos kazal Ci ogladac swoje bramki po przegranym meczu? Bo zauwazylem po sobie ze tylko wtedy mnie to denereuje.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach