Szlachcic* 251 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Działa wam FUT ? Bo ja się nie moge zalogować Działa. A co do kolegi wyżej za utrzymanie w 1. lidze jest 6750 a za spadek 3400. Zakładając, że spadniesz i zdobędziesz mistrzostwo 2. ligi dostaniesz za premie 13400. Za dwukrotne utrzymanie w 1. lidze dostaniesz 13500, jednak zachowujesz szanse na mistrzostwo :) Edytowane 25 Październik 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) nie moge wrzucic aktualnego skladu ktorym 4x pod rzad mistrzostwo 1 ligi zdobylem, nie wiem czemu Edytowane 25 Październik 2012 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 25 Październik 2012 Nie wyświetla mi się, a chętnie bym zobaczył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off?timestamp=1351181513270#bAVNiPDBnHRZu:ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) No proszę skład nie z jakiejś najwyższej półki, a jak ktoś umie grać to i taki wystarcza ;D Tylko CB drożsi ;D Ile wydałeś, jeśli mogę spytać? Edytowane 25 Październik 2012 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 dokladnie, pozory moga mylic ale chamberlain i moses to naprawde nie byle grajki co moze mowic ich cena, chamberlaina zmienie jedynie na bale, cisse na balloteliego lub van persie, co do mosesa to narazie nie mam pomyslu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 25 Październik 2012 Paradoksem jest, że gracze z kartami non rare grają lepiej niż ci z rare :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) ten sklad kosztowal mnie 48K ( yaya toure wypadl mi z paczki) tyle ze nie czekalem na okazje itp wiec pewnie da sie taniej Edytowane 25 Październik 2012 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Październik 2012 Paradoksem jest, że gracze z kartami non rare grają lepiej niż ci z rare Nie widzę związku totalnie... raz może gość zagrać lepszych składem, a raz gorszym i co to ma znaczenie, jak gra? Stać go na lepszych to kupuje, ma swój sposób na zysk i tak to działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 25 Październik 2012 Zarobiłem trochę kasy i wydałem na jedna paczkę i chuja dostałem już nigdy więcej paczek nie kupuje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) moja rada to za kase najpierw zbuduj sklad ktorym Ci sie bedzie dobrze gralo, pozniej otwieraj paczki tak sobie mysle czy nie doladowac konta PSN za 100zl, kupic fifa points i otwierac paczki :) Edytowane 25 Październik 2012 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 25 Październik 2012 Każdym składem można wygrywać, ja zmieniam na Bundesligę, żeby paczek pootwierać :D Na skład wydam ok.160k a jak sprzedam swoich zawodników to już wyjdzie ok. 100-120k. @piachu jeżeli dajesz radę w 1 lidze zdobywać mistrzostwa tym składem to wymień aby paru słabszych zawodników, a za resztę kupuj paczki. Szkoda tracić kasy na fifa points ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 bez paczek za gotowke albo wielkiego szczescia nigdy nie kupie powaznych wzmocnien ;) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 25 Październik 2012 Zastanawiam się nad sprzedaniem całego składu angielskiego w formacji 4-1-2-1-2 i kupieniem graczy z Bundesligi pod tą samą formację. Tam zawodnicy są o wiele tańsi, także mocni więc powinno grać się bardzo dobrze. Szybciej zbuduję skład i będę mógł kupować paczki. Co sądzicie o takim pomyśle? ja zaczalem od francuskiej a teraz mam niemiecka polaczona z bundes i gra sie bardzo dobrze a to moj skladzik http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#cGO7EyXznHRmx:ps3 polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 a taka ciekawostka, jezeli mam jakies wieksze problemy albo przegrane mecze to wlasnie sa z zespolami z zawodnikow ligi francuskiej ;) ich pace zabija bez kitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 25 Październik 2012 Nie widzę związku totalnie... raz może gość zagrać lepszych składem, a raz gorszym i co to ma znaczenie, jak gra? Stać go na lepszych to kupuje, ma swój sposób na zysk i tak to działa. Źle napisałem posta. W moim przypadku większośc porażek jest z zespołami złożonymi z non-rare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teusz9 2 Napisano 25 Październik 2012 Ktoś grał Llorisem lub Hartem, ew. De Geaą (?), bo szukam jakiegoś bramkarza z BPL. Cech ssie pałkę totalnie. 25k, a nic prawie nie broni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 ja mam De gea, w miare, jak gram przeciwko Hartowi to wiem, ze potrafi gosc wyjac wszystko, wiec tylko sweaty goals zostaja %-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 25 Październik 2012 Co mówiłem o tam tej paczce to jednak dostałem kogoś Marrone z Juve najmniej w mojej formacji jest za 6,3k :D naszczescie nie stracę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Ja otworzyłem kilka paczek i jak do tej pory najdroższy był Koscielny z Arsenalu... No, ale nie ma co się poddawać jak tylko uzbieram 7,5k to otwieram Jak nałóg :pinch: Edytowane 25 Październik 2012 przez kryn3k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 hehe troche to ma wspolnego z hazardem bo i mnie trzesie do tych paczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 25 Październik 2012 @piachu00 Mam tak samo.Wydałem na paczki już ponad 130k,odzyskałem z nich mniej więcej połowe.Paczki to taki pic na wode który przyciąga faktem że można trafić np. Messiego IF i sprzedać za 3 mln.Tylko weź tu kuźwa traf tego messiego,jak ma się problem z trafieniem kogoś wartego 50k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzio19871 0 Napisano 25 Październik 2012 Jakich zawodników godnych uwagi z ligi portugalskiej polecacie? Poza Joao Moutinho, Pablo Aimara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Październik 2012 diego capel, izmailov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazz 3 Napisano 25 Październik 2012 Chcę zbudować dobry skład z ligi angielskiej. Jakie ustawienie i kogo mi polecacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach