lil_imik 24 Napisano 6 Sierpień 2013 Tak czy siak fajnie by było:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Immortal90PL 0 Napisano 7 Sierpień 2013 Moja lista gier kupionych na Game.co.uk z polskimi napisami: Killzone 3, Far Cry 3, The Last of Us, Metro Last Light, Darksaiders 2, Saints Row The Third, Max Payne 3, HALO 4, Ghost Recon Future Soldier. Brak polskich napisów: God of War Ascension, Hitman Absolution, Dishonored, Rayman Origins, Need for Speed Most Wanted. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trotka 0 Napisano 12 Sierpień 2013 ja kupuje na ebayu i zanim kupie (oczywiscie uzywana bo inaczej sie nie sprawdzi) to prosze sprzedajacego zeby sprawdzil dla pewnosci czy dana gra posiada polskie napisy , jeszcze nikt mi nie robil z tego powodu problemu i obie strony sa zadowolone :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trotka 0 Napisano 27 Sierpień 2013 A wiec wykupilam ps store uk konto i takie oto gierki sa po polsku - nfs most wanted , saints row 3 , when vikings attack, nie wiem czy wczesniej wspominalam o infamous 2 , little big planet2 , sciagam jeszcze kilka gierek wiec dam znac czy sa po polsku ,zaznaczam ze sciagam z konta uk ale gry instaluje na polskim koncie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 28 Sierpień 2013 W dniu 27.08.2013 o 13:05, trotka napisał: zaznaczam ze sciagam z konta uk ale gry instaluje na polskim koncie No i wszystko jasne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 28 Sierpień 2013 To nie ma żadnego znaczenia. Jeżeli gra ma jęz. polski to można ja sobie instalować nawet ,na rumunskim koncie a polski będzie. Oczywiście jeżeli jest taki ustawiony w XMB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 2 Wrzesień 2013 (edytowane) Czy wie ktoś czy Diablo 3 kupione w UK ma polskie napisy? Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez Marcossik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 3 Wrzesień 2013 Nie będzie mieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 4 Wrzesień 2013 GTA V na Amazonie z napisami PL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 4 Wrzesień 2013 W dniu 4.09.2013 o 06:37, Paweł91 napisał: GTA V na Amazonie z napisami PL ;) Sprawdziłeś to czy zgadujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) W dniu 4.09.2013 o 06:51, Palpatine_79 napisał: Sprawdziłeś to czy zgadujesz? Pisali gdzieś ostatnio na necie że można pre order złożyć i gra ma napisy PL. Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez Paweł91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hyuga 3 Napisano 5 Wrzesień 2013 Tak z ciekawości Diablo z PSN ang czy pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Immortal90PL 0 Napisano 6 Wrzesień 2013 Killzone Mercenary kupiony na Amazon.co.uk bez polskiej wersji językowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkonalko 0 Napisano 9 Wrzesień 2013 posiada ktoś już Splinter Cella : Black List? jak tak to jak jest z wersją językową w UK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 9 Wrzesień 2013 Ma ktoś info o Tomb Raiderze z amazonu angielskiego ;)? Czy są napisy PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Ming 2 Napisano 9 Wrzesień 2013 W dniu 9.09.2013 o 13:56, kevcio23 napisał: Ma ktoś info o Tomb Raiderze z amazonu angielskiego ;)? Czy są napisy PL? Nie ma. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trotka 0 Napisano 13 Wrzesień 2013 tomb raider nie ma , ale wlasnie gram w the last of us i ma napisy co wiecej dubbing pl , polecam gierke bo naprawde wciaga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 14 Wrzesień 2013 W dniu 4.09.2013 o 06:54, Paweł91 napisał: Pisali gdzieś ostatnio na necie że można pre order złożyć i gra ma napisy PL. Z tego co kojarzę, to nawet Rockstar potwiedził, że gra dostępna w Amazon Uk będzie posiadała polskie napisy, oraz wymieniono także inne suby jakie będą dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hyuga 3 Napisano 14 Wrzesień 2013 Boyond two soul mam sie spodziewać wersji pl na rynku uk ? czy lepiej sprowadzac z polski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukmuken 10 Napisano 14 Wrzesień 2013 W dniu 14.09.2013 o 18:53, Hyuga napisał: Boyond two soul mam sie spodziewać wersji pl na rynku uk ? czy lepiej sprowadzac z polski? @offtop Vecriius nawet tutaj :( Jeszcze sie nie określili, ale prawdopodobnie będzie tak jak w przypadku HR tj napisów raczej nie będzie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 17 Wrzesień 2013 Wracam z pytaniem o GTA V. Czy kupil ktos w jakims sklepie stacjonarnym (nie interesuje mnie wysylkowo z amazon czy ebay) typu Game, Gamestation, Blockbusters, Tesco, Asda, Saisbury's etc i czy jest z polskimi napisami? Ewentualnie moglby ktos podac wtedy numer BLES? Bedzie latwiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 19 Wrzesień 2013 (edytowane) W dniu 17.09.2013 o 11:15, carsonix napisał: Wracam z pytaniem o GTA V. Czy kupil ktos w jakims sklepie stacjonarnym (nie interesuje mnie wysylkowo z amazon czy ebay) typu Game, Gamestation, Blockbusters, Tesco, Asda, Saisbury's etc i czy jest z polskimi napisami? Ewentualnie moglby ktos podac wtedy numer BLES? Bedzie latwiej :) Ja kupiłem w GRAINGER GAMES i gra posiada napisy PL. BLES 01807 W dniu 2.09.2013 o 10:05, Marcossik napisał: Czy wie ktoś czy Diablo 3 kupione w UK ma polskie napisy? Nie ma. Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez lil_imik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hyuga 3 Napisano 19 Wrzesień 2013 kupiłem GTA V w game i sa napisy pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 22 Wrzesień 2013 (edytowane) Sam tez moge potwierdzic: GTA V ma BLES 01807 i jest z polskimi napisami - kupione w Tesco w UK. Edytowane 22 Wrzesień 2013 przez carsonix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trotka 0 Napisano 22 Wrzesień 2013 Dragon age 2 z pl napisami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach