rah 7 Napisano 21 Styczeń 2013 Dead Space z UK ma moze napisy PL? Jest po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evum 0 Napisano 24 Styczeń 2013 Gry z serii Assassins creed 2, Brotherhood, Revelations posiadaja napisy pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 30 Styczeń 2013 Czy orientuje się ktoś, czy GOW: Wstąpienie kupione w Angli (np. Amazon) będzie miało polską wersję językową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 30 Styczeń 2013 (edytowane) Czy orientuje się ktoś, czy GOW: Wstąpienie kupione w Angli (np. Amazon) będzie miało polską wersję językową? Raczej nie . Edytowane 30 Styczeń 2013 przez siupskyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 30 Styczeń 2013 Moim skromnym zdaniem nie, ponieważ będzie pełna lokalizacja (dubbing), wiec jaki sens bylo by puszczać cos takiego w Anglii czy Niemczech? Ma juz ktos DmC kupione np. w Anglii? Ciekawi mnie czy sa polskie napisy. Podbijam temat Darksiders II. Ma ktos zakupione w UK? Pytanie dotyczy polskich napisów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 31 Styczeń 2013 Moim skromnym zdaniem nie, ponieważ będzie pełna lokalizacja (dubbing), wiec jaki sens bylo by puszczać cos takiego w Anglii czy Niemczech? Ma juz ktos DmC kupione np. w Anglii? Ciekawi mnie czy sa polskie napisy. Podbijam temat Darksiders II. Ma ktos zakupione w UK? Pytanie dotyczy polskich napisów. Wiesz, kupiłem np. Killzone 3 w Angli i miało pełną lokalizację, stąd moje pytanie o GOW'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 31 Styczeń 2013 Moim skromnym zdaniem nie, ponieważ będzie pełna lokalizacja (dubbing), wiec jaki sens bylo by puszczać cos takiego w Anglii czy Niemczech? Ma juz ktos DmC kupione np. w Anglii? Ciekawi mnie czy sa polskie napisy. Podbijam temat Darksiders II. Ma ktos zakupione w UK? Pytanie dotyczy polskich napisów. Odpowiedź jest już w tym wątku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 1 Luty 2013 To jak z tym Darksidersem 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 2 Luty 2013 No to jak? Proszę o pilną odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkose 2 Napisano 7 Luty 2013 A czy orientujecie sie, czy angielski Heavy Rain ma tlumaczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Luty 2013 A Dead Island? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evum 0 Napisano 13 Luty 2013 wie moze ktos czy littlebigplanet karting jest PL w UK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 15 Luty 2013 Assassn creed brotherhood + revelations Kupilem ten taki dwupack z wersja z polskimi napisami i w obu czesciach nie moge, nie mam polskich napisow... wchodze w opcje, jezyki, napisy i nie ma tam polskich.. Spotkaliscie sie z tym problemem ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 26 Luty 2013 Czy Call Of Duty: Black OPS i AC 1 i 2 kupione w UK mają polskie napisy ? I czy AC 1 ma dubbing ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 27 Luty 2013 Assassn creed brotherhood + revelationsKupilem ten taki dwupack z wersja z polskimi napisami i w obu czesciach nie moge, nie mam polskich napisow... wchodze w opcje, jezyki, napisy i nie ma tam polskich.. Spotkaliscie sie z tym problemem ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Okazalo sie ze wypuscili 'bubla' na polski rynek.. cala seria wyszla z bledem czyli bez wgranych polskich napisow, gra zwrocona i reklamacja przyjeta ;) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 1 Marzec 2013 Tomb Rider jak ktoś kupi niech da znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 1 Marzec 2013 Tomb Raider w Polsce wydaje Cenega i Cenega zdecydowala o dubbingu w grze. Nie liczylbym ze dostaniesz ten tytul za granica w pełnej polskiej wersji językowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 3 Marzec 2013 Kupował ktoś Hitmana z Amazona? Orientuje się ktoś czy jest PL wersja językowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evum 0 Napisano 3 Marzec 2013 Hitman jest eng Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelGt 1 Napisano 13 Marzec 2013 Ktoś się orientuje czy nowy GoW ma wersję PL w UK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 13 Marzec 2013 Lego Batman DC Heroes jest PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 14 Marzec 2013 Ktoś się orientuje czy nowy GoW ma wersję PL w UK? Czekam na przesyłkę z Amazona, jak dostanę i sprawdzę to dam znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 14 Marzec 2013 Nie spodziewałbym się, że wersja z polskim dubbingiem trafi do UK. Jesli w ogole jakies polskie wersje sie pojawiają, to kinowe, bo producenci/wydawcy umieszczają kilka wersji językowych. W koncu tekst to nie dubbing, zajmuje o wiele mniej miejsca na plycie i szybciej to mozna zrobic. Najnowszy GOW nie wystepuje w wersji kinowej, wiec grasz albo po angielsku albo z polskim dubbingiem. Jaki sens by był dla polskiego wydawcy wysyłać partie gry za granice do UK? Szkoda bo tez tu mieszkam, ale przyjdzie mi kupić gre jak bede w PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 15 Marzec 2013 O ile dobrze pamiętam, kupiłem Killzone 3 (steelbook) przez Amazona i mam polski dubbing więc nie do końca się z Tobą zgodzę. Pożyjemy zobaczymy, w poniedziałek ma przyjechać :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 15 Marzec 2013 (edytowane) To samo tyczy sie Uncharted. Gra ma pełna polska wersje jezykowa - nawet ta z Anglii. GOW 3 natomiast nie miał. Wstąpienie będę mógł potwierdzić na dniach. Dead Island jest po polsku. Heavy Rain już nie Edytowane 15 Marzec 2013 przez Kabosh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach