SephiroT 5981 Napisano 24 Kwiecień 2014 Na stronie Euro jest informacja, że do zamówienia dołączają dostęp do bety.. Ale w regulaminie niespodzianka - promocja trwa do 31 marca :) Trudno, trzeba anulować zamówienie i brać z Amazona. Ja kupiłem w euro preordera, w sklepie stacjonarnym i w pudełku był kod. W sumie było to w dniu premiery PS4. Wysłałem dzisiaj maila do Euro jak to jest z tymi kodami. Zamówienie na Amazonie zrobiłem przedwczoraj - najwyżej anuluję jak przyjdzie kod/znajdę inne rozwiązanie, bo z przesyłką wychodzi drożej niż w Euro ;) Euro.com.pl - nie raczą odpisać na maila czy kody beta są dostępne, dodzwonić się do nich nie idzie. Jak na razie najtańsza opcja zakupu gry. W Euro nie mają już kodów do bety. Cytuje z regulaminu - "Promocja obowiązuje od 17 stycznia 2014 r. do 31 marca 2014 r". @Adriann, - Po pierwsze regulamin regulaminem a pytałeś Euro i dostałeś od nich jakąkolwiek odpowiedź? - Po drugie Bungee ma ich cały czas jako jedynego oficjalnego dystrybutora gry z kodami BETA. - Po trzecie ile razy jeszcze to napiszesz? Niektórzy czytają i regulaminy promocji i więcej niż 3 posty wstecz. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 24 Kwiecień 2014 Faktycznie, wspominałem już tutaj o tym :) Otrzymałem od nich również mail'a takiej treści "niestety zgodnie z regulaminem niema możliwości uzyskania dostępu.". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Kwiecień 2014 OK, dzięki za wyjaśnienie, szkoda tylko że nie napisałeś tego od razu że mas zw mailu ich oficjalne stanowisko. :D Sprawa teraz jest jasna jak słońce. Mi nawet nie raczyli odpisać. Napiszę na czerwono żeby było widoczne ;) EURO NIE MA JUŻ KODÓW BETA Amazon.com i Amazon.de wysyła automatycznie kody więc można zamówić, zrealizować kod i anulować pre-order. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 24 Kwiecień 2014 Dzięki wam nie czekam już na kod z euro. Na szczęście amazon.com nie zawiódł. A tak w ogóle to ile wyszło kodów na Collector's Card ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Kwiecień 2014 17 chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Kwiecień 2014 I wszystkie są do użycia przez więcej niż jedną osobę oraz podane na wielu stronach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 24 Kwiecień 2014 (edytowane) Dzięki rzeczywiście kod natychmiast na emailu. Czyli rozumiem jak już się zarejestrowałem na tej stronie wczytałem ten kod to na emaila dostanę jakiś kod do bety do pobrania ?? Edytowane 24 Kwiecień 2014 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 24 Kwiecień 2014 17 chyba. No to chyba mam komplet :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 25 Kwiecień 2014 Tak się składa że mam do oddania kod do bety no i zrobię mały konkurs. Osoby zainteresowane niech piszą na priv. dlaczego kod powinien trafić w ich ręce. Najlepsza odpowiedź zostanie nagrodzona. Rozwiązanie jutro koło południa. W razie braku odpowiedzi kod opublikuje tutaj i kto pierwszy ten lepszy :) Rozwiazanie konkursu 3 godziny przed czasem ale nie bedzie mnie w domu od 10 dlatego po przeczytaniu wszystkich nadeslanych odpowiedzi wylonilem zwyciezce ktorym jest uzytkownik: PatrikoPPL za jega wzruszajaca historie o psie (nie wnikam czy prawdziwa) aczkolwiek sie postaral :) Zwyciezcy gratuluje. Kod zostanie wyslany na priv. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 25 Kwiecień 2014 Wielkie podziękowania dla użytkownika bany1987, za umożliwienie mi dostępu do bety. Mam pytanie, czy klucz do bety obowiązuje ps3 i ps4, czy tylko ps4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 25 Kwiecień 2014 @up Będziesz prawdopodobnie mógł wybrać sobie platformę.Platform selection and Beta download code generation will be available in 2014. An email will be sent to your verified email address when beta download codes are available. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Kwiecień 2014 Dziś mija embargo na nowe informacje. :)http://instagram.com/p/nTY8q6lXNV/# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 28 Kwiecień 2014 http://instagram.com/p/nT52JTFXOp#Ehmmmm..... :laugh: Czuje, że będę groźnie w to napierniczał mam nadzieje, że razem z graczami z naszego forum zdobędziemy galaktykę w imię Intergalaktycznego imperium PSithów :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 Dwa inne króciutkie filmiki: http://n4g.com/news/1498995/destiny-gets-two-secret-confidential-videos-a-new-lovely-teaser-clip-and-an-impressive-screenshot http://n4g.com/news/1498995/destiny-gets-two-secret-confidential-videos-a-new-lovely-teaser-clip-and-an-impressive-screenshot Ekran startowy? http://instagram.com/p/nTY8q6lXNV# PS. Amazon.de, kilka sekund i kod do bety jest. W ogóle jak się ruszy głową, to można mieć multum tych kodów, ale to już trzeba włączyć tryb cebula-mode. Jednak stawiam, że beta bardzo szybko będzie otwarta, bo zdobyć kod obecnie to żaden problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Kwiecień 2014 Kody oczywiście na Ebayu można kupić, pewnie za niedługo zaczną się pojaiwać na Allegro z jakimiś aluzjami do braku kodów w Euro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 Kody oczywiście na Ebayu można kupić, Współczuje ludziom, którzy to robią, bo trzeba być już naprawdę ograniczonym umysłowo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Kwiecień 2014 Żeby kupić czy żeby sprzedać? Bo jak na amazonie uk nie dostałem kodu po kilku dniach to sam rozpaczliwie zacząłem szukać innych metod, w tym na Allegro/Ebayu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 Kontaktowałem się z Amazonem UK i tym co zrobili pre-ordery po październiku 2013 będą kody wysyłać zaraz przed startem bety, więc bez obaw. Ja już mam z US i DE i będzie jeszcze z UK. Na razie nie rozdaję, bo nie wiadomo co się tam stanie i że nagle kody z anulowanych pre-orderów przestaną działać. Ale jak już beta ruszy i będzie ok, to będę miał 2 kody pewnie do rozdania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 28 Kwiecień 2014 Ciekawe jak edycja limitowana będzie się prezentować :laugh: może dadzą taką czerwoną pelerynę :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Kwiecień 2014 Słaba podróba borderlandsów trolololololo....nie no żartuje. Serio rzecz ujmując gra z każdym nowym materiałem wygląda na coraz lepszą. O ile wcześniej wahałem się nad zakupem to teraz już nie mam żadnych wątpliwości, biorę na premierę razem z nową konsolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 Wystarczy, że PVP + Bungie = tony grania, a przynajmniej do momentu wydania Destiny 2 :) PVE będzie dla rozluźnienia i konkretnego coopa, a PVP jak się zachce trochę adrenaliny :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Kwiecień 2014 ...jak to dobrze że już praktycznie maj i lato coraz bliżej. Wywalę żonę z dzieckiem na jakieś wakacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Kwiecień 2014 (edytowane) Mimo wszystko nie chciałbym żeby wydali Destiny 2 prędzej niż za more less 5-6 lat. Wolałbym potężne DLC na wzór tych z borderów albo d3. @up powiesz do żoneczki "kochanie to Ty jedziesz na hawaje z dzieckiem a ja zostaje z destiny" ? XD Edytowane 28 Kwiecień 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 Activision ma zakontraktowane z Bungie 4 części Destiny w przeciągu 10 lat. Także można sobie policzyć, że co około 2,5 roku nowa część :) Duże DLC będzie, podobno jedno albo dwa, ale będą. Mikro-płatności też mają być, ale nie wiadomo w jakiej formie, ale stawiam że raczej pierdoły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Kwiecień 2014 hehe, ja muszę i tak pracować bo robię praktycznie na 2 etaty więc od jakiegoś czasu mamy ustalone że ona zabiera gdzieś córkę w góry a tatuś zostaje i na to zapie*dala ;) W sumie różnicy mi nie robi czy będzie czy nie bo łyka tabletkę nasenną i śpi do rana ale zawsze to można spokojniej na imprezie luźniej i głośniej pogadać jak ostatnio z Patrykiem siedzieliśmy przy MK i mieliśmy niezły polew. ...ciekawe czy w Destiny będzie się dało skakać z niewidzialnego :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach