Outlaw995 1 Napisano 29 Kwiecień 2014 ten numer podany jest tam do Warszawy, wiec duzo mi tam raczej nie pomoga. pojde tam jutro i zobaczymy. najwyzej bede czekal na inne obnizki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 29 Kwiecień 2014 Numer jest do sklepu. Empik ma wszystkie numery sklepowe zaczynające się od 22xxxxxx :yes: Pewnie mają jakaś centralkę i przekierowuje na poszczególne placówki, numery różnią się zazwyczaj tylko końcowymi cyframi. BTW Zaczynam mieć wrażenie że Ci to zwisa i tylko trujesz cztery litery :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Outlaw995 1 Napisano 29 Kwiecień 2014 bo juz mnie nerwica lapie jak bylem tam i nic nie widac. caly sklep poprzestawiany i wszystko jest inaczej, a promocja na karte w avansie tez jest, ale nie ma tego sklepu w wiekszych miastach tylko w miasteczkach dookola. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 29 Kwiecień 2014 Ponarzekaj jeszcze na forum to z pewnością problem sam się rozwiąże ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 30 Kwiecień 2014 Potrzebuję sprawdzonego info bo nie mogę się doszukać. Jakie bezprzewodowe słuchawki działają z PS Vita? Sony reklamuje swoje PULSE pisząc na pudełku wireless i działają bezprzewodowo ale z konsolami stacjonarnymi a do Vity i tak trzeba podłączyć je kablem jack. Szukam czegoś bezprzewodowego do odsłuchu dźwięku z gier, muzyki itd. - nie muszę mieć mikrofonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Kwiecień 2014 Podłączyłem bez problemu mono HS od Ps3 i jakieś stero słuchawki BT Motoroli, obstawiam że każde słuchawki z bluetoothem zadziałają. W dyskusji ogólnej o PsVita masz info co i jak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draq 7 Napisano 30 Kwiecień 2014 http://m.ceneo.pl/27593488 opłaca się? 8gb to bardzo mało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 2 Maj 2014 No i kupiłem w Ostródzie, z Olsztyna 15 min drogi, ostatnia sztuka 550 pln + paliwo do auta, to ddobry dill :biggrin2: uwieżcie Mi 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Maj 2014 No i mega! W Olsztynie w Empiku jest też dostępna karta 32Gb w cenie 149zł, jak rozważasz zakup karty to cena choć gorsza w stosunku do Avansu to i tak jest całkiem spoko :yes: ... uwieżcie Mi Uwierzyłem na słowo ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 2 Maj 2014 (edytowane) Z tel pisane bla bla bla W zestawie 4, kartę większa oczywiście kupię, za rady dzięks Edytowane 2 Maj 2014 przez niklas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Outlaw995 1 Napisano 2 Maj 2014 w Olsztynie nie ma juz karty 32gb, bo kupilem ostatnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Maj 2014 No tak, bo ta cena choć jest już jakiś dłuższy czas to dotyczy jednak starej partii kart którą próbują wyzerować ze stanu. Podobnie chyba zresztą jest z kartami za 129 z Avansu, jeżdżę dużo po południowej Polsce i odwiedziłem w końcówce tygodnia ze cztery ich sklepy i nigdzie nie mieli nawet 16stek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 3 Maj 2014 Ja dostałem 16 gb w avansie w Koninie, 32 gb w ogóle nie mieli. U mnie w mieście nie ma avansu ale mam kumpla w Koninie i poprosiłem by zobaczył czy są u niego karty, nie było ale sprzedawca powiedział, że może ściągnąć 16 gb z innego avansu i na drugi dzień karta była do odbioru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 3 Maj 2014 Promocja Widmo ;) Jest oferta, brak towaru :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 3 Maj 2014 Ja wczoraj dopadłem 2 szt 32gb Wiec jak widać w jakiś sklepach można je jeszcze dostać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 3 Maj 2014 Tak jak w temacie posiadam kartę pamięci zakupiona wczoraj nie otwierana nówka w kartonie Cena 230 zł + koszty wysyłki Ewentualnie odbiór osobisty w Krk. Zainteresowani pisać na priv :) Czekaj, czekaj, wyrwałeś je w Avansie po 129, pochwaliłeś się tym na forum i chesz je teraz opylić ze 100zł przebitką? Briliant! Jakbyś nie miał planów na dziś to w spoilerze poniżej bundle stworzony chyba specjalnie dla Ciebie ;) 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 3 Maj 2014 (edytowane) Tomo taki jest żywot ulicznego rapera ;) Jedna jest dla mnie druga miała iść dla kumpla a ze konsolka poszła mu do pieca to już mu potrzebna nie była. To co miałem sprzedać z tego powodu 50% taniej... Każdy święty na forum a w życiu codziennym kable opalaja z linii kolejowej. Oczywiście Tomo nie pisze o tobie :) Jedziemy dalej sorry za rozmycie tematu. Żeby było na temat odnośnie tego etui na Vite za 29zl w Awansie skusiłem się na nie i jak ktoś potrzebuje nie wymagającego pokrowca to jak najbardziej można rozważyć zakup w/w przedmiotu. Edytowane 3 Maj 2014 przez Dempsey 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 3 Maj 2014 Avans splajtował i wyprzedają towar stąd te promocje widmo i podejrzanie niskie ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 3 Maj 2014 Każdy święty na forum a w życiu codziennym kable opalaja z linii kolejowej. Oczywiście Tomo nie pisze o tobie :) No wiadomo że nie o mnie Ja opalam wyłącznie te z Telekomunikacji :pardon: No spoko, historyjka jaka by nie była z tym związana to pewnie że nikt nie liczy na to że będziesz na tym tracił. No ale skoro zdecydowałeś się już narzucić 80% marżę to przynajmniej mogłeś się powstrzymać w informowaniu forum o źródle pochodzenia tych kart. No nic, mleko się rozlało, no i jak już ustaliliśmy wcześniej, towar dostępny był w śladowej ilości, zapewne prędzej czy później jakiś Jeleń sam Ci się wystawi na strzał ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 4 Maj 2014 No i kupiłem w Ostródzie, z Olsztyna 15 min drogi, ostatnia sztuka 550 pln + paliwo do auta, to ddobry dill :biggrin2: uwieżcie Mi Plus za głoszenie dobrego słowa o Ostródzie ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 7 Maj 2014 gdzie kupie tanio jakis solidny grip do vity zeby wygodniej sie gralo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 7 Maj 2014 Jak poczytasz opinię o tanich gripach to odkryjesz że szkoda na nie kasy. Łap info o najtańszym źródle gripa na którego naprawdę wydać te kilka zielonych; To samo miałem napisać :) Co do gripa to zachorowałem na Vita Trigger Grip, tylko cena i brak dostępności mnie powstrzymuje na tą chwilę od zakupu ale upoluje dziada prędzej czy później. Jakby ktoś widział gdzieś dostępne to pliss o info. Na Amazonie obecnie tylko zakup z Danii lub Usa wchodzi w grę i wszędzie po około 35 funtów :shok: //edit Dobra, zamówiłem ze Stanów, tam grip kosztuje 18 baksów, prawie drugie tyle wyszła wysyłka, w sumie 32 dolce za całość. Zawsze to lepiej niż 35 funciaków :yes: Dobrze że mi nie zależy na czasie bo przesyłka ma dojść koło połowy maja :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 9 Maj 2014 Panowie szybkie pytanie rozglądam się nad zakupem słuchawek. Na wstępie napisze ze nie jestem jakimś maniakiem dźwięku. Rozważam zakup Tych słuchawek http://allegro.pl/show_item.php?item=4182756755&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Warto czy lepiej poszukać innej firmy? P. S. Widzę na aukcjach jeszcze takie http://allegro.pl/ps-vita-sony-sluchawki-ultima-pl-i4200464464.html?source=mlt Różnią się tylko kolorem czy czymś jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 9 Maj 2014 (edytowane) Mam słuchawki z pierwszego linku. Dobrze grają , solidnie zrobione i mikrofon działa także na padzie z PS4. Jestem z nich zadowolony. Mają 3 rozmiary gumek. :) A te drugie to były kiedyś w zestawie startowym i raczej nie mają mikrofonu (Mogę się mylić) Bierz te pierwsze Edytowane 9 Maj 2014 przez Twinskillers 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 9 Maj 2014 Is on the Way :) No to możemy zmierzyć czas dostawy z USA do Polszy, dam cynk jak tylko dotrze :yes: 11 dni i jest! Info dla tych którzy zamawiali po mnie i jeszcze czekają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach