Skocz do zawartości
RoDah123

PS Vita i Akcesoria - Co Wybrać, Gdzie I Za Ile Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Wracam z Empiku, na karty pamięci sony do ps vita jest przecena. 4gb 70% zniżki od ceny 90 zł i 50% na 8 gb cena 150 zeta. Nie znam się na cenach i pewnie żadne to promo tylko sztuczne podbijanie cen, ale piszę bo liczę na lajki , bo padawan musi dogonić mistrza Yodę ;)

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... bo padawan musi dogonić mistrza Yodę ;)

Tomo (czyt: Yoda)* jest tylko jeden :) No i nie zanosi się zbyt prędko na kolejnego :sweat:

* 5000 Lubię to! Daje na forum tytuł Yoda (patrz mój profil)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio szukałem w Częstochowie kart 16 gb... Real brak, Media Markt brak, euro agd brak, Sony center brak. Jakaś masakra z tymi kartami, w końcu kupiłem 8gb za 70 czy 80 zł. W empiku ceny mają jakieś popierdzielone... Prototype 2 na ps3 200zl :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Empik jak zresztą i wszyscy inni ma swoje wzloty i upadki, ja za 32Gb kartę płaciłem raz 120zł i raz 149, właśnie w Częstochowie w Empiku :yes: A wracając jeszcze do Kolegi @Okoni to jak już łaził po Warszawie to mógł przynajmniej do właściwych placówek zaglądać :P

5bf4b962210ab18c.png

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No do Vity, a o czym niby tu nawijamy. Paragonu na kartę za 120 zł nie mam bo kupowałem ją Chrześniakowi i leży pewnie gdzieś u niego, albo w koszu, whatever. Cena za 32Gb na półce wynosiła 149Pln ale wtedy w weekend było 20% rabatu na akcesoria i przy kasie zbili do 120. Co do tej za 149 to patrz spoiler;

arymybej.jpg

@Down; Mojej 8Gb z bundle'a z konsolą nawet z pudełka nie wyjąłem jeszcze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dalej cisnę na 4 XD Nie lubię grać w więcej niż 1 grę na raz. Aczkolwiek, taki MGS nie chce mi się ściągnąć :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukajcie w empikach - ja niedawno trafilem 16tke za 99zl. Na poczatku powiedzieli przy kasie ze nie ma. Poprosilem zeby ktos sprawdzil dokladnie bo na stronie niby byly. Gosc polecial na zaplecze i przyniosl :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chcialem kupic w Katowicach w silesi ostatnio bo niby bylo tak jak piszesz za 99 i gosc mi powiedzial ze kosztuje 180 zl  :shok:  :shok:  :shok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ceny (180) są na opakowaniach/półkach, cena 99 pojawia się przy wbiciu produktu na kasę :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie bylo ostatnio ze ta 16 miala byc za niecale 130 zl .. a ten tu wyjezdza 180 :)

to kupilem w empiku za 127 chyba... bo juz mi sie nie chcialo czekac, a teraz bede czekal na jakies promo na 32 gdzies to wtedy wymienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za niecałe 130 w Empiku kupiłem 32 :pardon: Sklepy obowiązuje to co mają na stronie więc opisana przez Ciebie sytuacja jest conajmniej zagadkowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i z życia wzięta :) czasami tak poprostu bywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam w Empiku można wyrwać kartę 16 Gb za 99 zł pomimo że na stronie widnieje wyższa cena wystarczy pofatygować się osobiście do salonu wczoraj kupiłem w Olsztynie ostatnią✌️

Edytowane przez niklas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie widnieje cena sklepu internetowego. Sprawdzając dostępność po kodzie pocztowym pojawiaja się konkretne adresy i cena 99zł :yes: Milion razy już to było tutaj wałkowane :wallbash:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym milionem to trochę przeholowałeś info dla ziomów z Olsztyna żeby na darmo nie biegali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad kupnem karty 16gb do vity i mam pytanie, praktycznie w żadnych sklepie typu MM itd nie ma kompletnie 16gb wiec pozostaje allegro itd, czy można trafić na podróbki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad kupnem karty 16gb do vity i mam pytanie, praktycznie w żadnych sklepie typu MM itd nie ma kompletnie 16gb wiec pozostaje allegro itd, czy można trafić na podróbki?

Spróbuj w salonach Empik tam możesz dorwać za 99 zł
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, milion razy już o tym pisaliśmy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chodzi mi czy są podróbki kart

A co się uparłeś z tym Alle..., co tam 16 taniej wyrwiesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są / Nie ma *

* Niepotrzebne skreślić :yes:

//edit

Po co kupować 16stkę na Allegro jak w Opolu leżakuje 32'ka i można ją sobie przesunąć na sklep w swoim mieście :pardon:

9a7c4037d651ca9b.png

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi