Skocz do zawartości
Sushi

Tenis

Rekomendowane odpowiedzi

Serenie coś odczadziło podczas debla. Ciekawe czy to chwilowe, bo nie wyglądało zbyt ciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie jakiś wirus albo układy scalone się przegrzały. przecież to cyborg jest :). zrobią update i będzie git.

a na serio to wygląda na niezłą ściemę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest też duże prawdopodobieństwo, że kosmici z Kosmicznego Meczu przyjechali i zabrali jej talent, bo właśnie tak jej gra wyglądała. Już ja lepiej serwuję :P

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest też duże prawdopodobieństwo, że kosmici z Kosmicznego Meczu przyjechali i zabrali jej talent, bo właśnie tak jej gra wyglądała.

Ahahaha, mistrz :D Mi też wygląda na ściemę, ale to w sumie początek meczu, kto wie czego ona się przed wyjściem na kort naćpała. Krzyżyk na drogę, jednym graczom kibicuję, innym nie, ale ten goryl jest jedynym graczem, którego tak nie znoszę i szacunku nie mam za grosz.

A tak swoją drogą, to Sushi, oglądasz Wimbledon? :P Widziałeś wczoraj mecz wschodzącego boga tenisa, Nicka Kyrgiosa? To był najlepszy tenisowy mecz jaki widziałem w ciągu ostatnich pięciu lat. Wystarczyło mi oglądać go przez 15 minut podczas meczu z Gasquetem, żeby pokochać jego grę. A to co zrobił wczoraj, to był kosmos i styl nad style. Nie tylko po prostu pokonać Nadala, ale pokonać Nadala, który był w najwyższej możliwej formie. Ani grama przypadku - najlepszy tenis świata i przy takiej dyspozycji nie widzę dla niego przeszkody w tym turnieju innej niż sami organizatorzy, przez których musi grać dwa dni pod rząd. Jeśli tylko wytrzyma fizycznie. Z młodymi bywa różnie i co z niego będzie nie wie nikt (Janowicz), ale na ten jeden moment - jest najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serenie coś odczadziło podczas debla. Ciekawe czy to chwilowe, bo nie wyglądało zbyt ciekawie.

Jak co, nawalona grala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak co, nawalona grala.

Nie ma bata, nie wiem jak musiałaby być nasrana żeby tak serwować. Nie wygląda to na reakcję na alkohol. Polscy kierowcy ciężarówek potrafią jeździć mając po 6 promili, a Ty chcesz mi powiedzieć, że Serena nie może zaserwować i złapać piłki po kilku kolejkach? No way!

@Siriondel:

niestety trochę odpuściłem Wimbledon na rzecz futbolu, śledziłem Polaków i wybiórczo jakieś mecze. Wczoraj odpaliłem na trzecim secie Kerber z Szarapową. Krzykaczka jedzie do domu. Ostatni gem był genialny, obie wyciągały takie piłki, że hoho. Zaczęło się bodaj od 40:0 dla Szarapowej, potem Kerber wyrównała i się biły na przewagi. Skończyło się na szczęście tak jak powinno.

Z pierwszej 4 znowu została tylko Halep, ale tym razem nie ma już Szarapowej, ciekawe jak to się skończy.

O...Na Polsacie Sport News właśnie leci Kerber - Szar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i stalo się od jutra zaczyna się US OPEN :) zapraszam do dyskusji może ktoś ma jakieś ciekawy typy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja szczególnych typów nie mam, liczę tylko, że Polacy coś pokażą. Janowicz zagrał solidny turniej, szkoda, że wczoraj nie udało się wygrać pierwszego turnieju w karierze. Ale najważniejsze, że nareszcie przełamał niemoc i był w stanie wygrać kilka spotkań. Pozwala to mieć nadzieję, że w US Open nie skończy się na pierwszej czy drugiej rundzie. W drugiej ma ewentualnie Andersona, a w trzeciej Cilica. Nie są to z pewnością mocarze nie do pokonania. Zobaczymy co będzie.

Radwańska też nie ma jakiegoś szczególnie trudnego losowania. W ćwierćfinale ewentualnie Kerber, a potem Sharapova lub Halep. Trzymam kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dziś jest kilka ciekawych spotkań które można postawić :) : 

1. Benoit Paire - Julien Benneteau 2 @1.50

2. Kavcic - Young 2 @1.45

3. Milos Raonic vs. Taro Daniel

Typ: Under 29.5 gema

4. Bolelli-V.Pospisil 2 @1.28

Można coś pokombinować :) ale ako albo single :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i Radwańska wraca do domu, ewentualnie na zakupy do NYC. Szkoda, u pań z trzech zawodniczek już żadna nie została. Trzymamy kciuki za Janowicza i deblistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krew już mnie zalewa, jak widzę to co robi Janowicz w pucharze Hopmana. 5 piłek setowych i ciągłe kombinowanie, jak nie dropszoty z dupy, to podwójne błędy serwisowe :( Trzeba jednak przyznać, że Isner serwuje jak w transie, tzn w swoim stylu.

Ps. Relacja na żywo na polsat sport

Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomyłka, do kasacji ;)

Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj Aga zagrała super mecz, wyglądała na bardzo świeżą w końcówce ostatniego seta w przeciwieństwie do Jankovic, choć pod koniec szwankował trochę pierwszy serwis. Dziś ćwierćfinał z Keys, dotychczasowy bilans 3:0 dla Isii, czas go powiększyć. Mecz jest ok 16 gdyby kogoś interesowało a transmisja na polsat sport.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni ich mecz na trawie, to 3 setowa batalia 7-5 4-6 6-3, więc może być ciężko, ale w sumie na tym etapie nie ma już łatwych pojedynków. U panów natomiast Djok z Andersonem będą grać 5 seta 70-68 jest do pobicia ;) pytanie o której? 1 pm, czyli wychodzi, że za chwilę :)

Uff... Aga i Djok do przodu :)

Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radwańska w półfinale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff ale ten mecz był ciężki. Pierwszy serwis mocno kulał ale dała radę. Brawo Aga! :) Trzeba teraz trzymać kciuki za awans do drugiego finału.

Normalnie jak widzę, te zagrania Agnieszki z tego kucnięcia to mnie wszystko boli :P po mnie nie byłoby co zbierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ta Radwanska odwaliła na koniec to nie mam pytań...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za mecz, fatalny pierwszy set a potem już wspaniała walka. Szkoda tej powtórki, ktoś Jej to musiał mocno zasugerować. Dziwna sytuacja ale za rok też jest Wimbledon i olimpiada. Aga zerwie wtrdy dwa skalpy :-) należy Jej się jak mało komu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi