5eba88 3 Napisano 15 Październik 2015 http://gry.onet.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-krew-i-wino-ukaze-sie-nieco-pozniej/8dg8ef Niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 15 Październik 2015 Z tego co się mówi o nowym patchu, że poprawiono grę na ps4, że Wiesiek chodzi płynniej to cieszę się, że dopiero teraz zacząłem grać w Wieśka. Wczoraj gdy przemierzałem bagna raz mi ostro zlagowało. Następnie przemieszczając się przez mokradła czuć czasami spadek klatek, ale to nie jest jakieś cholernie wkurzające, jest to subtelne, stonowane, trwające chwila moment. Ja to wyczuwam np., inni mogą tego nie dostrzegać. Ale jeżeli twierdzicie, że Wiedźmin, w poprzednich patchach wyglądał dużo gorzej, to chyba cieszę się, że nie ogrywałem go od początku ;) Z drugiej strony gra jest miodna, więc ogrywania będzie przez kilkadziesiąt dni, a na horyzoncie Uncharted Kolekcja, Potem Uncharted 4, itd. itd. Wiedźmin 3 to jedyna gra w której cena jest adekwanta do jakości/ilości godzin/misji/ogromu całego świata i możliwości :) Bo wiele jets gier za 250 zł, które przechodzi się w 12 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) W dniu 15.10.2015 o 07:48, rafallo napisał: Z tego co się mówi o nowym patchu, że poprawiono grę na ps4, że Wiesiek chodzi płynniej to cieszę się, że dopiero teraz zacząłem grać w Wieśka. Wczoraj gdy przemierzałem bagna raz mi ostro zlagowało. Następnie przemieszczając się przez mokradła czuć czasami spadek klatek, ale to nie jest jakieś cholernie wkurzające, jest to subtelne, stonowane, trwające chwila moment. Ja to wyczuwam np., inni mogą tego nie dostrzegać. Ale jeżeli twierdzicie, że Wiedźmin, w poprzednich patchach wyglądał dużo gorzej, to chyba cieszę się, że nie ogrywałem go od początku ;) @rafallo, owszem było wcześniej parę nieciekawych punktów ze spadkami klatek (np bagna właśnie) ale w żadnym wypadku nie było aż tak tragicznie jak niektórzy to przedstawiają, ja przeszedłem całość bodajże na patchu 1.04, bawiłem się super i nawet okazjonalne spadki frameratu nie zepsuły mi zabawy. Należy się cieszyć że CDP dalej pracuje nad Wiedźminem i stale usprawniają kod usuwając babole których przy tak wielkim i zróżnicowanym świecie nie da się uniknąć. Edytowane 15 Październik 2015 przez zyga101 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bacik 6 Napisano 15 Październik 2015 Odnosnie dodatku - kawal dobrej roboty. Spory teren dodany ktory jest wypelniony znajdzkami, potworami i ciekawymi lokacjami.Przyznam ze usiadlem do Wieska po ponad 1-2 miesiecznej przerwie i zaczalem dodatek po glownej przygodzie na 36 lvl - roznica w trudnosci miedzy podstawka a dodatkiem jest spora (najwyzszy poziom) - albo to ja wyszedlem z wprawy, musialem niestety kilka razy ladowac gre i wspomagac sie aksji :D Historia z dodaku godna podstawki, a smaczkow w niektorych miejscach czy listach co nie miara. Jednak Wiesiek to Wiesiek, jesli ktos sie jeszcze zastanawia to polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Październik 2015 nie wyszedłeś z wprawy, poziom trudności znacznie się podniósł i bardzo dobrze. przez 80% podstawki było się koksem co siał spustoszenie dookoła i tylko przeciwnicy ze sporo większym poziomem mogli sprawiać problemy. natomiast w dodatku, w który grałem dopiero z 2 godzinki, byle grupka nekkerów na podobnym poziomie i szybko musiałem zmienić podejście :). jak na początku podstawki przy 2-3 poziomie gdzie trzeba było przeciwników pojedynczo wywabiać z grupy bo 2-3 na raz to już był hardkor. tak że pod tym względem jest bardzo dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 15 Październik 2015 W dniu 15.10.2015 o 07:25, Ditz napisał: A co to za miasto? To najprawdopodobniej Beauclair, stolica księstwa Toussaint, gdzie ma się dziać akcja drugiego dodatku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 15 Październik 2015 W dniu 15.10.2015 o 10:06, cwir napisał: nie wyszedłeś z wprawy, poziom trudności znacznie się podniósł i bardzo dobrze. przez 80% podstawki było się koksem co siał spustoszenie dookoła i tylko przeciwnicy ze sporo większym poziomem mogli sprawiać problemy. natomiast w dodatku, w który grałem dopiero z 2 godzinki, byle grupka nekkerów na podobnym poziomie i szybko musiałem zmienić podejście :). jak na początku podstawki przy 2-3 poziomie gdzie trzeba było przeciwników pojedynczo wywabiać z grupy bo 2-3 na raz to już był hardkor. tak że pod tym względem jest bardzo dobrze :)Jest trudniej ale poki co to tylko grupy przeciwnikow sprawiaja problem. Natomiast pierwszego bossa wczoraj zalatwilem bez problemu, kombinacja petarda zapalajaca i mlynek. Dwa razy to powtorzylem i po walce Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) W dniu 15.10.2015 o 10:40, rosomakoborsuk napisał: Jest trudniej ale poki co to tylko grupy przeciwnikow sprawiaja problem. Natomiast pierwszego bossa wczoraj zalatwilem bez problemu, kombinacja petarda zapalajaca i mlynek. Dwa razy to powtorzylem i po walce Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Październik 2015 przez AdekO_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) No pierwszy boss jest 5 razy trudniejszy, niż najcięższy przeciwnik z podstawowej wersji. Zostałem z lekka zaskoczony, bo na 35 poziomie, z mistrzowskim setem wilka, właśnie padłem przy pierwszym podejściu. Odebrałem mu może 1/3 życia... Komentarze pod filmem nie pozostawiają wątpliwości co do tego, że poprzeczka poszła w górę Mi to wygląda na easy/normal. Na wyższych poziomach trudności niezablokowany cios językiem zżera ok. 30% HP. Edytowane 15 Październik 2015 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 15 Październik 2015 Na najwyzszym poziomie ( ale nie NG +) padl momentalnie przy wykorzystaniu taktyki o ktorej pisalem wyzej. Natomiast nowe grupki bandytow potrafia mi napsuc krwi. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 15 Październik 2015 Obiecane zdjęcia : Dyplom Praworządnego Płatnika : A tutaj moje okulary wygrane na aukcji A tutaj nowy Rynsztunek szkoły Żmii w komplecie Ogólnie z dodatkiem spędziłem jakieś 20 godzin grania.DLC warte każdej złotówki ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) Okulary to chyba od "Magistra" wygrales Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Październik 2015 przez rosomakoborsuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 15 Październik 2015 Jest sens kupić dodatek jak mam 5lv i jestem na początku? Czy w tym miejscu nie wprowadzi niczego do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 15 Październik 2015 Nie, dodatek jest w podstawowej historii od 30 poziomu i w ng+ od 60tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 15 Październik 2015 W dniu 15.10.2015 o 15:43, rosomakoborsuk napisał: Okulary to chyba od "Magistra" wygrales Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Oj tam,Geralt jest teraz poważny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 15 Październik 2015 Wiesiek skończony na 35lvl, grane od 20 czerwca do dziś, więc dość sporo. Gra warta ceny. Zostało mi parę zleceń wiedźmińskich i DLC, ale to potem. Teraz trzeba coś krótszego przejść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 15 Październik 2015 W dniu 15.10.2015 o 15:49, WiQert napisał: Jest sens kupić dodatek jak mam 5lv i jestem na początku? Czy w tym miejscu nie wprowadzi niczego do gry.Dobry dodatek zawsze jest sens kupic.Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 15 Październik 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 15 Październik 2015 Prawda to, że jedno trofeum z DLC jest aktualnie niemożliwe do zdobycia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 15 Październik 2015 W dniu 15.10.2015 o 18:46, Dilerus napisał: Prawda to, że jedno trofeum z DLC jest aktualnie niemożliwe do zdobycia? Prawda.Trzeba czekać na łatkę :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) W dniu 15.10.2015 o 18:46, Dilerus napisał: Prawda to, że jedno trofeum z DLC jest aktualnie niemożliwe do zdobycia? Tak I Wore Ofieri Before It Was Cool Collect all available Ofieri armor and horse gear, and at least one Ofieri sword Edytowane 15 Październik 2015 przez AdekO_o 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Październik 2015 Panowie pamiętacie ten BUG z kupcem w klatce, którego nie dało się uwolnić bo klucza nie było?? (on dawał jakąś kartę??) naprawiono już to?? Bo to ten błąd mnie zniechęcił do robienia Platyny a celowałem w nią (wszystkie karty do pominięcia zebrałem itp...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) W dniu 15.10.2015 o 18:53, DigitalMan_PL napisał: Panowie pamiętacie ten BUG z kupcem w klatce, którego nie dało się uwolnić bo klucza nie było?? (on dawał jakąś kartę??) naprawiono już to?? Bo to ten błąd mnie zniechęcił do robienia Platyny a celowałem w nią (wszystkie karty do pominięcia zebrałem itp...) Tak, można było nabyć u niego 5 kart. Ja robiłem na 1.08 i bez problemów. Tutaj sposób na zdobycie kart od tego kupca jeśli będą problemy: GLIŃSK (URATOWANY SPRZEDAWCA) W WSKAZANYM MIEJSCU ZNAJDUJE SIE KUPIEC Z GLIŃSKA. NALEZY PRZED JEGO ODBICIEM ( NAJLEPIEJ NA MOŚCIE) ZROBIĆ BEZWARUNKOWO ZAPIS GRY. NASTEPNIE IDŹ W STRONE OBOZOWISKA I WYRŻNIJ WSZYSTKICH W PIEŃ, GDY JUŻ WSZYSCY PADNĄ, SZEF BANDY POWINIEN MIEĆ PRZY SOBIE KLUCZ ( PRZESZUKAJ WSZYSTKIE CIAŁA). -GDY NIE ZNAJDZIESZ KLUCZA WGRAJ STAN I POWTÓRZ WSZYSTKO CO CI KAZAŁEM ZROBIĆ. POWINNO ZADZIAŁAĆ -GDY ZNAJDZIESZ KLUCZ, ZRÓB ZAPIS GRY, NASTĘPNIE OTWÓRZ KLATKĘ, POGADAJ Z KUPCEM, I GDY ZAPROSI CIE DO SIEBIE DO GLIŃSKA. - WRZUĆ MEDYTACJE DO 12. -NASTĘPNIE SZYBKA PODRÓŻ DO GLIŃSKA TAM POSZUKAJ KUPCA ( ZAGADA, ŻE GO URATOWAŁEŚ) GDY GO NIE MA POMEDYTUJ W GLIŃCACH TROCHE I POWINIEN SIĘ POJAWIĆ, GDY JEDNAK SIĘ NIE POJAWI, WGRAJ ZAPIS OD MOMENTU ZDOBYCIA KLUCZA I POWTÓRZ KROKI JESZCZE RAZ. Mogę Ci polecić ten poradnik do zdobycia odznaki http://gwint.weebly.com/ Edytowane 15 Październik 2015 przez AdekO_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Październik 2015 (edytowane) W dniu 15.10.2015 o 18:57, AdekO_o napisał: Tak, można było nabyć u niego 5 kart. Ja robiłem na 1.08 i bez problemów. Tutaj sposób na zdobycie kart od tego kupca jeśli będą problemy: GLIŃSK (URATOWANY SPRZEDAWCA) W WSKAZANYM MIEJSCU ZNAJDUJE SIE KUPIEC Z GLIŃSKA. NALEZY PRZED JEGO ODBICIEM ( NAJLEPIEJ NA MOŚCIE) ZROBIĆ BEZWARUNKOWO ZAPIS GRY. NASTEPNIE IDŹ W STRONE OBOZOWISKA I WYRŻNIJ WSZYSTKICH W PIEŃ, GDY JUŻ WSZYSCY PADNĄ, SZEF BANDY POWINIEN MIEĆ PRZY SOBIE KLUCZ ( PRZESZUKAJ WSZYSTKIE CIAŁA). -GDY NIE ZNAJDZIESZ KLUCZA WGRAJ STAN I POWTÓRZ WSZYSTKO CO CI KAZAŁEM ZROBIĆ. POWINNO ZADZIAŁAĆ -GDY ZNAJDZIESZ KLUCZ, ZRÓB ZAPIS GRY, NASTĘPNIE OTWÓRZ KLATKĘ, POGADAJ Z KUPCEM, I GDY ZAPROSI CIE DO SIEBIE DO GLIŃSKA. - WRZUĆ MEDYTACJE DO 12. -NASTĘPNIE SZYBKA PODRÓŻ DO GLIŃSKA TAM POSZUKAJ KUPCA ( ZAGADA, ŻE GO URATOWAŁEŚ) GDY GO NIE MA POMEDYTUJ W GLIŃCACH TROCHE I POWINIEN SIĘ POJAWIĆ, GDY JEDNAK SIĘ NIE POJAWI, WGRAJ ZAPIS OD MOMENTU ZDOBYCIA KLUCZA I POWTÓRZ KROKI JESZCZE RAZ. Mogę Ci polecić ten poradnik do zdobycia odznaki http://gwint.weebly.com/ Dobra ale jak mam starą grę to czy naprawili to?? Bo on mi cały czas w klatce siedział (a klucza brak :P)... (bez rozpoczynania NOWEJ gry?? bo brakuje mi tylko kilka kart :P i szkoda by było dla tego kupca od nowa zaczynać)... Edytowane 15 Październik 2015 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 15 Październik 2015 A tego nie wiem. Sprawdz ten sposob, ktory pisalem Ci w spoilerze. Kolejny screen z przyszlego dlc Krew i wino Pokaż ukrytą zawartość Wysłane z mojej Nokii 3310i przy użyciu Tapatalka ☎ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach