ardek 21 Napisano 24 Październik 2014 Do dlc jest potrzebna second son? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 24 Październik 2014 Nie. To samodzielny dodatek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 25 Październik 2014 First Light ukończony , platyna wpadła w podstawce i dodatku , bawiłem się wyśmienicie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 2 Listopad 2014 A co sądzicie o dodatu dziedzictwo Colea do second son? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 2 Listopad 2014 Bardzo słabe i mówię to jako fan całej serii. Zwykły skok na kasę dla ludzi którzy ograli poprzednie części. Sam dodatek próbuje umiejscowić wydarzenia z Second Sons w kontekście tych znanych z Infamous 2. Niestety całość wykonana jest w bardzo mizerny sposób, ot dostajemy ze 4 misje w których mam biegać od miejsca do miejsca, w tle słyszymy (i tylko słyszymy) dwie postaci znane z poprzednich części, a na koniec dostajemy kurtkę stylizowaną na tę z poprzedniej części. Jeśli chciałbyś coś więcej porobić w świecie Second Sons, to moim zdaniem lepiej jest ograć darmowe Paper Trails. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 7 Listopad 2014 http://ps-plus.pl/gry Czy to oznacza ze First Light bedzie za darmo w styczniu na plusie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 7 Listopad 2014 W dniu 7.11.2014 o 08:35, ferdas_mufc napisał: http://ps-plus.pl/gry Czy to oznacza ze First Light bedzie za darmo w styczniu na plusie?? Tak. Był o tym news na głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 7 Listopad 2014 To swietnie, lepiej jak 3-4 miesiace dają chłam a potem taki diamencik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 30 Grudzień 2014 Panowie, widziałem że jest opcja stałe 30 klatek lub nieograniczona. Co bardziej polecacie? Na nieograniczonej mogę mieć większe dropy animacji? Tzn np z 40 do 30 kl/s? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 31 Grudzień 2014 Ja grałem na nie ograniczonej, a po przeliczeniu na stałe 30 kl jakoś tak dziwnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawek1916 23 Napisano 31 Grudzień 2014 Właśnie kończę drugie przejście gry, cały czas miałem ustawione bez ograniczeń i ani razu nie zauważyłem jakiś znacznych dropów. A rozpierducha czasami na ekranie była konkretna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 31 Grudzień 2014 Spoko, dzięki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 6 Styczeń 2015 Ktoś może uświadczył jakieś problemy z wpadaniem trofeów? Przed chwilą nie wpadło mi jedno za misje fabularną i nie wiem co zrobić w takiej sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 6 Styczeń 2015 U mnie wszystkie pucharki bez problemu wpadły, z jakim masz problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 6 Styczeń 2015 (edytowane) Nie wpadło mi za wybór "dobrej" opcji kiedy spotykasz Fetch. Myślałem, że może wpadnie jak zrobię następną misję czy coś, ale nadal nic. Edit: No, zrobiłem jeszcze jedną misję i w końcu wpadło. Edytowane 6 Styczeń 2015 przez stolarz1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 6 Styczeń 2015 A juz jutro DLC z Fetch do pobrania w plusie :) :) Ciekawe jak sie bedzie biegalo nasza neonowa dupeczka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 6 Styczeń 2015 To jest niezależny dodatek? Będę mógł grać bez infamousa ss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 6 Styczeń 2015 Tak to niezależny dodatek, nie potrzebujesz I:SS. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 6 Styczeń 2015 W dniu 6.01.2015 o 11:54, juza_88 napisał: A juz jutro DLC z Fetch do pobrania w plusie :) :) Ciekawe jak sie bedzie biegalo nasza neonowa dupeczka :) Świetny dodatek. Polecam ograć. Nie jest zbyt długi, ale zdecydowanie warto. Świetny był też dodatek w Infamous2 Festiwal Krwii. W tej części również dali radę i trzyma poziom. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 6 Styczeń 2015 Second Son to moja pierwsza gra na ps4, odrazu przypadła mi do gustu. Oczywiście platynka, wiec po ukazaniu się dodatku nie mogło być inaczej niż kolejna platynka. Fajny jest też motyw z przywróceniem Delsina na areny z First Light. Nie wiem dokładnie czy trzeba najpierw przejść Second son by On się pojawił, ale napewno nie trzeba mieć płyty, by móc nim zagrać :) Myśle ze to dobre posunięcie by ta gra pojawiła się w sklepiku za free. Niestety w Infamousa 2 nie grałem, kupiłbym ps 3 alby pograć w kilka ciekawych tytułów. Ale czas nie pozwoli względem gier które są planowane na 2015 rok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 6 Styczeń 2015 Trzeba mieć na konsoli save z podstawki, wiec jeśli ktoś posiada tylko podstawkę Delsinem na arenie nie pograsz, natomiast nie jest on wymagany do platyny z dodatku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 7 Styczeń 2015 @ tylko elementy związane z Delsinem w DLC jeśli się nie ma saveu z podstawki są niedostępne ale jego brak nie przeszkadza by przejść to co najciekawsze w tym DLC - tryb fabularny. Niektóre areny z tego co pamiętam też są dostępne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFieldsOfPain 0 Napisano 7 Styczeń 2015 Przepraszam wersja z ps+ tego dodatku to tylko wersja angielska ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolny92 13 Napisano 7 Styczeń 2015 Jeżeli usunąłem gre z dysku to save zostaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Styczeń 2015 Tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach