Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Toż to proste. Pełna piz**, reczny, manewrowanie. Oczywiście gaz cały czas trzymasz jak wciskasz ręczny, bo inaczej będzie dupa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciągle nie moge się zdecydować z jakiej kamery jeździć.

Kamera z wnętrza daje niesamowite wrazenia ale jezdzi sie najtrudniej :(

Po lekturze tego wątku zmieniłem kamerę z tylu na kamerę z maski. Frajda jest o wiele większa i do tego fajnie brzmią silniki. Pasuje mi jeszcze kamera za kierownicą ale nie podoba mi się tłumiony dźwięk silnika. Online w nocy, na deszczu z kamerą na masce jest mega. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerka to bardzo indywidualna sprawa.

Są wyścigi w których wolę zza kierownicy, są takie, że jeżdżę zza samochodu (drift szczególnie) oraz są takie z maski samochodu.

Każda ma swoje plusy i minusy.

Ja po prostu dopasowuję sobie do każdego wyścigu indywidualnie.

PS. Screeny wymiatają. Chyba poświęcę jedną sesję przy grze na zrobienie sobie swojej galerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy to w końcu wyjdzie w Plusie  :) , bo wygląda miodnie , a mam inne wydatki growe .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy to w końcu wyjdzie w Plusie :) , bo wygląda miodnie , a mam inne wydatki growe .

Jeśli wyjdzie to tylko namiastka pełnej wersji. DriveCluba warto kupić pełnego i do tego obowiązkowo Seasson pass.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy to w końcu wyjdzie w Plusie  :) , bo wygląda miodnie , a mam inne wydatki growe .

Jak dobrze przypilnujesz to można na Allegro wyrwać używkę na płycie za 80-90 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli wyjdzie to tylko namiastka pełnej wersji. DriveCluba warto kupić pełnego i do tego obowiązkowo Seasson pass.

Ten season pass pozwala na dociąganie wszystkich DLC jakie wyjdą w przyszłości ?

Edytowane przez kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, normalnie nie chce się wierzyć, że ta gra aż tak wygląda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś też ma problem z odblokowaniem trofeum Zawodnik(eng.Contender), gdzie trzeba być na szczycie tabeli kiedy skończy się wyzwanie indywidualne. Wysyłałem już 2 razy kumplowi wyzwanie, w którym brał udzial i pobijalem go i nie wpadalo. To samo kiedy biłem czasy jakiś wyzwań od randomów. Z 4 razy bylem pierwszy i trofeum nie chce wpaść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skusiłem się cholera na nowy dodatek i przekonałem się że jeszcze bardzo dużo mi brakuje do opanowania tej gry, szczególnie w deszczu. Jest taki wyścig - 5 kółek w M5 chyba i zaczyna się w ładnej pogodzie i gdzieś na trzecim okrążeniu zaczyna ostro padać. Od razu z pierwszego spadłem na piąte jak zacząłem fruwać po całej trasie, ale wrażenia z jazdy super.

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wyszła dzisiaj nowa aktualizacja? Włączam PS4 a tu aktualizacja 2,54GB do DC.

Edytowane przez Mateusz4K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jest cos. Rozmiar poraża jak na DC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś też ma problem z odblokowaniem trofeum Zawodnik(eng.Contender), gdzie trzeba być na szczycie tabeli kiedy skończy się wyzwanie indywidualne. Wysyłałem już 2 razy kumplowi wyzwanie, w którym brał udzial i pobijalem go i nie wpadalo. To samo kiedy biłem czasy jakiś wyzwań od randomów. Z 4 razy bylem pierwszy i trofeum nie chce wpaść.

trzeba być online jak wyzwanie się konczy, możliwe ze twój przeciwnik tez musi być online, ja ze znajomym umówiliśmy się na 30 minutowe wyzwanie, jeden z drugim wykrecilismy odpowiednie czasy a potem w miedzyczasie pojezdzilismy w Multi i trofea wpadly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wyszła dzisiaj nowa aktualizacja? Włączam PS4 a tu aktualizacja 2,54GB do DC.

stabilizacja wyzwań i ogólne poprawki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie odpalilem pierwszy raz i szok,graficznie to jest to czego oczekuje od PS4 miazga deszcz,na samochodach wyglada mega ,nie wspomne o drogach.Najlepiej wygladajaca gra na PS4.Online jak dla mnie troche malo motywacyjny tzn jezdzimy te pojedyncze wyscigi i nic to nam nie daje zadnych profitow czy cos ale to juz norma w grach samochodowych,single race i tak w kolo.

Edytowane przez cwir
masz dział odpowiedni do handlowania grami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem już Drivecluba ale trzymam na prezent pod choinkę. Rozumiem, że na początku napotkam z 5GB aktualizacji :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu aktualizacja, już dziś sie rano wpieniłem raz do NBA 2,84 a teraz widzę wieczorem lepiej wcześniej odpalić konsolę na DC. Zabijają mnie już te aktualizację !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepsze aktualizacje niż buble na premierę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej dopracowane produkty na premierę i ew małe poprawki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymać w trybie uśpienia i po problemie. Tak BTW to driveclub bardzo mocno ewoluował od premiery. Teraz to bardzo dobra ścigałka. Jakby dodali jakieś DLC z rajdami WRC to by był produkt kompletny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie, niech dodają tylko kilka japońskich marek, możliwość tworzenia prywatnych sesji ze znajomymi i będę w to grał wiecznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie tylko ile mozna czekać na rozsądna kierownice do PS4. Aż sie prosi o kierownice ~500zl i ~1000zl bo gra na padzie z widokiem od środka to porażka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi