Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby zryty NFS od zrytego EA był jedyną grą samochodową na next-gena...Dżisas...

Jeszcze jak pomyślę, że XO miał tą Forze 5 na start to już w ogóle załamka.

Dobrze, że zamówiłem sobie GT6 na PS3, bo bym ześwirował od braku oktanów :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zryty NFS od zrytego EA był jedyną grą samochodową na next-gena...Dżisas...

No właśnie ja już świruje :P jakoś daje rade grając w wyścigi na PC :) ale jak wyjdzie we wrześniu XO łykam go od razu z Forza 5 bo widzę że nie ma co liczyć na driveclub czy the crew. Sony ostro dało ciała. Nowe wieści o driveclub nie napawają optymizmem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ja już świruje :P jakoś daje rade grając w wyścigi na PC :) ale jak wyjdzie we wrześniu XO łykam go od razu z Forza 5 bo widzę że nie ma co liczyć na driveclub czy the crew. Sony ostro dało ciała. Nowe wieści o driveclub nie napawają optymizmem :/

No właśnie mnie strasznie korci ten Xbox One tylko dla tej Forzy, ostatnio jak bylem po infamous'a w Saturnie to jak zobaczyłem Forze 5 siedziałem i grałem dobre 20 minut. Bardzo wkręciłem się :D jak będzie we wrześniu w rozsądnej cenie ten X1 to wezmę odrazu z Forzą :D a póki co bardzo najarany jestem na tego Drive cluba. jakby puścili go na wakacje bym się bardzo ucieszył. Oby tylko nie było tak że, wyjdzie mi wtedy kiedy Destiny bo będe zły. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xbox one jest dobry ale tylko do exclusivów. Warto mieć obie konsole jak ktoś nie szczędzi kasy.

Co do Dc to jak gra zaprezentuje finalnie to co na ostatnim zwiastunie to będę zadowolony, nagrania z Gamescomu nie napawały mnie optymizmem ale te ostatnie wypadły bardzo pozytywnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Newsy z serii "znamy premierę Driveclub (PS4)" mogą już męczyć, ale tym razem całkiem prawdopodobne, że dwa różne źródła podały ten sam dzień jako prawdopodobny debiut gry wyścigowej od Evolution Studios. Zanim się podekscytujemy, spójrzmy na fakty.

Na oficjalnej stronie Della dodano produkt o nazwie Driveclub (PS4), z okładką oraz datą premiery określoną na dzień 12 czerwca. Jest to ta sama data, którą niedawno opublikował włoski Official PlayStation Magazine. Co ciekawe, 12 czerwca to ostatni dzień tegorocznego E3, więc Sony mogłoby ładnie zgrać kampanię reklamową ze swoją konferencją podczas targów.

Sony już raz zastosowało taką zagrywkę w przypadku The Last of Us™ (PS3), które zadebiutowało dzień po zeszłorocznych targach w Los Angeles. Oczywiście znowu należy to traktować w kategorii plotek, ale dwie strony, działające niezależnie, podające tę samą datę? Ocenę pozostawiam Wam.

http://www.pssite.com/news-32181-driveclub___premiera_w_trakcie_targow_e3_.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę ucieszyła mnie te informacja. Będę mógł się spokojnie ścigać z kolegami z pracy :)

Edytowane przez bany1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie ta gra w koncu za darmo w plusie na premiere jak obiecali? wiadomo co obiecali i slowa nie dotrzymali... ale chcialbym sie dowiedziec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie ta gra w koncu za darmo w plusie na premiere jak obiecali? wiadomo co obiecali i slowa nie dotrzymali... ale chcialbym sie dowiedziec

Nigdy nie obiecywali ze bedzie za darmo cala gra, tylko jakas jej czesc.

DC ma działać z kierownicą Thrustmaster T500RS i T80.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,,Sprostował także informację, wg której DriveClub miałoby być pozbawione mikropłatności. Te w dalszym ciągu będą obecne. Zabraknie za to tzw. "consumables", czyli przedmiotów jedno- lub wielorazowego użytku.''   Ehhhh...

Jeśli DFGT nie będzie kompatybilna, to sory ale moich pieniędzy nie powąchają. A co do wersji PS Plus, to jeśli nie dotrzymają słowa mogą się spodziewać tego że gracze ich obrzucą błotem.

Edytowane przez RandyOrtonRKO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,,Sprostował także informację, wg której DriveClub miałoby być pozbawione mikropłatności. Te w dalszym ciągu będą obecne. Zabraknie za to tzw. "consumables", czyli przedmiotów jedno- lub wielorazowego użytku.'' Ehhhh...

Jeśli DFGT nie będzie kompatybilna, to sory ale moich pieniędzy nie powąchają. A co do wersji PS Plus, to jeśli nie dotrzymają słowa mogą się spodziewać tego że gracze ich obrzucą błotem.

Słowa dotrzymają będzie specjalna wersja gry bez kilku bajerów może aut, naklejek na auto, trofeów. W każdym razie grę w wersji PS + będzie można bez problemu skończyć, przynajmniej tak zapowiedzieli. Więc nie mogą wyciąć nic znaczącego.

Miło by było. Gdyby w ramach przeprosin za opóźnienie dali wersję Full dla wszystkich +owiczów. Nawet jeśli nie dadzą, to podobno upgrade do pełnej wersji ma nie być drogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym razie grę w wersji PS + będzie można bez problemu skończyć, przynajmniej tak zapowiedzieli. Więc nie mogą wyciąć nic znaczącego.

Oj, a wg mnie rzucą przed premierą jakimś tekstem w stylu "wersja na PS+ pokaże się za kilka tygodni/miesięcy bo musimy ją odpowiednio przygotować".

Wrzucając grę do Plusa stracą w cholerę hajsu, zarówno Sony jak i Evolution. Nie wiem, ja wciąż uważam, że coś wywiną z tą plusową wersję i albo to będzie jakieś zwykłe demko, albo nigdy jej nie zobaczymy :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj, że hajs musi się zgadzać. Znasz posiadacza PS4 bez PS+? Bo ja nie... Pewnie ponad 90% ma, więc gdyby dali za free to by nie zarobili, więc odpada. Na tani upgrade też bym nie liczył. 100-150 zł na bank.

Edytowane przez PiPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie taką kwote uznaje za tani upgrade :P Nie wszyscy grają w multiplayery, więc są osoby które nie mają plusa ;) Ale kupić plusa na miesiąc i upgrade nawet za 150 zł to i tak duża oszczędność :P Nie rozumiem w ogóle kto wymyślił to żeby dawać to za darmo do plusa, przecież to oczywiste że na tym tylko stracą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej potwierdzili że wyjdzie w tym roku. A nowych informacji jak i daty premiery jak nie było tak nie ma, a podobno kilkanascie dni temu zapowiadali że podzielą się nowymi szczegółami i wstępną premiera - chyba że potwierdzenie mikropłatności to te nowe informacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj, że hajs musi się zgadzać. Znasz posiadacza PS4 bez PS+? Bo ja nie... Pewnie ponad 90% ma, więc gdyby dali za free to by nie zarobili, więc odpada. Na tani upgrade też bym nie liczył. 100-150 zł na bank.

Ja gdzieś na dniach przeczytałem, że 50% zakupionych PS4 posiada PS+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecali dać to dadza. Zarobią sobie na season passach, paczkach z samochodami i innymi dlc. Jak nie spieszą to na Drive club 2 sie obłowią :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skad takie info?

Ladnie sobie EA i tym podobni wytresowali graczy.Lepiej wydac jakis zbugowany syf i latac.Terminy musza sie zgadzac.

Po starszych filmikach widac,ze ta gra mogla byc juz dawno wypuszczona,ale na szczescie sa takie studia,ktore martwia sie o jakosc swojego produktu.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,,Expect an official release date, full game details and new videos in the weeks to come. We'll be here to take questions and to chat to you too, so share a message with us and keep following for more updates. We're looking forward to showing you more!"

Taka informacja pojawiła się na oficjalnej stronie DriveCluba na fejsbuku. Dawać mi to jak najszybciej...

Edytowane przez RandyOrtonRKO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierzę, DC z datą premiery :P Ciekawe czy będzie okrojona wersja w Plusie tak jak to miało być rok temu :)

Edytowane przez Turin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"8 października. Czerwonym markerem oznaczcie tę datę w kalendarzu, bo wyzwanie czeka tuż za zakrętem! Tego dnia nadjeżdża DRIVECLUB, a wraz z nim całkowicie nowe doświadczenie gier wyścigowych.

‪#‎DRIVECLUB‬ ‪#‎PS4‬"

Informacja z FB Sony. 

Dobry żart z tym opóźnieniem. :biggrin:

Edytowane przez OuTee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 października to oni będą mogli sobie tą grę wsadzić głęboko w pupeczkę bo będzie to rzut beretem od premier project cars przy którym driveclub będzie wyglądał jak ubogi krewny z Rumunii (nie mówię o oprawie tylko o zawartości) wiem już na pewno że tego nie kupię, a co najwyżej łyknę darmówkę z ps+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za przeproszeniem ku..a mać! Rok obsuwy? :/

Ja nie kupię tej gry, jedynie pogram w to co będzie w plusie. W październiku już będziemy mieli w co grać the crew a potem project cars :) może GT7 wyjdzie :P

Gra która miała być za free w plusie w pierwszy dzień konsoli wychodzi rok po premierze, może gdyby w ramach przeprosin co wrzucili do gry za free to może jeszcze tak.

Dopisek:

Zresztą we wrześniu jest permiera XO w Polsce :P kupuje z forza 5 i mam gdzieś ich grę (driveclub) :)

Edytowane przez helganin
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi