Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jak jest podana data, jeżeli po Hamburgerowemu, to wrzesień, jak po Europejski - kwiecień. O ile jest gra robiona to optymistycznie przyjmuję że właśnie za miesiąc się pościgamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam jeszcze dfgt i wsp nie wyciągam z piwnicy... poczekam na oficjalne info.

zresztą znając życie to w dniu premiery wsparcia nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką wersję planujecie kupić? Ja bardzo poważnie myślę nad pudełeczkiem, bo co pudełeczko to pudełeczko :)

Poza tym znając życie gra trafi "minimalnie" później do Plusa, a update do full wersji swoje też kosztować zapewne będzie.

Tyle, że znowu 250zł, ehhh....trudne sprawy.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najpierw sprawdzę wersje z plusa, bo chcę obadać model jazdy, w ciemno nie kupie. A wtedy to się zobaczy czy pudełko czy ulepszenie, zależy od ceny upgrade'u ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak samo jak Randy, jak jest możliwość przetestowania pełnej-niepełnej wersji - grzech nie skorzystać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyście mieli pobierać 50GB przez tydzień tak jak ja to też byście myśleli czy nie olać tego i nie kupić po prostu :P

Online Passa nie będzie, więc puścić w obieg można od razu, a wersji z Plusa nie sprzedasz :)

No nic, niech najpierw podadzą datę premiery, a potem będziemy się martwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mi model jazdy podpasuje to DC już u mnie zostanie, więc wersja cyfrowa nawet wygodniejsza. Ściągałem przedwczoraj Killzone 40 GB, i zdaje się w jakieś 3 godzinki się ściągnął, mi to odpowiada :P Mam nadzieję że rzeczywiście ten kwiecień okaże się miesiącem premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno sprawdzę wersję z PS+. A później zobaczę ile będzie kosztował update. Obawiam się jakiejś chorej ceny. Załóżmy, że gra będzie kosztować 279zł w PSS, zrobią "wielki" rabat dla posiadaczy Plusa, czyli powiedzmy 100zł to i tak będzie nieopłacalne bo tyle pudełka stanieją w miesiąc-dwa po premierze. Ale wciąż po cichu liczę, że ewentualny upgrade to będziesz koszt około 70zł, coś w stylu DLC za $14,99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można kalkulować, przeliczać i rozkminiać jak się najbardziej opłaca, można też mieć już takie parcie na porządną ścigałkę na PS4 że się weźmie co będzie najwcześniej dostępne gdziekolwiek żeby już jeździć  :thumbsup:. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.03.2014 o 15:13, cwir napisał:

można kalkulować, przeliczać i rozkminiać jak się najbardziej opłaca, można też mieć już takie parcie na porządną ścigałkę na PS4 że się weźmie co będzie najwcześniej dostępne gdziekolwiek żeby już jeździć  :thumbsup:. 

Dokładnie mi to rybka czy zapłacę 279zł i czy to będzie pudełko czy cyfrówka. Biorę grę na wstępie bo ile można grac w rivals :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.03.2014 o 14:26, Patricko napisał:

Jakbyście mieli pobierać 50GB przez tydzień tak jak ja to też byście myśleli czy nie olać tego i nie kupić po prostu :P

Online Passa nie będzie, więc puścić w obieg można od razu, a wersji z Plusa nie sprzedasz :)

No nic, niech najpierw podadzą datę premiery, a potem będziemy się martwić.

Mi tyle pobierało Uncharted 3 na PS3, ale się wkurzyłem i zmieniłem na szybszy internet. Nawet przez to że jak brat coś robił na komputerze, to Fifa lagowała, że nie było nic widać.

W dniu 4.03.2014 o 14:42, Rave napisał:

Na pewno sprawdzę wersję z PS+. A później zobaczę ile będzie kosztował update. Obawiam się jakiejś chorej ceny. Załóżmy, że gra będzie kosztować 279zł w PSS, zrobią "wielki" rabat dla posiadaczy Plusa, czyli powiedzmy 100zł to i tak będzie nieopłacalne bo tyle pudełka stanieją w miesiąc-dwa po premierze. Ale wciąż po cichu liczę, że ewentualny upgrade to będziesz koszt około 70zł, coś w stylu DLC za $14,99

Tutaj może być różnie, ale nie liczę żeby taka gra, tak szybko straciła na cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja ulepszona względem wersji z plusa ma być ponoć na stałe, niezależnie od tego czy subskrypcja na plusa jest aktywna, więc w sumie jeśli nie mam wykupionego plusa bo mi nie potrzebny, to z darmowego triala też by szło DriveCluba kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upgrade będzie dla plusowców tylko, ale tak jak mówię, nie chce mi się wierzyć, żeby wydali pełną wersję i tą okrojoną na plusie w tym samym czasie.

Tym bardziej, że powiedzieli że można tam platynę wbić, więc wnioskować można, że sporo osób nie zakupi gry, tylko ściągnie, ogra i usunie, przez co Evolution nie zobaczy kasy na oczy.

Więc, albo jest jakiś haczyk na tych trofeach (np. tylko singiel), albo wersja z plusa pojawi się później (wymyślą, że np. muszą dopracować wersję na plusa i po sprawie).

Miło by było w końcu usłyszeć trochę więcej info o samej grze, jak będzie to wyglądać, itd.

Jedyna sensowna samochodówka, zapewne do czasu Gran Turismo 7, bo śmieszne NFS'y mnie nie interesują, chyba że Shifta 3 by zrobili.

W ogóle gra na Amazonie UK 50 funtów...nie mam pytań...

PS.

Jeszcze sobie przypomniałem, że dla tych co kupią DriveCluba w pudełku, to tam ma być kod zniżkowy 50% na rocznego Plusa bodajże.

Nie wiem czy dotrzymają słowa, ale wg mnie oferta świetna, szczególnie że plusa mam do jesieni, więc będzie jak znalazł taki kodzik...o ile będzie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.03.2014 o 23:39, Patricko napisał:

(...)

PS.

Jeszcze sobie przypomniałem, że dla tych co kupią DriveCluba w pudełku, to tam ma być kod zniżkowy 50% na rocznego Plusa bodajże.

Nie wiem czy dotrzymają słowa, ale wg mnie oferta świetna, szczególnie że plusa mam do jesieni, więc będzie jak znalazł taki kodzik...o ile będzie.

O ! było by zacnie ! :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wątpię i to bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 5.03.2014 o 15:03, F3niX napisał:

Sadzicie, ze ta gra bedzie lepsza od serii GT?

Fenix, nie trolluj, proszę Cie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 5.03.2014 o 15:37, Patricko napisał:

Fenix, nie trolluj, proszę Cie :P

nie trolluje :D serio pytam, skad wzial sie hype na ta gre? :D bo na GT7 pewnie jeszcze dluugo poczekamy a czlowiek by pojezdzil ;) przeciez nie bede grac w NFS'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hype jest bo to jedyna sensowna samochodówka.

Do tego robiona przez studio Evolution, s Ci mają w tym spore doświadczenie.

Tyle, że to będzie czysty arcade, a GT wiadomo, prawie że symulator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 5.03.2014 o 21:09, F3niX napisał:

nie trolluje :D serio pytam, skad wzial sie hype na ta gre? :D bo na GT7 pewnie jeszcze dluugo poczekamy a czlowiek by pojezdzil ;) przeciez nie bede grac w NFS'a...

Jeśli to prawda że Project Cars wychodzi na jesień to GT7 zobaczymy bardzo szybko na PS4. A hype na DC pewnie z braku sciganek na nextgenach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

///oftopic

o poczekam na Project Cars w takim razie, wyglada swietnie ;) odkurze swoja kiere dla tej gry w oczekiwaniu na GT7

///koniec offtopu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CARS ma z tego co zauważyłem kapitalne dźwięki silników z kokpitow i z kamerą na zewnątrz. Reszta raczej wypada dobrze, szału nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PCars radziłbym się nie napalać bo ta gra stoi w wiecznej alfie i tak może być długo.

Osobiście nie chce mi się wierzyć, żeby się wyrobili na jesień z wersją na PS4, chyba że puszczą ją w jakimś systemie F2P, ale wątpię w to.

Wole poczekać i kupić w pudełku, w każdym razie pewne jest to, że po DriveClub, przez najbliższy rok nie będzie praktycznie żadnej innej sensownej samochodówki, chyba że ktoś wyskoczy z czymś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie będzie czysty arcade, jak ktoś grał w PGR3 na X360, to wie czego może się spodziewać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi