Frost Prime 537 Napisano 5 Czerwiec 2016 W dniu 3.06.2016 o 13:31, Zygo89 napisał: Temat z klubami lekko zamulił, więc zapytam tutaj czy nie ma ktoś jakiegoś wolnego slota w klubie z 10 poziomem? Ja chyba mam wolne miejsce. Tak mi się wydaje. Sprawdzę jutro w nocy i jakby coś to Ci wyślę zapro. Klub ma chyba 32 rangę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 6 Czerwiec 2016 W dniu 5.06.2016 o 01:17, Frost Prime napisał: Ja chyba mam wolne miejsce. Tak mi się wydaje. Sprawdzę jutro w nocy i jakby coś to Ci wyślę zapro. Klub ma chyba 32 rangę. Wydaje mi się, że w naszym klubie jest już komplet. Jakoś w zeszłym tygodniu pojeździłem trochę i z tego co pamiętam, mieliśmy pełną obsadę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 7 Czerwiec 2016 Nic się nie stało, zrobiłem swój własny klub i nawet go wylevelowałem na 22 poziom. Ech, siadła już platyna, ale mam ogromny niedosyt tej gry jeszcze. Orientuje się, czy istnieje jakaś wersja pudełkowa z Season Pass'em czy tylko pozostaje kupienie go online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 7 Czerwiec 2016 Online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antek 1 Napisano 29 Czerwiec 2016 Mam 16 poziom kierowcy i szukam klubu do pojeżdżenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord_of_Evil 4 Napisano 6 Lipiec 2016 Czy podnoszenie poziomow samochodow cokolwiek daje poza mozliwoscia zmiany wygladu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Lipiec 2016 Nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord_of_Evil 4 Napisano 23 Lipiec 2016 Szukam kogos do trofeow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 24 Lipiec 2016 W dniu 23.07.2016 o 13:49, Lord_of_Evil napisał: Szukam kogos do trofeow. Chodzi Ci o ten trofik online co trzeba być na szczycie listy w 5 wyścigach? Jak chcesz to wyślij mi te wyzwania. Jak wrócę w nocy z roboty to się podłożę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 3 Sierpień 2016 Takie info dla nowych graczy mających problem z tym trofikiem - jestem w domu do niedzieli więc jak ktoś ma problem to wysyłajcie mi te wyzwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 5 Sierpień 2016 Hej wszystkim, stworzyłem klub pod nazwą TommyRacingClub, jakby ktoś chciał razem pojeździć to zapraszam, mam 5 wolnych miejsc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
64g 0 Napisano 10 Sierpień 2016 zdarzył sie komuś problem, że po wykupieniu season pass nadal te tryby wyscigów oznaczone koszyczkiem(do kupienia) są zablokowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 11 Sierpień 2016 sp nie obejmuje wszystkich dlc, motory, dlc do nich, oraz dwa ostatnie są dlc do podstawowej wersji sa dodatkowo płatne. O te tryby ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
64g 0 Napisano 11 Sierpień 2016 (edytowane) dostepne mam tylko driveclub tour, startline, allstar, amg oraz ingnition, ktore dostepne byly przed wykupieniem SP. Cała reszta jest zablokowana Edytowane 11 Sierpień 2016 przez 64g Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 12 Sierpień 2016 W dniu 11.08.2016 o 16:22, 64g napisał: dostepne mam tylko driveclub tour, startline, allstar, amg oraz ingnition, ktore dostepne byly przed wykupieniem SP. Cała reszta jest zablokowana To coś się spieprzyło bo powinieneś mieć wszystkie oprócz ostatnich dwóch (mówię o samochodach). Tych dodatków było sporo...ostatnie 2 to chyba Finish Line oraz No Limits. Resztę powinieneś mieć czyli Apex, RPM, Torque itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 12 Sierpień 2016 W dniu 11.08.2016 o 16:22, 64g napisał: dostepne mam tylko driveclub tour, startline, allstar, amg oraz ingnition, ktore dostepne byly przed wykupieniem SP. Cała reszta jest zablokowana A pościągałeś wszystko z PS Store? Bo w przypadku Drivecluba (po kupnie season passa) trzeba wszystkie dodatki przyklepać ręcznie z PSS, by zadziałało. Trochę klikania Cię czeka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
64g 0 Napisano 12 Sierpień 2016 przywróciłem licencje i działa wszystko. Dzieki za pomoc i rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 18 Sierpień 2016 (edytowane) Dobra wiadomość dla posiadaczy zwykłego Drivecluba: Edytowane 19 Sierpień 2016 przez Grandy111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 27 Sierpień 2016 Jak wygląda gra w klubie? Chodzi tylko o wspólne nabijanie kilometrów, czasów itp czy coś innego? I czy np golfa gti można zdobyć inakzeptabel niż będąc w klubie na poziomie 1? I czy kluby nie przyjmują mnie ze względu na niski lvl? (31) - to im szkodzi? Jest tu jakiś kierownik klubu który mnie przyjmie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 27 Sierpień 2016 Ja mam klub i w sumie muszę popytać ziomków bo widzę, że od ponad 2 miesięcy nikt nie nabił żadnego exp. Ciekawe jest to, że mamy kierowcę który ma poziom, a tylko 3 gwiazdki zdobyte na 1377. Pewnie online cisnął non stop. Już mało kto gra. Dam Ci znać jak popytam czy ktoś jeszcze ma zamiar grać. Jak nie to go usunę i dodam Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 29 Sierpień 2016 W dniu 27.08.2016 o 23:42, Frost Prime napisał: Ja mam klub i w sumie muszę popytać ziomków bo widzę, że od ponad 2 miesięcy nikt nie nabił żadnego exp. Ciekawe jest to, że mamy kierowcę który ma poziom, a tylko 3 gwiazdki zdobyte na 1377. Pewnie online cisnął non stop. Już mało kto gra. Dam Ci znać jak popytam czy ktoś jeszcze ma zamiar grać. Jak nie to go usunę i dodam Ciebie. Ja mam jeszcze sporo do zrobienia w tej grze i jakby co, nadal jeżdżę, choć miałem ostatnio dłuższą przerwę od DC. Dlatego proszę uprzejmie o nieusuwanie z klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 29 Sierpień 2016 W dniu 29.08.2016 o 07:52, _Matheo_ napisał: Ja mam jeszcze sporo do zrobienia w tej grze i jakby co, nadal jeżdżę, choć miałem ostatnio dłuższą przerwę od DC. Dlatego proszę uprzejmie o nieusuwanie z klubu. Spoko loko. Napisałem do jednego kolegi z klubu to okazało się, że grę już dawno sprzedał, a teraz ciśnie w Alienation. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 24 Wrzesień 2016 Dziś będę testować Driveclub na kierownicy T150 Tak z ciekawości sobie sprawdzę czy tak gra jest tylko pod pada Obawiam się, że przyzwyczajenia z Project Cars nie pozwolą mi na wygranie wyścigu w DC gdzie już na padzie jest mi strasznie ciężko się odnaleźć w świecie Driveclub choć sama gra daje niezły fun z kanapowego grajcowania Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 24 Wrzesień 2016 Jakby co to na kierownicy jest nawet nawet, wydaje mi się, że lepiej niż na padzie ale i tak w DC będę grał na padzie Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 26 Wrzesień 2016 W dniu 24.09.2016 o 14:56, Kolos28 napisał: Jakby co to na kierownicy jest nawet nawet, wydaje mi się, że lepiej niż na padzie ale i tak w DC będę grał na padzie Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Podobno na kierownicy można wykręcić jakieś kozackie wyniki, ale nie wiem jak to możliwe. Jak masz skilla w ścigałkach to na wszystkim będziesz dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach