BartasDBC 5 Napisano 8 Grudzień 2013 A co powiedziałeś przy wymianie wziąłeś samego pada i paragon czy cała konsole bo tez mam ten problem z zacinajacym się L1 BartasDBC bo ja swoją kupiłem w mm a to to samo co saturn. samego pada/ Powiedziałęm ze juz raz mi tu wymienili. Fakt za 1 razem była wielka kłotnia i wzywanie kierownictwa ale wkoncu wymienili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piespako 1 Napisano 8 Grudzień 2013 samego pada/ Powiedziałęm ze juz raz mi tu wymienili. Fakt za 1 razem była wielka kłotnia i wzywanie kierownictwa ale wkoncu wymienili ale co dokładnie powiedziałeś i czy nie kazali Ci odesłać pada do serwisu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasDBC 5 Napisano 8 Grudzień 2013 ale co dokładnie powiedziałeś i czy nie kazali Ci odesłać pada do serwisu? za 1 razem nie maiłęm podbitej gwarancj wiec powiedziałem ze jak mi nie wymienia to przyniose cała konsole no i beda mieli doła bo mi nie wymienia bo nie maja. Więc koles przyniosl mi nowego najlepsza akcja była jak zaczol ciagnac za touchpaDA ja mu sie pytam co robi a on że wymienia mi baterie hahahaha jebłem na ziemie;) wczoraj mi wymienili znowu ale powiedzieli ze na nast raz mam przynies to przyjma go na gwarancje poprostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 8 Grudzień 2013 za 1 razem nie maiłęm podbitej gwarancj wiec powiedziałem ze jak mi nie wymienia to przyniose cała konsole no i beda mieli doła bo mi nie wymienia bo nie maja. Więc koles przyniosl mi nowego najlepsza akcja była jak zaczol ciagnac za touchpaDA ja mu sie pytam co robi a on że wymienia mi baterie hahahaha jebłem na ziemie;) wczoraj mi wymienili znowu ale powiedzieli ze na nast raz mam przynies to przyjma go na gwarancje poprostu w Saturnie trzeba gwarancje podbic? Gdy kupilem konsole to tylko paragon dostalem i w dziale obslugi klienta powiedzieli mi ze nic nie musze podbijac tylko jak cos sie stanie to z paragonem mam przyjsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 9 Grudzień 2013 Pad naprawdę pierwsza klasa tylko czas trzymania baterii to naprawdę może być uciążliwa sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 9 Grudzień 2013 Pad DS4 tak naprawde jest okropny. Jest on po prostu nie wygodny i kciuki bola jak przytrzymujesz R3. Przyciski sa tez glosnie, tragedia. Najgorszy pad ze wszystkich, i design straszny! Jedynie jest solidny, ale to go nie ratuje. Juz mi sie naprzyklad przycisk L1 "zepsul". Przyciskam go i czasami nie odskakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 9 Grudzień 2013 No wszystko jest kwestią indywidualną mi jakoś idealnie pasuję jeśli chodzi o kształt i budowę, wiadomka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sentaxxx 16 Napisano 9 Grudzień 2013 U mnie lewa strona pada po niecałych dwóch tygodniach użytkowania zaczyna trzeszczeć. Spasowanie elementów pozostawia wiele do życzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 9 Grudzień 2013 Nie da sie za takie cos wymienic pada jak masz gwarancje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 9 Grudzień 2013 Nie da sie za takie cos wymienic pada jak masz gwarancje?Poki wszystkie funkcje dzialaja prawidlowo, to watpie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kusiek 5 Napisano 9 Grudzień 2013 Mam pytanie czy na PS4 zadziała jakiś inny pad niż dualshock 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) Dla wszystkich którym starła się gumka na analogach...jest rozwiązanie ;) Edytowane 9 Grudzień 2013 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 9 Grudzień 2013 Jest i prostsze rozwiazanie http://www.shopto.net/video%20games/ps4/PS4AC15-ps4-analogue-thumb-grips Mam coś takiego w wersji dla DS3 i sprawdza sie znakomicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) Miałem takie gumki, u mnie co prawda się nie sprawdziły, przy mocniejszym/gwałtowniejszym ruchu gałki zdarzało się "ściągnąć" gumke z analoga. Ten filmik pokazuję że ludzie już kombinują, oczywiście to żadne rozwiązanie (gumowe nakładki na analoga też) , sony wypuściło bubla i miejmy nadzieje szybko to poprawią. Swoją drogą jak oni mogli testować kilka miesięcy konsole i nie zauważyć wycierających się gum na analogu skoro gracze zauważyli to w pare dni po premierze. Edytowane 9 Grudzień 2013 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) Miałem takie gumki, u mnie co prawda się nie sprawdziły, przy mocniejszym/gwałtowniejszym ruchu gałki zdarzało się "ściągnąć" gumke z analoga. Ten filmik pokazuję że ludzie już kombinują, oczywiście to żadne rozwiązanie (gumowe nakładki na analoga też) , sony wypuściło bubla i miejmy nadzieje szybko to poprawią. Swoją drogą jak oni mogli testować kilka miesięcy konsole i nie zauważyć wycierających się gum na analogu skoro gracze zauważyli to w pare dni po premierze.swego czasu mieliśmy w robocie konsole, było nieszczęsne Mortal Kombat po 3mc nie wiedziałem, że to czarne co tam leży to dualshock3... swoja drogą jak testowali to japońce ze swoimi łapkami to się nie dziwie, że nie zauważyli wycierających się "grzybków"... przecież oni ich nawet kciukami nie sięgali Edytowane 9 Grudzień 2013 przez zyggi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukashos 0 Napisano 9 Grudzień 2013 Powiem, wam, ze u mnie rowniez byl problem z L1, po czasie zaczal sie za bardzo w strone lewa przechylac i klinowal sie... Wyciagnalem go, lewa dolna czesc przycisku jak i sam róg lekko zeskrobałem, doslownie mm zjechalem, zamontowalem i jest spokoj:) Tak na marginesie to na materiLch z ktorych konsole zrobili tez pewnie z 20 dollarsow przoszczedzili(pad juz lekko trzeszczy) z lekka zenujaca sytuacja...:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1kontrolera-sony-ps4-i3781912799.html Panowie a jak z tą stacją dokującą do padów? ma ktoś ? Edytowane 9 Grudzień 2013 przez PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 9 Grudzień 2013 nakładki zamówione, może dzięki nim troche wygodniej będzie się grało zobaczymy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 9 Grudzień 2013 Panowie a jak z tą stacją dokującą do padów? ma ktoś ? Mam i chwalę sobie. Ma osobne zasilanie, więc można ją położyć z dala od konsoli. Podczas ładowania LED pada miga na pomarańczowo, po naładowaniu nie świeci wcale. Świetne rozwiązanie i mamy zawsze drugiego pada w gotowości, gdy nam pierwszy padnie po 8h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 10 Grudzień 2013 Raczej po 5-6h ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 10 Grudzień 2013 dreamtox a trzeba wyciagac pada jak sie naladuje czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 10 Grudzień 2013 dreamtox a trzeba wyciagac pada jak sie naladuje czy nie ? Nie, jak się naładuje to pad jest odłączany i nie świeci się żadna dioda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 10 Grudzień 2013 Co do ładowarki to mnie zastanawia coś innego. Wylazła wtyczka od zasilania ładowarki - czyli ładowarka nie miała prądu. Pierwszy pad rozładował się do zera (nie sądzę, że pad przez dwa dni się sam rozładowuje) Drugi był naładowany. Czyli co ten drugi pad zassał prąd z pierwszego pada?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tkaczu86 0 Napisano 10 Grudzień 2013 A czy ten drugi przed rozłączeniem był naładowany? Nie sądze że naładował się korzystając z tego 1 pada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 10 Grudzień 2013 Jak laduje pada to kiedy wiadomo kiedy jest naladowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach