Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A co powiedziałeś przy wymianie wziąłeś samego pada i paragon czy cała konsole bo tez mam ten problem z zacinajacym się L1 BartasDBC bo ja swoją kupiłem w mm a to to samo co saturn.

samego pada/ Powiedziałęm ze juz raz mi tu wymienili. Fakt za 1 razem była wielka kłotnia i wzywanie kierownictwa ale wkoncu wymienili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samego pada/ Powiedziałęm ze juz raz mi tu wymienili. Fakt za 1 razem była wielka kłotnia i wzywanie kierownictwa ale wkoncu wymienili

ale co dokładnie powiedziałeś i czy nie kazali Ci odesłać pada do serwisu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co dokładnie powiedziałeś i czy nie kazali Ci odesłać pada do serwisu?

za 1 razem nie maiłęm podbitej gwarancj wiec powiedziałem ze jak mi nie wymienia to przyniose cała konsole no i beda mieli doła bo mi nie wymienia bo nie maja. Więc koles przyniosl mi nowego najlepsza akcja była jak zaczol ciagnac za touchpaDA ja mu sie pytam co robi a on że wymienia mi baterie hahahaha jebłem na ziemie;) wczoraj mi wymienili znowu ale powiedzieli ze na nast raz mam przynies to przyjma go na gwarancje poprostu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 1 razem nie maiłęm podbitej gwarancj wiec powiedziałem ze jak mi nie wymienia to przyniose cała konsole no i beda mieli doła bo mi nie wymienia bo nie maja. Więc koles przyniosl mi nowego najlepsza akcja była jak zaczol ciagnac za touchpaDA ja mu sie pytam co robi a on że wymienia mi baterie hahahaha jebłem na ziemie;) wczoraj mi wymienili znowu ale powiedzieli ze na nast raz mam przynies to przyjma go na gwarancje poprostu

w Saturnie trzeba gwarancje podbic? Gdy kupilem konsole to tylko paragon dostalem i w dziale obslugi klienta powiedzieli mi ze nic nie musze podbijac tylko jak cos sie stanie to z paragonem mam przyjsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pad naprawdę pierwsza klasa tylko czas trzymania baterii to naprawdę może być uciążliwa sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pad DS4 tak naprawde jest okropny. Jest on po prostu nie wygodny i kciuki bola jak przytrzymujesz R3. Przyciski sa tez glosnie, tragedia. Najgorszy pad ze wszystkich, i design straszny! Jedynie jest solidny, ale to go nie ratuje.

Juz mi sie naprzyklad przycisk L1 "zepsul". Przyciskam go i czasami nie odskakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wszystko jest kwestią indywidualną mi jakoś idealnie pasuję jeśli chodzi o kształt i budowę, wiadomka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie lewa strona pada po niecałych dwóch tygodniach użytkowania zaczyna trzeszczeć. Spasowanie  elementów pozostawia wiele do życzenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da sie za takie cos wymienic pada jak masz gwarancje?

Poki wszystkie funkcje dzialaja prawidlowo, to watpie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czy na PS4 zadziała jakiś inny pad niż dualshock 4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wszystkich którym starła się gumka na analogach...jest rozwiązanie ;)

Edytowane przez Gregor_TSK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem takie gumki, u mnie co prawda się nie sprawdziły, przy mocniejszym/gwałtowniejszym ruchu gałki zdarzało się "ściągnąć" gumke z analoga. Ten filmik pokazuję że ludzie już kombinują, oczywiście to żadne rozwiązanie (gumowe nakładki na analoga też) , sony wypuściło bubla i miejmy nadzieje szybko to poprawią. Swoją drogą jak oni mogli testować kilka miesięcy konsole i nie zauważyć wycierających się gum na analogu skoro gracze zauważyli to w pare dni po premierze.  

Edytowane przez Gregor_TSK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem takie gumki, u mnie co prawda się nie sprawdziły, przy mocniejszym/gwałtowniejszym ruchu gałki zdarzało się "ściągnąć" gumke z analoga. Ten filmik pokazuję że ludzie już kombinują, oczywiście to żadne rozwiązanie (gumowe nakładki na analoga też) , sony wypuściło bubla i miejmy nadzieje szybko to poprawią. Swoją drogą jak oni mogli testować kilka miesięcy konsole i nie zauważyć wycierających się gum na analogu skoro gracze zauważyli to w pare dni po premierze.

swego czasu mieliśmy w robocie konsole, było nieszczęsne Mortal Kombat po 3mc nie wiedziałem, że to czarne co tam leży to dualshock3...

swoja drogą jak testowali to japońce ze swoimi łapkami to się nie dziwie, że nie zauważyli wycierających się "grzybków"... przecież oni ich nawet kciukami nie sięgali :biggrin:

Edytowane przez zyggi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem, wam, ze u mnie rowniez byl problem z L1, po czasie zaczal sie za bardzo w strone lewa przechylac i klinowal sie... Wyciagnalem go, lewa dolna czesc przycisku jak i  sam róg lekko zeskrobałem, doslownie mm zjechalem, zamontowalem i jest spokoj:) Tak na marginesie to na materiLch z ktorych konsole zrobili tez pewnie z 20 dollarsow przoszczedzili(pad juz lekko trzeszczy) z lekka zenujaca sytuacja...:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nakładki zamówione, może dzięki nim troche wygodniej będzie się grało zobaczymy :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a jak z tą stacją dokującą do padów? ma ktoś ?

Mam i chwalę sobie. Ma osobne zasilanie, więc można ją położyć z dala od konsoli. Podczas ładowania LED pada miga na pomarańczowo, po naładowaniu nie świeci wcale. Świetne rozwiązanie i mamy zawsze drugiego pada w gotowości, gdy nam pierwszy padnie po 8h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dreamtox a trzeba wyciagac pada jak sie naladuje czy nie ?

Nie, jak się naładuje to pad jest odłączany i nie świeci się żadna dioda.

208tl45.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ładowarki to mnie zastanawia coś innego. 

Wylazła wtyczka od zasilania ładowarki - czyli ładowarka nie miała prądu.

Pierwszy pad rozładował się do zera (nie sądzę, że pad przez dwa dni się sam rozładowuje)

Drugi był naładowany.

Czyli co ten drugi pad zassał prąd z pierwszego pada?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ten drugi przed rozłączeniem był naładowany? Nie sądze że naładował się korzystając z tego 1 pada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi