s1ssoko 0 Napisano 1 Grudzień 2013 Aktualnie wyzbyłem się z gotówki, a pograłby we dwóch z kumplem. Mam masę padów: Razer Onza, Logitech Roumblepad II, MadCatz MLG Pro Circuit PS3 - żaden z nich nie chce działać z Ps4, chyba, ze coś źle robię. Czy da cokolwiek zrobić, aby przynajmniej tymczasowo pograć we dwóch, jednocześnie wstrzymując się od zakupu drugiego dualshocka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 1 Grudzień 2013 Aktualnie wyzbyłem się z gotówki, a pograłby we dwóch z kumplem. Mam masę padów: Razer Onza, Logitech Roumblepad II, MadCatz MLG Pro Circuit PS3 - żaden z nich nie chce działać z Ps4, chyba, ze coś źle robię. Czy da cokolwiek zrobić, aby przynajmniej tymczasowo pograć we dwóch, jednocześnie wstrzymując się od zakupu drugiego dualshocka?Watpie, $$$ sie zgadza u sony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 1 Grudzień 2013 Czy mogę byle słuchawki podłączyć do pada [jack] i mieć dźwięk z konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 1 Grudzień 2013 Tak ja gram na razie na słuchawkach z telefonu. Tylko nie zapomnij zmienić w opcjach żeby dźwięk był cały przekierowany a nie tylko chat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 1 Grudzień 2013 a regulowanie głośności ? [jakiś szybki przycisk czy cuś] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 1 Grudzień 2013 a regulowanie głośności ? [jakiś szybki przycisk czy cuś]Moze nie szybko, ale przytrzymanie home i dostosowanie urzadzen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 1 Grudzień 2013 Witam.Czy ktoś ma tak z DS4 ze cos delikatnie jarmoli po lewej stronie pada ? Jak delikatnie puknie się reka w lewa rekojesc slychac dźwięk jakby silniczka od wibracji obijającego się o obudowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 1 Grudzień 2013 Witam. Czy ktoś ma tak z DS4 ze cos delikatnie jarmoli po lewej stronie pada ? Jak delikatnie puknie się reka w lewa rekojesc slychac dźwięk jakby silniczka od wibracji obijającego się o obudowe Mam to samo , jak każdy pewnie , nie przejmuj się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 1 Grudzień 2013 (edytowane) Byłem przekonany, ze tego nie było :| Już zastanawiałem się nad wysylka pada na gwarancyjna naprawę. Podczas wibracji nic nie slychac, tylko delikatnie uderzając lewa strona pada o dlon slychac jak cos się obija.Mam wrazenie jakby i po drugiej stronie było delikatnie slychac to obijanie. Wydaje mi się, ze dopiero się to ujawnilo jak trochę pad powibrowal https://www.youtube.com/watch?v=3a76krMBVL4 Edytowane 1 Grudzień 2013 przez gnom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 1 Grudzień 2013 Jak mniemam, to tej BEZUŻYTECZNEJ lampy na DS4 nie da się wyłączyć bez użycia krętośruba i rozebrania do naga pada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Grudzień 2013 Nie, nie da się i nie wiadomo czy wogóle będzie sie dało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micromic 2 Napisano 1 Grudzień 2013 Jak mniemam, to tej BEZUŻYTECZNEJ lampy na DS4 nie da się wyłączyć bez użycia krętośruba i rozebrania do naga pada? Może dobra czarna taśma pomoże ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 1 Grudzień 2013 To nie pomoże na zużycie baterii, a to gówno zżera 1/3 baterii... czyli kilka h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micromic 2 Napisano 1 Grudzień 2013 To nie pomoże na zużycie baterii, a to gówno zżera 1/3 baterii... czyli kilka h. A to nie jest czasami potrzebne do czegoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 1 Grudzień 2013 Jak się ma kamerę to można z tego skorzystać, ale mi to zbędne, a wskazywanie na zielono, że żyję i na czerwono, że padłem w KZ - haha, nie. dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczesaniec1 0 Napisano 1 Grudzień 2013 Słuchawki stereo od np telefonu z mikrofonem działają świetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valentine_83 1 Napisano 2 Grudzień 2013 Mam pytanie do was.Czy wam sie tez wydaje ze bateria w padach trzyma krócej niz DS3??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Grudzień 2013 Ty na poważnie piszesz? Zobacz ile masz dodatkowego dziadostwa upchane w padzie. - touchpad - Głośnik - światełko - słuchawki i generalnie obsługa dźwięku bezprzewodowa To było oczywiste że że DS4 będzie trzymał o wiele krócej niż DS3. 7 - 10h to standard. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 2 Grudzień 2013 bo trzyma krócej to oczywista oczywistość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niphree 0 Napisano 2 Grudzień 2013 czas działania rzeczywiscie jest krótki - pierwszego dnia myslałam ze nie naładowałam do konca pada - i dlatego siadł wieczorem. Długi kabelek do ładowania mógł być wystarczającą wskazówką, że będzie używany często. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 2 Grudzień 2013 A do czego jest to szerokie''łącze'' koło wejścia na słuchawki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 2 Grudzień 2013 Czy komus jeszcze przeszkadza stukanie ktore opisalem wczesniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 2 Grudzień 2013 A do czego jest to szerokie''łącze'' koło wejścia na słuchawki? To jest tajemnica. Nie chcieli ujawnić. Czy komus jeszcze przeszkadza stukanie ktore opisalem wczesniej ? Mi nie przeszkadza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 2 Grudzień 2013 Ale masz to samo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 2 Grudzień 2013 Ale masz to samo ? Coś tam delikatnie puka w środku. Ale nie zauważyłem tego do momentu przeczytania Twojego posta. Tylko nie pytaj czy w konsoli coś puka bo nie będę sprawdzał ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach