kakaroto 3892 Napisano 13 Styczeń 2014 Widocznie dice lubi tylko niektórych graczy :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Styczeń 2014 widocznie tylko takich prosów jak ja ;) ale ty jak dołączasz? poprzez "zaproszenie od znajomego" czy "dołącz do znajomego który gra"? mnie w tym drugim przypadku nie przerzuca i muszę ręcznie przeskakiwać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 13 Styczeń 2014 Przerzuci ci automatycznie ale jak serwer nie bedzie pelny. Jak bedzie pelny to musisz poczekac az ktos opusci gre. Bo jeszcze nie widzialem zeby po jednej stronie bylo 19 a po drugiej 21 np w TDM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 13 Styczeń 2014 To za gruba kasa aby prywatne serwery dopuścili. Mógłbyś swoją wypowiedz bardziej sprecyzować, bo też z niecierpliwością oczekuję na prywatne serwery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 13 Styczeń 2014 Mi się wydaje, ze bedą .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 13 Styczeń 2014 Mógłbyś swoją wypowiedz bardziej sprecyzować, bo też z niecierpliwością oczekuję na prywatne serwery.A co tu bardziej precyzowac? Prywatne serwery to dla Dice zyla zlota-nieskonczenie plynaca kasa! Wiec nie ma opcji ze odpuszcza prywatne serwery, kwestia tylko kiedy. Sadze ze nir wczesniej niz po zalataniu glownych dziur gry-nie wczesniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 13 Styczeń 2014 A latanie nie będzie miało końca jak latanie polskiej drogi huhu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 13 Styczeń 2014 To swoją drogą, jak załatają jedno to spie@#%lą drugie! :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Styczeń 2014 Mógłbyś swoją wypowiedz bardziej sprecyzować, bo też z niecierpliwością oczekuję na prywatne serwery. Sorki, miało być -odpuścili-. Jak piszę z telefonu to czasem takie kwiatki wychodzą. Serwery prywatne będą na 100%, już bf3 pokazał jaki to finansowy sukces. Pewnie wprowadzą je jak tylko uporają się z niedociągnięciami w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 14 Styczeń 2014 Możecie mnie dodać do PSN, jak będę widział, ze gracie z chęcią dołączę, albo się umówimy na jakaś grę, nick PINGWINEQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlpa12 0 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) Niema ktoś ochoty dzisiaj pograć multi? nick : Tankai11 Edytowane 14 Styczeń 2014 przez mlpa12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 14 Styczeń 2014 Właśnie jakiś technik załatwił mój czołg palnikiem, nie wiedziałem, ze tak się w ogóle da ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 hehe, to jeszcze nie wiesz wielu rzeczy :) zajrzyj na jutuba jak ludzie trolują z c4 i czołgi ze snajperek rozwalają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 14 Styczeń 2014 No domyślam się, ze nie wiem. W końcu to mój pierwszy taki tytuł :p przylepiaja i strzelają w c4 ? Dobrze kumam ? No domyślam się, ze nie wiem. W końcu to mój pierwszy taki tytuł :p przylepiaja i strzelają w c4 ? Dobrze kumam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) tia, jeden koleś siedzi gdzieś na wieży czy skale oddalonej kilometr(odległość umowna) od miejsca zamieszania. drugi czatuje na czołg i podrzuca mu c4 , ale nie wysadza . kolo ze snajperką wali w ładunek c4 i czołg idzie na złom . mocne zdziwko muszą mieć ludzie z czołgu jak na kilkamie widzą kolesia który siedzi sobie gdzieś na zadupiu na dwójnogu. :) Edytowane 14 Styczeń 2014 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Styczeń 2014 hehe, to jeszcze nie wiesz wielu rzeczy :) zajrzyj na jutuba jak ludzie trolują z c4 i czołgi ze snajperek rozwalają Ja od jakiegos czasu mam cos takiego. Wrzucam c4 na jeepa i jade np do czolgu, wyskakuje z jeepa i odpalam c4 jak wjedzie w czolg. Ku mojemu zdziwieniu wszystko wybucha oprocz czolgu. 0 obrazen. Tez tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 14 Styczeń 2014 Powiem Ci, ze nie mam pojęcia nie próbowałem. Ale dla śmiechu kilka razy wjezdzalem w czołg jakimś pojazdem typu transporter i uciekłem :D wstyd się przyznac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Largoss 1 Napisano 14 Styczeń 2014 (edytowane) Wlasnie sciaga mi się patch 1.06 ciekawe co zmienili :)Gdyby ktoś mógł loga ze zmianami podlinkować to byłoby miło. Edytowane 14 Styczeń 2014 przez Largoss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRniPL 3 Napisano 14 Styczeń 2014 Tez wlasnie sciagam :) ciekawe co naprawili jezeli cos naprawili :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 źródło pssite Łatka zajmuje 619 MB i poprawia następujące rzeczy: Naprawiono różne problemy ze stabilnością gry Naprawiono migotanie minimapy i dużej mapy na Wroga transmisja i Operacja blokada Naprawiono błąd, który powodował odradzanie się graczy pod planszą na mapie Zapora na Mekongu Zwiększono o 25% zadawane przez myśliwce stealth obrażenia z cziałem 20mm Ujednolicono szybkość naprawy pojazdów Naprawiono błąd , który powodował blokowanie kamery kierowcy przy użyciu CKM w czołgu M1 Abrams Poprawiono wyświetlanie znacznika u sojuszników Poprawono błąd z błędnym wyświetlaniem karty naszego zabójcy Gracze w EU: Poprawiono błąd uniemożliwiający odpalenie gry gdy konsola była ustawiona w nasepujących językach: japoński, holenderski, portugalski, chiński tradycyjny, koreański, czeski, portugalski-brazylijski Naprawiono błąd w którym gracz ginął mimo posiadania 1HP Poprawiono wyświetlanie otrzymywanych obrażeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 14 Styczeń 2014 276 MB zajmuje u mnie, skąd ta rozbierzność ciekawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 14 Styczeń 2014 Wlasnie sciaga mi się patch 1.06 ciekawe co zmienili :)Gdyby ktoś mógł loga ze zmianami podlinkować to byłoby miło. Ch.. poprawili. Dzwięku jak nie było na początku rozgrywki ,tak nie ma .Jak ktoś wskoczy do śmigła,musi odczekać minutę,bo nie usłyszy ,jak go namierzają.Dzwięk przeładowania broni nadal z częstym opóznieniem.Nie dość,że dzwięk przeładowania jest cichy w większości karabinów,to na dodatek opózniony.Używając karabinków,mam wrażenie ,jakbym trzymał zabawkę do paintball'a.Śmieją się z Call of duty,ale tam przynajmniej czuć,że ma się karabin w ręku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Styczeń 2014 276 MB zajmuje u mnie, skąd ta rozbierzność ciekawe. pewnie to była informacja odnośnie ps4, nie wiem , zgaduję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 14 Styczeń 2014 A jak stoi sprawa z blaszkami z kampanii? Da sie je jakoś zebrac i wbić platynę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkos1234 0 Napisano 14 Styczeń 2014 pPANOWIE: MACIE TAKI PROBLEM? Gram w BF 4 multiplayer i czasem po 2/3 godzinach gry konsola mi się zawiesza i musze resetować . Mowa o playstation 3 Konsola ps 3 nowiutka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach