Tobi1989PL 49 Napisano 21 Maj 2013 (edytowane) Mi się właśnie to wdzianko Batmana bardzo podoba. Teraz mam dylemat czy kupić od razu, ale nie wiem, czy nie pojawi się nowy gacek na PS4. Wolałbym wersję na nową konsole :cool2: Edytowane 21 Maj 2013 przez Tobi1989PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 21 Maj 2013 (edytowane) Origins będzie tylko na tę generację. Za to Conroy sprostował sprawę, gacek na PS4 od Rocksteady już w drodze. Edytowane 27 Maj 2013 przez kovacs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 11 Czerwiec 2013 troche się zawiodłem na tym zwiastunie i mam dziwne wrażenie, że gra prezentuje sie wizualnie gorzej niż arkham city Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 12 Czerwiec 2013 Trailer nie porywa. Graficznie faktycznie krok w tył. Jak dla mnie Batman AA nadal najlepszy. Co nie zmienia faktu że być może kupię nowego Batka ale kilka miesięcy po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 13 Czerwiec 2013 Ja tam nie widzę ŻADNEGO kroku wstecz, gra pod względem technicznym wygląda kropka w kropkę jak AC. Natomiast co do samej "zawartości" to dla tych którzy kochają Batmany od Rocksteady i po prostu chcą więcej - większego miasta z większymi budynkami, więcej swobody, więcej detektywowania i więcej rzeczy do roboty ta gra to strzał w 10. Widać że wszystko co trzeba zostało zostawione na swoim miejscu lub odpowiednio rozbudowane, a jest duża szansa że gra przeskoczy poprzedniczkę pod kątem boss fightów i przede wszystkim fabuły, która moim zdaniem był najsłabszym elementem AC. Zresztą co ja się będe produkował, mnie kupili już tym: Od 96 roku marzy mi się granie jako AzBat i wreszcie, po prawie 20 latach... (Inna sprawa że Knihtfall to arcyenalny mteriał na całą grę a nie tylko skin i parę czelendży) Kostium Adama Westa też kozacki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Czerwiec 2013 Analiza trailery http://www.youtube.com/watch?v=su1V4A0AsfI&feature=player_embedded screeny: http://image.jeuxvideo.com/images/x3/b/a/batman-arkham-origins-xbox-360-1370982322-024.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/x3/b/a/batman-arkham-origins-xbox-360-1370982322-025.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/x3/b/a/batman-arkham-origins-xbox-360-1370982322-027.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 15 Lipiec 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Lipiec 2013 http://youtu.be/1--XbIyvSpk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 19 Lipiec 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Lipiec 2013 Spore szanse, że w grze pojawi się Harvey Dent i to jeszcze przed tym gdy jego pół twarzy dostało wielkiego pryszcza. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 31 Lipiec 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 31 Lipiec 2013 Jak dla mnie gra będzie podobna do "Gotham City Impostors" tylko będą nowe plansze i lepsza rozgrywka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Sierpień 2013 Exclusive Arkham Origins highly detailed premium statue featuring Batman & The Joker, measuring approximately- Height: 30cm- Depth: 13.5cm- Width: 13cm 80-page, full-color hardcover artbook Assassin’s Intel Dossier, including files on the eight assassins, as well as Black Mask’s contract 1st Appearance Batman Skin DLC Deathstroke Challenge Pack DLC – Usable throughout all the Arkham Origins Challenge maps and also includes two bonus challenge maps and two bonus Deathstroke Skins Exclusive 3D Metal Pack The PS3 edition will also include the Knightfall pack as an exclusive piece of content Cena w UK: £79.99. http://electronictheatre.co.uk/playstation3/playstation3-news/40176/batman-arkham-origins-collectors-edition-revealed-includes-playstation-3-exclusive-content Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Sierpień 2013 Tym razem będę cierpliwy i poczekam aż stanieje do 100zł. Batman AC staniał po roku albo i mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Sierpień 2013 Ja biorę na premierę i poważnie zastanawiam się nad edycją z figurką. Mam nadzieję, że gra będzie tak świetna jak AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 7 Sierpień 2013 Dla mnie również premiera, choć nie mam wielkich oczekiwań. DLC z challengami mnie nie interesują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Sierpień 2013 Figurka wygląda świetnie, ale jak zwykle drogo. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 8 Sierpień 2013 (edytowane) Figurki w kolekcjonerkach zazwyczaj wyglądają świetnie na fotach promocyjnych bo są na nich pokazywane malowane przez zawodowców prototypy, a nie masówki z fabryki spod Beijingu ;) Jak zazwyczaj jestem bardzo cierpliwy jeśli chodzi o kupowanie gier, tak w przypadku tej serii chyba znów dam się skusić na premierę - gra zapowiada się świetnie(tzn. ja odbieram to tak że będzie wreszcie tym czym miał być AC) Multi zapowiada się mega fajnie - trochę taktyki, trochę ciekawych gadżetów i świetny pomysł na superbohaterów. Edytowane 8 Sierpień 2013 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 8 Sierpień 2013 Plaga multiplayer'a w dzisiejszych grach. Pakują go wszędzie i cierpi na tym fabuła i czas gry. Już nie wiedzą czym przyciągnąć uwagę graczy i wpychają zbędne multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 8 Sierpień 2013 Plaga multiplayer'a w dzisiejszych grach. Pakują go wszędzie i cierpi na tym fabuła i czas gry. Już nie wiedzą czym przyciągnąć uwagę graczy i wpychają zbędne multi.Bzdura, po pierwsze za multi odpowiedzialny jest inny team, więc w żaden sposób nie wpłynie to na jakość i długość, po drugie są gry z długim i świetnym singlem oraz multiplayerem i jakoś to wszystko gra. Nie rozumiem ludzi, którzy piszą takie posty, przecież nikt nie zmusza was do grania po sieci. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 8 Sierpień 2013 Dokładnie tak, wystarczy spojrzeć na choćby "Future Soldier", a w przypadku nowego Batmana jest to tym bardziej oskarżenie wyciągnięte z dupy, że multi jest tu zupełnie odrębnym projektem ze swoim developerem, budżetem itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 8 Sierpień 2013 (edytowane) Mhmm i wchodząc do menu będę bombardowany informacjami o nowym dlc, o tym, że nie kupiłem dlc, że mój znajomy przeszedł misję o 3 s. szybciej. Tak wygląda dzisiejsze multi. Już bardziej mi do takiej gry pasuje co-op. Wspólne przechodzeni misji czy coś w tym stylu. Ale taka tępa nawalanka każdy na każdego, zabierz flagę itd. Kurde to jest w każdym multi. Kupcie sobie BF i nie marnujcie takiego tytułu. Edytowane 8 Sierpień 2013 przez robert163 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 8 Sierpień 2013 Ty wogóle widziałeś jak to multi ma wyglądać czy tak po prostu pier@#lisz dla zasady? I doczytaj poprzednie posty to może się dowiesz czemu nikt w tej grze niczego nie marnuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 8 Sierpień 2013 Zresztą, jaki jest sens krytykowania czegoś, czego się jeszcze w łapkach nie miało? Ja nie jestem entuzjastą multi w grze o uszatym, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 8 Sierpień 2013 Ty wogóle widziałeś jak to multi ma wyglądać czy tak po prostu pier@#lisz dla zasady? I doczytaj poprzednie posty to może się dowiesz czemu nikt w tej grze niczego nie marnuje. Oglądałem i wygląda tak jak opisałem. Napierdzielanka i tyle. Zresztą, jaki jest sens krytykowania czegoś, czego się jeszcze w łapkach nie miało? Ja nie jestem entuzjastą multi w grze o uszatym, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może i się trochę rozpędziłem, ale męczy mnie to, że do każdej gry pakują multi i w większości jest zbędne. Dlatego podchodzę do tych tematów z takim nastawieniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach