memeczyslaw 2 Napisano 30 Wrzesień 2013 12h to kiepsko wiem, ze nie ma sensu porównywać do gta, ale w gta 5 spędziłem ponad 30 godzin i mam dopiero połowe gry i tak powinien wyglądać sanbox, a o ile się nie myle batman arkham origins zalicza się w pewnym stopniu pod sandboxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Wrzesień 2013 To jest takie pitolenie o długości...ja potrafiłem spędzić przy samym Arkham Asylum ponad 30h mimo że gra powinna zamknąć się w 10h...to wszystko zależy jak kto gra i jak chłonie świat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 30 Wrzesień 2013 Dobra, Panowie, wyciągamy pytony i sprawdzamy, kto ma dłuższego. Przecież tylko to się liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 30 Wrzesień 2013 (edytowane) 12h to kiepsko wiem, ze nie ma sensu porównywać do gta, ale w gta 5 spędziłem ponad 30 godzin i mam dopiero połowe gry i tak powinien wyglądać sanbox, a o ile się nie myle batman arkham origins zalicza się w pewnym stopniu pod sandboxa. No to dobrze że wiesz że to bez sensu - w Skyrima ludzie potrafili wsiąkać miesiącami, a ja myślałem że się zerzygam z nudów po godzinie. O co jak o co, ale o nowego Batmana jestem w 100% spokojny. a tutaj fragment artykułu z Kotaku zawierający cytat o 12h w oryginale. Z pozdrowieniami dla naszych rodzimych dziennikarzyn growo-internetowych. Niech wam ziemia lekką będzie(najlepiej od zaraz) "I am the Night" won't be available until after a player finishes the main story arc—which producer Guillaume Voghel said will take about 12 hours—and then again through the new-game-plus mode the game is bringing back." Czyli te 12h dotyczy wątku głównego. Do tego dojdzie kilkanaście(dzisiąt?) misji pobocznych+ inne atrakcje + NG+ oraz "I am the Night" źródło: http://kotaku.com/permadeath-visits-batman-with-i-am-the-night-mode-1426973671 Edytowane 1 Październik 2013 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 1 Październik 2013 "I am the night" mnie najbardziej ciekawi...czy będzie ten tryb dostępny tylko na najwyższym poziomie trudności czy na niższych też ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) Hmm, osobiście widzę to tak że to ma być taki "ultimate hard mode" więc nie miałoby sensu gdyby dało się go odpalić na normalu, prawda? Kolejna podpowiedź w kwestii nowej postaci: http://instagram.com/p/e6gZFWg7Iw/ Kurtka lotnicza + rudawe włosy to wg. mnie= Roxy Rocket. Biorąc pod uwagę że twórcy odkurzyli i uwspółcześnili sporo zapomnianych postaci(Copperhead, Anakry) i że byłby to ładny ukłon w stronę twórcy postaci(zadebiutowała w Animated Series) Paula Dini'ego ma to ręce i nogi. Edytowane 1 Październik 2013 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 1 Październik 2013 Panie! Tylko bez zapędów spoilerowych mi tu :P Nic nie widziałem, nic nie słyszałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) Śpij spokojnie, WBM już ogłosiło kto jest ową tajemniczą postacią i już wiem że się pomyliłem :P Jest nią jednak Barbara Gordon, jeszcze zanim wskoczyła w rajtuzy Batgirl. Obstawiam zatem że jest spora szansa że w uniwersum Arkham Batgirl jako taka wogóle nie zaistnieje i już w tej części Joker poczęstuje ją kulką w kręgosłup i tym samym zobaczymy narodziny Oracle A tu nowy wywiad i sporo nowego gejmpleju(min. można się dobrze przyjrzeć obłędnie wyglądającej jaskini). Dowiadujemy się z niego min. że tym razem czelendże będą cześcią kampanii(jako symulacje w Batcave) a nie odpalane z poziomu menu(moim zdaniem świetne rozwiązanie) http://www.gametrailers.com/videos/1qe758/batman--arkham-origins-the-new-batcave---interview-part-1 http://www.gametrailers.com/videos/zx7ty6/batman--arkham-origins-the-new-batcave---interview-part-2 Edytowane 1 Październik 2013 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 2 Październik 2013 Rozgrywka jak w poprzednich częściach. Nic nie uległo zmianie czyli jest pysznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 2 Październik 2013 Nooo, jeżeli muve nic nie sknoci z dostawą, to zapowiada się świetny weekend z uszatym. P.S. Nadal trwam w postanowieniu i materiałów nie oglądam, wystarczy mi dobre słowo ludzi dobrej woli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 2 Październik 2013 No właśnie, sam rozważam wzięcie z muve(mam kod z kompanii) i tutaj pytanie jak muve robi z wysyłkami - wysyłają wcześniej? Np do paczkomatów itd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 2 Październik 2013 Z reguly tak ze dostaje sie ten dzien przed premiera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 2 Październik 2013 No to zapewne skorzystam. Swoją drogą córka Gordona wygląda jak jakaś niegolona feministka. Ja wiem że gry zazwyczaj przeginają w drugą stronę, ale tak wypaczać materiał źródłowy? ;) vs albo No ale może to tylko jakiś wybitnie niekorzystny kadr... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Październik 2013 Preorder złożony...obym nie żałował tej kasy, mimo że na chwile obecną wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią że to będzie równie dobra gra co poprzednie batmany...tylko czy będzie miała to coś co zatrzyma mnie na dłużej a nie skończy się na przejściu w ciągu tygodnia kilka razy i sprzedaniu? ...to się okaże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Październik 2013 Kolejny zabójca ujawniony, jest nim Electrocutioner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 13 Październik 2013 Znowu mega niszowa postać, może być ciekawie. Zapewne właśnie po walce z nim dostaniemy "elektryczne rękawice" (wiadomo na 100% że Remote Claw odblokujemy po walce z Deathstrokiem) Czyli podsumowujac: 1. Bane 2. Deathstroke 3. Deadshot 4. Firefly 5. Copperhead 6. Lady Shiva(potwierdzona w trofeach) 7. Electrocutioner 8. ??? (może to być Branden i jego oddział SWAT, ale raczej nie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Październik 2013 A Joker ? może on będzie ostatnim ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 14 Październik 2013 A propos Jokera - Troy Baker chyba tym monologiem uciszył wszystkich niezadowolonych, że głosem Jokera nie będzie już Hamill :) http://uk.ign.com/videos/2013/10/12/nycc-batman-arkham-origins-killing-joke-monologue?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 14 Październik 2013 Koleś brzmi jak dokładna kopia Hamilla - niesamowite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jetson 3 Napisano 14 Październik 2013 Panowie jeszcze tak offtopujac- czy ktos kto skladal zamowienie na muve mial opcje dostawy Paczkomat? ja skladajac mam tylko samego kuriera,bez paczkomatow jak to mialo mijsce wczesniej. Pisalem do muve,ale bez odpowiedzi narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 14 Październik 2013 Panowie jeszcze tak offtopujac- czy ktos kto skladal zamowienie na muve mial opcje dostawy Paczkomat? ja skladajac mam tylko samego kuriera,bez paczkomatow jak to mialo mijsce wczesniej. Pisalem do muve,ale bez odpowiedzi narazie. Nie miałem opcji z paczkomatem. Będę się z dziadem na telefon umawiał. Spróbuje mi tylko weekend zepsuć. Daj znać, jeśli z obsługi muve coś innego odpiszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jetson 3 Napisano 14 Październik 2013 Witam, paczkomaty nie są dostępne i nie posiadamy informacji aby miały pojawić się ponownie, bardzo nam przykro. Taka dostalem odpowiedz. Szkoda,tez bede mial troche kombinowania z tym kurierem,paczkomaty byly dla mnie duzo wygodniejsze. Tak czy inaczej gra zamowiona i nie moge sie juz doczekac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Październik 2013 Nie trzeba nic kombinować...kurier zawsze dzwoni przed dostawą i można się z nim ugadać. Sam tak robiłem wiele razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 14 Październik 2013 (edytowane) Kończąc mały offtop, to zależy, jak leży. Z różnymi kurierami już miałem do czynienia. Jeden zadzwoni, inny nie. A ten co się pofatyguje, to już pracuje tylko do 16, więc dupa zbita. Ale są i w porządku ludziska ;) Swoją drogą cosik na niekorzyść pewne rzeczy w samym sklepie muve się pozmieniały. Wycofali się z paczkomatów, co dla mnie również było wygodne, a i nieciekawy zazwyczaj efekt zestawów 40% off na drugą grę teraz jest po prostu niestrawny w swej ofercie - 20% od drugiej "nówki". Edytowane 14 Październik 2013 przez kovacs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach