DaraS 506 Napisano 25 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 28 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Październik 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HIHH_PNwcVE#t=173 Małe różnice, ale tak jak można było się spodziewać, ACIV na PS4 to nic innego jak wersja z PS3 lepszymu teksturami i w 1080p. Szybka konwersj, aby tylko kasa się zgadzała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Październik 2013 fimik porównawczy jest zrobiony idiotycznie bo nie pokazuje elementów na które na next genie położono największy nacisk (roślinność, warunki pogodowe), no może poza wodą ale tu akurat widać różncę na + dla ps4, dla mnie wiarygodnym źródłem porównań będzie jedynie Digital Foundry na EG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 6 Listopad 2013 Będą polskie napisy na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) Będą polskie napisy na PS4? http://muve.pl/playstation-4/playstation-4/assassin-s-creed-iv-black-flag-ps4/41065 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20597 Z tych stron wynika że takowa wersja się ukaże. Edytowane 6 Listopad 2013 przez Garru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 6 Listopad 2013 1080p i 30fps? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 6 Listopad 2013 Na pewno 1080p, prawdopodobnie multi w 60fps. ( http://www.pssite.com/news-25705-assassin_s_creed_iv__black_flag_na_ps4_dziala_w_full_hd.html ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 7 Listopad 2013 Może ktoś się orientuje czy savy z AC:BF zapisane na PS3 będą działać w PS4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ari9217 0 Napisano 8 Listopad 2013 Witam mam pytanie fabula jest nawiazaniem do wczesniejszych czesci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glugi 26 Napisano 9 Listopad 2013 Na start sobie odpuszczam, może jak stanieje i poczuję "głód AC" to zakupię :) Jednak głód przyszedł wcześniej :) Nie dość że zamówiłem na premierę to jeszcze "Skull Edition". Przeważyły dosyć pochlebne opinie o grze i obietnica wielu godzin spędzonych przed konsolą. Na next genie na pewno wyeliminują to co drażniło mnie najbardziej w III na PS3 - czyli spadki płynności animacji. Teraz tylko poczekać do premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 12 Listopad 2013 Jednak głód przyszedł wcześniej :) Nie dość że zamówiłem na premierę to jeszcze "Skull Edition". Przeważyły dosyć pochlebne opinie o grze i obietnica wielu godzin spędzonych przed konsolą. Na next genie na pewno wyeliminują to co drażniło mnie najbardziej w III na PS3 - czyli spadki płynności animacji. Teraz tylko poczekać do premiery. Mogę spytać gdzie zamówiłeś Skull Edition na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 12 Listopad 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 12 Listopad 2013 Powedzcie mi, ta opcja Remote Play jest dla osób które nie mają telewizora? Czy dla tych co 2 godz. siedzą w kiblu? Rozumiem Football Manager, ale takie gry jak AC, KZ, czy inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 12 Listopad 2013 Powedzcie mi, ta opcja Remote Play jest dla osób które nie mają telewizora? Czy dla tych co 2 godz. siedzą w kiblu? Rozumiem Football Manager, ale takie gry jak AC, KZ, czy inne. masz jeden tv, wtedy mama, siora, nie daj boże zona chce obejrzeć ulubioną operę mydlana np. Moda na sukces i co biedny masz zrobic, wylaczasz konsole i sie nudzisz, a tak wlaczasz na PS Vita i dalej grasz ;) ewentualnie żona chce seksu, zaspokajasz zone na pieska a w tym czasie zamiast trzymać ręce na biodrach grasz na PS Vita w ulubioną grę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Listopad 2013 ja to slyszalem ze tylko glupie dzieci sie nudzą .. ale tez nie rozumiem po co jest ten RemotePlay ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glugi 26 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) W założeniu to ma działać także poza domem. Np. jesteś na uczelni i masz tam uber łącze, za pomocą Vity odpalasz zdalnie PS4 i pykasz w KZ. Albo lepiej, możesz grać np. w tramwaju etc. Na wycieczkę/urlop/whatever zabierasz ze sobą Vitę, na plaży łączysz się z lokalnym Wi-Fi i ownisz w multi jakiegoś tytułu z PS4 Tylko kiedy będą takie łącza wszędzie, że komfortowo będzie coś takiego można robić :) Edytowane 13 Listopad 2013 przez glugi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 13 Listopad 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cqlQZMc_TBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 18 Listopad 2013 (edytowane) Koledzy nie orientujecie się czy wersja na PS4 bedzie w języku polskim? Chodzi mi oczywiście o grę zakupioną w polskim sklepie na premierę konsoli. Przy wersji na PS3 jest dopisek,że wersja PL, a przy tej na PS4 nie ma go.O ile ja sobie jeszcze z angielskimi tekstami od biedy poradzę,ale w grę będzie jeszcze giercował mój 12-to letni syn i on wolałby by były napisy po polsku. Macie jakąś wiedzę na ten temat?Sorry nie doczytałem,że to pytanie i odpowiedź już padły.Mam więc nadzieję,że będzie wersja PL. Edytowane 18 Listopad 2013 przez Sipap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 18 Listopad 2013 (edytowane) Z tego wynika ,że tak : http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20597 Ze strony CENEGI również : http://www.cenega.pl/playstation-4/akcja3/assassin-s-creed-iv-black-flag3/2183 Na oficjalnych polskich trailerach gry na pudełkach PS4 widnieje napis PL ,także myślę ,że polska wersja będzie na 99% :) Edytowane 18 Listopad 2013 przez unknown3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 19 Listopad 2013 Gra jest wyśmienita! Nie grałem w wersję na PlayStation 3, aczkolwiek odsłona na PlayStation 4 naprawdę ryje beret. Oprawa wizualna porządnie kopie zadek. Otwarty świat, życie piratów, masa zadań pobocznych, a i główna fabuła fajnie się kształtuje. No i wreszcie nie mamy ciotowatego bohatera, który to zawsze musi wszystkim dogodzić. Od zawsze chciałem taką grę, gdzie bohater ma swoje zdanie, jest zły i pozbawiony wszelkich morałów. Nie spodziewałem się również, że ta część Assassin's Creed tak mi się spodoba. Jestem fanem serii, ale Black Flag jest na razie najlepszą odsłoną z serii. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 19 Listopad 2013 Gdzie grałeś w ACIV na ps4? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 19 Listopad 2013 Pewnie w USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 19 Listopad 2013 (edytowane) Mam juz konsole. http://www.twitch.tv/xazzor_fcb Live Stream z mojej strony. Edytowane 19 Listopad 2013 przez DawidekFCB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 20 Listopad 2013 Wszystkie poprzednie czesci AC uwazam za kiepskie gry. Sa nudne, proste i liniowe. Zadna mnie nie zatrzymala przy konsoli na dluzej niz pol godziny czy godzine. Dzis AC4 przykul mnie do ekranu na 6h … co prawda ekranu PC, ale na pewno kupie ta gre na nextgena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach