Foxter 825 Napisano 2 Listopad 2013 (edytowane) Z zagranicznych dodalbym jeszcze Batesona, TwoSyncFifa, TobbiasGaming, MattHDGamer, NepentheZ. A jak ktos lubi cycki, to Fangl3anger. Ale najlepsi to imo (za darcie mordy i caloksztalt) Isamu, Ksi, Harry. Edytowane 2 Listopad 2013 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 2 Listopad 2013 (edytowane) KSI kiedys lubilem, ale teraz on stal sie celebryta w UK, malo wrzuca :), ostatnio widzialem jak gral w jakims programie TV z Oxlade Chamberlainem ;) Fajny byl odcinek, jak byl na meczu Realu w stanach, Ramos podpisal mu czapke, krzyczał do CR7 czemu jego wolne sa tak skuteczne - czego Cris nie zrozumial ;) polecam mozna zazdroscic murzynowi, ze robi hajsy i jeszcze tak dobrze sie bawi :) W dniu 2.11.2013 o 06:22, Foxter napisał: Z zagranicznych dodalbym jeszcze Batesona, TwoSyncFifa, TobbiasGaming, MattHDGamer, NepentheZ. A jak ktos lubi cycki, to Fangl3anger. Ale najlepsi to imo (za darcie mordy i caloksztalt) Isamu, Ksi, Harry. Mattowi dalem druga szanse, robi ciekawe serie ale wkurza mnie ta jego zniewiescialos :). Mozecie jeszcze luknac RossiHD. Isamu calkowicie nie dawno "odkrylem" i kot z niego niemożliwy, mimo iz nie lubie jak ktos drze morde i klnie to jednak w jego wykonaniu mi to podeszlo :))) W dniu 1.11.2013 o 23:04, szczepan123 napisał: Nie lubię zagranicznych, bo ich nie rozumiem oni raczej używają tam bardzo prostego slownictwa, wystarczy sie wsluchac - ja mistrzem ang nie jestem, a ogladam i rozumiem bez problemu - pozatym spróbuj bo nikt z Polski nie umywa sie do zagranicznych ;) Edytowane 2 Listopad 2013 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan123 3 Napisano 2 Listopad 2013 Wysłałby mi ktoś pare ciekawszych cieszynek z katalogu? Najbardziej zależy mi na calm down ;) Nick Szczepaan Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 2 Listopad 2013 Grasz z takim, a nawet nie wiesz co się dzieje po drugiej stronie.. Czy kogoś zabija czy się sam tnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
derley 0 Napisano 3 Listopad 2013 Hej. Poszukuje pomocy a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Chcę zagrać z kumplem mecz towarzyski online, wysyłam mu zaproszenie po czym on je akceptuje wyskakuje mu okienko oczekiwanie na połączenie czy coś takiego i zaraz zrywa i pisze połączenie przerwane....Co to może być? Czy trzeba mieć jakiś kod? Może my czegoś nie zrobiliśmy ?Przyznaje że nigdy nie grałem w sieci i jest to dla mnie czarna bajka :)Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 3 Listopad 2013 W dniu 3.11.2013 o 17:53, derley napisał: Hej. Poszukuje pomocy a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Chcę zagrać z kumplem mecz towarzyski online, wysyłam mu zaproszenie po czym on je akceptuje wyskakuje mu okienko oczekiwanie na połączenie czy coś takiego i zaraz zrywa i pisze połączenie przerwane.... Co to może być? Czy trzeba mieć jakiś kod? Może my czegoś nie zrobiliśmy ? Przyznaje że nigdy nie grałem w sieci i jest to dla mnie czarna bajka :) Z góry dzięki za pomoc. to napewno nie wina kodów bo takowych nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
derley 0 Napisano 3 Listopad 2013 Czyli rozumiem że problem będzie raczej po stronie łącza ?Może jeszcze inaczej, Fifa 13 chodzi bez problemu 14 już nie chce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 3 Listopad 2013 W dniu 3.11.2013 o 18:10, derley napisał: Czyli rozumiem że problem będzie raczej po stronie łącza ? Może jeszcze inaczej, Fifa 13 chodzi bez problemu 14 już nie chce ? Sprawdzcie swoj NAT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
derley 0 Napisano 3 Listopad 2013 Przy zrobieniu testu połączenia wyskakuje mi że mam UPnP Niedostępne.... Podejrzewam że to jest winowajca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 3 Listopad 2013 Pany, czy u was tryb kariery podczas wyboru składu też zamula jak ta lala? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 3 Listopad 2013 Podobno pomaga zmiana języka na angielski bo kariera to udręka z tym zamulaniem nie da się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_77 29 Napisano 3 Listopad 2013 W dniu 3.11.2013 o 18:24, derley napisał: Przy zrobieniu testu połączenia wyskakuje mi że mam UPnP Niedostępne.... Podejrzewam że to jest winowajca ? to jest standardowo wyłączone i nie ma znaczenia. raczej któryś z Was wciska x podczas łączenia, jak wyskakuje okno oczekiwania to odłóżcie pady:) tam jest taki trik ze podczas łączenia mozna je anulować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
derley 0 Napisano 3 Listopad 2013 Nie nie... nikt nie dotyka padów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 4 Listopad 2013 Pany na jakiej kamerze gracie? Ja próbuje ustawić tak, żeby przypominała tą WIDE z PESa, ale za cholerę nie mogę tego ogarnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_77 29 Napisano 4 Listopad 2013 W dniu 4.11.2013 o 09:32, (L)egionista napisał: Pany na jakiej kamerze gracie? Ja próbuje ustawić tak, żeby przypominała tą WIDE z PESa, ale za cholerę nie mogę tego ogarnąć. wys. 20 zoom 0 lub 1najszerszy widok o ile się orientuję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gierap 15 Napisano 4 Listopad 2013 Myślałem, że na bramce w Benfice stoi co najmniej Superman, bo wyczyniał takie rzeczy, że przecierałem oczy. PS. Kilka stron temu zostałem zjedzony przez dwóch UBERuserów za określenie "nie da się grać w deszczu", a teraz pierwszy raz ! trafiło mi się grać w śniegu i o zgrozo jest zdecydowanie lepiej, płynniej, mniej kaleko niż w deszczu - więc powtarzam pytanie kto pisał kod gry w zmiennych warunkach, bo chyba na boisku nigdy nie był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 4 Listopad 2013 (edytowane) W dniu 3.11.2013 o 18:24, derley napisał: Przy zrobieniu testu połączenia wyskakuje mi że mam UPnP Niedostępne.... Podejrzewam że to jest winowajca ? Nie sluchaj Lukasza77 w tej kwestii, upnp moze Ci pomoc, przeciez otworzy sobie port taki jaki potrzebuje gra, wiec jesli masz problem to jak najbardziej wlacz w routrze upnp. Edit Derley w konsoli skonfiguruj jeszcze raz ustawienie sieci i jesli router ma wlaczone upnp, to przy poprawnej konfiguracji musisz mieć komunikat, że upnp jest włączone Edytowane 4 Listopad 2013 przez gugsolina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
derley 0 Napisano 4 Listopad 2013 Ale w routerze jest upnp otwarte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyshek 2 Napisano 5 Listopad 2013 Panowie podpowiedzcie jak ustawić własną taktykę żeby coś ugrać :yes: głównie gram w FUT'a z mizernymi wynikami,ciągle 8 liga online.Na stronie 91 znalazłem ustawienia własnej taktyki,ktoś gra na takowej właśnie ? Czy ustawiona własna taktyka działa tez np. na karierze czy czy zwykłym meczu?Dzienks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris de la Rosa 76 Napisano 5 Listopad 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3snzfcc4UC4 jak żywi :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 5 Listopad 2013 Polecam film z gameplayem z tego samego kanału, widać że EA się nie przepracowywało. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 6 Listopad 2013 Gra ktos na kamerze dynamicznej? Mi jakos bardzo przypadła do gust :P ( wysokosc 15 i zoom 0 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Listopad 2013 12 win streak - momentum jest ze mna :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venez 43 Napisano 6 Listopad 2013 Piachu - momentum występuje tylko przy porażkach. Zwycięstwa są tylko i wyłącznie naszą zasługą ;-) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) W dniu 6.11.2013 o 20:39, venez napisał: Piachu - momentum występuje tylko przy porażkach. Zwycięstwa są tylko i wyłącznie naszą zasługą ;-) przecież widze co sie dzieje na boisku, nie jestem aż takim ignorantem, jak przeciwnicy bija glowa w mur, a nic nie wpada - ja polece z kontra i z glowki wbije :). Dzis momentum gra ze mna, jutro przeciwko :)) swoja droga dzis gralem na dzieciaka ktory wybral WKS, wieczne biegi bokiem i wrzutki na Drogbe - wsadzil mi tak dwie bramki, ja odplacilem sie tym samym - tyle, ze wsadzilem mu 3 i wygralem mecz 3-2, oczywiscie wyzwal mnie na privie, ze tylko z glowek strzelam, to dopiero komedia :)))) Edytowane 6 Listopad 2013 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach