Skocz do zawartości
Maty15

FIFA 14

Rekomendowane odpowiedzi

Z zagranicznych dodalbym jeszcze Batesona, TwoSyncFifa, TobbiasGaming, MattHDGamer, NepentheZ.

A jak ktos lubi cycki, to Fangl3anger.

Ale najlepsi to imo (za darcie mordy i caloksztalt) Isamu, Ksi, Harry.

Edytowane przez Foxter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KSI kiedys lubilem, ale teraz on stal sie celebryta w UK, malo wrzuca  :), ostatnio widzialem jak gral w jakims programie TV z Oxlade Chamberlainem ;)

Fajny byl odcinek, jak byl na meczu Realu w stanach, Ramos podpisal mu czapke, krzyczał do CR7 czemu jego wolne sa tak skuteczne - czego Cris nie zrozumial ;) polecam

mozna zazdroscic murzynowi, ze robi hajsy i jeszcze tak dobrze sie bawi :)

W dniu 2.11.2013 o 06:22, Foxter napisał:

Z zagranicznych dodalbym jeszcze Batesona, TwoSyncFifa, TobbiasGaming, MattHDGamer, NepentheZ. A jak ktos lubi cycki, to Fangl3anger. Ale najlepsi to imo (za darcie mordy i caloksztalt) Isamu, Ksi, Harry.

Mattowi dalem druga szanse, robi ciekawe serie ale wkurza mnie ta jego zniewiescialos :). Mozecie jeszcze luknac RossiHD.

Isamu calkowicie nie dawno "odkrylem" i kot z niego niemożliwy, mimo iz nie lubie jak ktos drze morde i klnie to jednak w jego wykonaniu mi  to podeszlo :)))

W dniu 1.11.2013 o 23:04, szczepan123 napisał:

Nie lubię zagranicznych, bo ich nie rozumiem :biggrin:

oni raczej używają tam bardzo prostego slownictwa, wystarczy sie wsluchac - ja mistrzem ang nie jestem, a ogladam i rozumiem bez problemu - pozatym spróbuj bo nikt z Polski nie umywa sie do zagranicznych ;)

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałby mi ktoś pare ciekawszych cieszynek z katalogu? Najbardziej zależy mi na calm down ;)

Nick Szczepaan

Z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grasz z takim, a nawet nie wiesz co się dzieje po drugiej stronie.. Czy kogoś zabija czy się sam tnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej.

Poszukuje pomocy a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Chcę zagrać z kumplem mecz towarzyski online, wysyłam mu zaproszenie po czym on je akceptuje wyskakuje mu okienko oczekiwanie na połączenie czy coś takiego i zaraz zrywa i pisze połączenie przerwane....
Co to może być? Czy trzeba mieć jakiś kod? Może my czegoś nie zrobiliśmy ?
Przyznaje że nigdy nie grałem w sieci i jest to dla mnie czarna bajka :)

Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.11.2013 o 17:53, derley napisał:

Hej.

Poszukuje pomocy a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Chcę zagrać z kumplem mecz towarzyski online, wysyłam mu zaproszenie po czym on je akceptuje wyskakuje mu okienko oczekiwanie na połączenie czy coś takiego i zaraz zrywa i pisze połączenie przerwane....

Co to może być? Czy trzeba mieć jakiś kod? Może my czegoś nie zrobiliśmy ?

Przyznaje że nigdy nie grałem w sieci i jest to dla mnie czarna bajka :)

Z góry dzięki za pomoc.

to napewno nie wina kodów bo takowych nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli rozumiem że problem będzie raczej po stronie łącza ?

Może jeszcze inaczej, Fifa 13 chodzi bez problemu 
14 już nie chce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.11.2013 o 18:10, derley napisał:

Czyli rozumiem że problem będzie raczej po stronie łącza ?

Może jeszcze inaczej, Fifa 13 chodzi bez problemu 

14 już nie chce ?

Sprawdzcie swoj NAT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy zrobieniu testu połączenia wyskakuje mi że mam UPnP Niedostępne.... Podejrzewam że to jest winowajca ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno pomaga zmiana języka na angielski bo kariera to udręka z tym zamulaniem nie da się grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.11.2013 o 18:24, derley napisał:

Przy zrobieniu testu połączenia wyskakuje mi że mam UPnP Niedostępne.... Podejrzewam że to jest winowajca ?

to jest standardowo wyłączone i nie ma znaczenia. raczej któryś z Was wciska x podczas łączenia, jak wyskakuje okno oczekiwania to odłóżcie pady:) tam jest taki trik ze podczas łączenia mozna je anulować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany na jakiej kamerze gracie? Ja próbuje ustawić tak, żeby przypominała tą WIDE z PESa, ale za cholerę nie mogę tego ogarnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.11.2013 o 09:32, (L)egionista napisał:

Pany na jakiej kamerze gracie? Ja próbuje ustawić tak, żeby przypominała tą WIDE z PESa, ale za cholerę nie mogę tego ogarnąć.

wys. 20 zoom 0 lub 1najszerszy widok o ile się orientuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

n2se.jpg

Myślałem, że na bramce w Benfice stoi co najmniej Superman, bo wyczyniał takie rzeczy, że przecierałem oczy.

PS. Kilka stron temu zostałem zjedzony przez dwóch UBERuserów za określenie "nie da się grać w deszczu", a teraz pierwszy raz ! trafiło mi się grać w śniegu i o zgrozo jest zdecydowanie lepiej, płynniej, mniej kaleko niż w deszczu - więc powtarzam pytanie kto pisał kod gry w zmiennych warunkach, bo chyba na boisku nigdy nie był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.11.2013 o 18:24, derley napisał:

Nie sluchaj Lukasza77 w tej kwestii, upnp moze Ci pomoc, przeciez otworzy sobie port taki jaki potrzebuje gra, wiec jesli masz problem to jak najbardziej wlacz w routrze upnp.

Edit

Derley w konsoli skonfiguruj jeszcze raz ustawienie sieci i jesli router ma wlaczone upnp, to przy poprawnej konfiguracji musisz mieć komunikat, że upnp jest włączone

Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie podpowiedzcie jak ustawić własną taktykę żeby coś ugrać :yes: głównie gram w FUT'a z mizernymi wynikami,ciągle 8 liga online.Na stronie 91 znalazłem ustawienia własnej taktyki,ktoś gra na takowej właśnie ? Czy ustawiona własna taktyka działa tez np. na karierze czy czy zwykłym meczu?Dzienks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piachu - momentum występuje tylko przy porażkach. Zwycięstwa są tylko i wyłącznie naszą zasługą ;-)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.11.2013 o 20:39, venez napisał:

Piachu - momentum występuje tylko przy porażkach. Zwycięstwa są tylko i wyłącznie naszą zasługą ;-)

przecież widze co sie dzieje na boisku, nie jestem aż takim ignorantem, jak przeciwnicy bija glowa w mur, a nic nie wpada - ja polece z kontra i z glowki wbije :). Dzis momentum gra ze mna, jutro przeciwko :))

swoja droga dzis gralem na dzieciaka ktory wybral WKS, wieczne biegi bokiem i wrzutki na Drogbe - wsadzil mi tak dwie bramki, ja odplacilem sie tym samym - tyle, ze wsadzilem mu 3 i wygralem mecz 3-2, oczywiscie wyzwal mnie na privie, ze tylko z glowek strzelam, to dopiero komedia  :))))

Edytowane przez piachu00
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi