snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 Nie wiem co jest gorsze. Wyglad tej gry rodem z ps2, wyprane kolory bez kontrastu, czy moze absurdalne giniecie spowodowane lag compensation? A moze ten smieszny pies biegajacy z co drugim graczem. Nie wiem. Zeby nie bylo ze wszystko na nie, to super jest tryb BŁYSK. Czegos takiego mi w codach zawsze brakowalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Listopad 2013 Pooglądałem wczoraj trochę streamów, ale z wersji na PC (czyli tak jakby PS4), i generalnie podobało mi się. Pamiętajmy, że te niby dedyki mają być tylko na konsolach nowej generacji, więc jak kogoś nie ciśnie, to ja bym poczekał z grą do 29-tego :) Gra jak to gra, CoD z nowymi opcjami, chociaż miałem wrażenie, że trochę obniżyli damage, albo oglądałem akurat nisko levelowe pukawki. Niektóre mapy naprawdę niesamowite (sam się dziwie, że to napisałem), np. Stonehaven i jakby zupełnie nie pasujące wyglądem do serii. Ale to akurat plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sltcz 1 Napisano 5 Listopad 2013 hmmm a ja od paru godzin borykam sie z problemem jak wejsc w tryb multiplayer i wyszukac jakis mecz... mam tylko opcje do gry lan.. czy serwery jeszcze nie dzialaja czy o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 hmmm a ja od paru godzin borykam sie z problemem jak wejsc w tryb multiplayer i wyszukac jakis mecz... mam tylko opcje do gry lan.. czy serwery jeszcze nie dzialaja czy o co chodzi? Dzialaja normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 5 Listopad 2013 Pooglądałem wczoraj trochę streamów, ale z wersji na PC (czyli tak jakby PS4), i generalnie podobało mi się. Pamiętajmy, że te niby dedyki mają być tylko na konsolach nowej generacji, więc jak kogoś nie ciśnie, to ja bym poczekał z grą do 29-tego :) Gra jak to gra, CoD z nowymi opcjami, chociaż miałem wrażenie, że trochę obniżyli damage, albo oglądałem akurat nisko levelowe pukawki. Niektóre mapy naprawdę niesamowite (sam się dziwie, że to napisałem), np. Stonehaven i jakby zupełnie nie pasujące wyglądem do serii. Ale to akurat plus. Podobno pada się szybciej niż w poprzednich częściach co jest sporym minusem. Co do map to niby wszystkie są duże, większość narudzi że za duże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 Pooglądałem wczoraj trochę streamów, ale z wersji na PC (czyli tak jakby PS4), i generalnie podobało mi się. Pamiętajmy, że te niby dedyki mają być tylko na konsolach nowej generacji, więc jak kogoś nie ciśnie, to ja bym poczekał z grą do 29-tego :) Gra jak to gra, CoD z nowymi opcjami, chociaż miałem wrażenie, że trochę obniżyli damage, albo oglądałem akurat nisko levelowe pukawki. Niektóre mapy naprawdę niesamowite (sam się dziwie, że to napisałem), np. Stonehaven i jakby zupełnie nie pasujące wyglądem do serii. Ale to akurat plus. To chyba nie widziales tej gry na ps3. Mam wrazenie ze gra dziala w 360p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sltcz 1 Napisano 5 Listopad 2013 Dzialaja normalnie. napiszesz mi jak mam wejsc do trybu gry online ? jak wchodze w multiplayer to mam tylko te 3 opcje do wyboru w men: Gra lokalna Lan Party Opcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 5 Listopad 2013 Porownanie Current-gen vs next-gen: http://uk.ign.com/videos/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-current-gen-vs-next-gen Podobnie jak w przypadku AC4 i BF4 roznice sa minimalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 Jakby ktos chcial kupic, to moge jeszcze dzisiaj wyslac edycje limitowana z waznym kodem na dodatkowa mape FreeFall. Jak cos to prosze o kontakt. 179 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 5 Listopad 2013 (edytowane) Czyli w skrócie gra po raz setny to crap ,wczoraj ogladałem liva jak grał koleś i z tego powodu gry dzisiaj nie zamówiłem,nie zmieniło sie prawie nic,animacje do bani,kolorystyka do bani,odgłos broni to jakaś kpina a co jest nowe ? heheheh dobre pytanie ciut wieksze mapy plus dodanie psa który raczej nie wiele daje w skrócie T R A G E D I A nie dostana z mojego portfela 200 zł ! Edytowane 5 Listopad 2013 przez Kryształ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 5 Listopad 2013 @snosch po jednym dniu sprzedajesz :D? btw. kodu na migracje do ps4 nie było? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 5 Listopad 2013 Na filmikach graficznie prezentuje się paskudnie (gorzej niż cod 4?), ale sam projekt mapek i ich wielkość wydaje się naprawdę dobra, w ostatnich dwóch odsłonach (BO2 i MW3) mapy to były istna tragedia, jeden z najgorszych aspektów tych części, schematyczne, robione na jedno kopyto i strasznie małe. Tutaj kilka mapek już na filmikach mi się bardzo spodobało, np. Stonehaven. A z tymi dedykami, to przecież było info oficjalne, że mają być nie tylko na ps4 i x'one, ale też na current-genach, jak to w końcu jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 5 Listopad 2013 Czyli w skrócie gra po raz setny to crap ,wczoraj ogladałem liva jak grał koleś i z tego powodu gry dzisiaj nie zamówiłem,nie zmieniło sie prawie nic,animacje do bani,kolorystyka do bani,odgłos broni to jakaś kpina a co jest nowe ? heheheh dobre pytanie ciut wieksze mapy plus dodanie psa który raczej nie wiele daje w skrócie T R A G E D I A nie dostana z mojego portfela 200 zł ! Bardzo dobra decyzja. Będzie mniej marudzących na serwerach. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 @snosch po jednym dniu sprzedajesz :D? btw. kodu na migracje do ps4 nie było? Jest kod, ale nie chce miec z ta gra juz nigdy do czynienia. Nie sadzilem ze w 2013 roku mozna wydac gre brzydsza niz cod4 i w 360p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 5 Listopad 2013 Wszędzie sprzeczne opinie :P Czyli wychodzi na to, że trzeba spróbować samemu. Z drugiej strony 2 bańki za spróbowanie to trochę dużo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 Wszędzie sprzeczne opinie :P Czyli wychodzi na to, że trzeba spróbować samemu. Z drugiej strony 2 bańki za spróbowanie to trochę dużo... a to ktos gdzies napisal ze gra wyglada ladnie i jest w wysokiej rozdzielczosci? WOW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 5 Listopad 2013 Porownanie Current-gen vs next-gen: http://uk.ign.com/videos/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-current-gen-vs-next-gen Podobnie jak w przypadku AC4 i BF4 roznice sa minimalne. Różnice są minimalne ? Załóż okulary Żywy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 5 Listopad 2013 a to ktos gdzies napisal ze gra wyglada ladnie i jest w wysokiej rozdzielczosci? WOW. Nie, grafika chyba jednak jest najczulszym punktem nowego CODa. Za to na temat kampanii w wielu serwisach i na forach przeczytałem chyba wszystko: epicka, nudna, długa, krótka, głupia, oryginalna, efektowna, powtarzalna, innowacyjna. Multiplayer podobnie. Może to syndrom FIFY? Jeśli kupujesz nową odsłonę co roku to nie robią na Tobie wrażenia? Odpuściłem Black Opsa 2, może warto dać szansę Duchom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 BO2 bylo najlepszym codem. Kampania dla mnie w kazdym codzie jest fatalna, chodzenie po tasmie i strzelanie. Ale w Ghosts to wydaje mi sie ze przeszli samych siebie, tworzac grafike i rozdzielczosc. Dedyki mialy byc na kzdej platformie, a cuda dzieja sie takie w meczach ze ciezko to opisac. Podtrzymuje swoje zdanie, ze IW nie powinno juz nigdy robic gry wideo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycho_Mantis 1 Napisano 5 Listopad 2013 Odpaliłem na obu konsolach i krew mnie zalewa poraz kolejny na x360 o niebo lepiej- rozdzielczość wyższa , fps lepiej trzymają. Ogólne wrażenie dużo lepsze. znajomi jednak biora na ps3 wiec trzeba bedzie przeboleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Listopad 2013 Początek końca serii COD :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 5 Listopad 2013 (edytowane) To może ja sobie lepiej sprawię BO 2 :P To nie ma tych dedyków jednak? Edytowane 5 Listopad 2013 przez jimmyyy8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 5 Listopad 2013 tak wlasnie sadzilem ze na Xie bedzie duzo lepiej, tak jak co roku. No ale niestety PS4 wymusza zakup gier na ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Listopad 2013 Fenomenalne zjawisko - oceny coraz niższe, a słupki sprzedaży coraz wyższe... :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 5 Listopad 2013 @unknown3d: No tutaj jednak dobicie z sub-HD do natywnej pelnego FHD daje wieksza roznice niz we wspomnianych AC4 i BF4, ale tak poza tym wiekszych roznic brak, a pamietam jak na trailerze zapowiadajacym ich "nowy" silnik pokazywali mase funkcji, ktorych jak widac nie uswiadczylismy w finalnej grze. Z innej beczki: podobno od przyszlego roku Acti planuje przerzucac produkcje nowych CoDow na 3 studia, co by znaczylo ze kazde studio mialoby nie 2 a 3 lata na produkcje. Heh, widocznie po tym jak IW mialo problemy ze zrobieniem Ghosts na 6 platform jednoczesnie (http://www.videogamer.com/xboxone/call_of_duty_ghosts/news/ps4_and_xbox_one_call_of_duty_ghosts_was_a_logistical_nightmare_infinity_ward.html) i ich efektach koncowych w koncu poszli po rozum do glowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach