emtek 134 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) Najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi ludzi, którzy hejtują i obrażają osoby kupujące najnowsze odsłony CoD`a, jednocześnie pisząc na tym lub innych forach, ile to godzin przegrali w każdą z jej odsłon : D Później się ludzie dziwią, że gra co roku bije kolejne rekordy sprzedaży. Osobiście nigdy nie porównywałem Battlefielda z Call of Duty - to dwie zupełnie inne gry, wymagające zupełnie innych umiejętności (tak, refleks też część skila),o diametralnie innych założeniach. Dajcie ludziom grać w to co lubią, a sami głosujcie portfelem. Edytowane 6 Listopad 2013 przez emtek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 6 Listopad 2013 Z tej tony pieprzenia można wysnuć tylko jeden wniosek, nie ma co kupować ani nowego COD'a, ani BF'a :) Obie firmy chciały nas wydymać, prawdopodobnie obu się to udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) ktos pisal tu o skillu w CS, ja nigdy dobrego AIMa nie mialem, ale za to nadrabialem słuchem i dobrym ustawianiem sie, mysleniem podczas gry - to także sa elementy szeroko pojetego skilla, nie powiedzial bym tez, ze BF czy COD nie wymaga skilla. Wg mnie jednak troche wiecej jego wymaga BF, aczkolwiek jak powszechnie wiadomo recoil w CS nie wybaczał ;) Edytowane 6 Listopad 2013 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 6 Listopad 2013 O, następny spec, który nawet nie zagrał w żadnego coda (wnosząc po trophies), ale wie o tej grze wszystko. Wiesz co to jest np. S&D? Weź się chłopie nie ośmieszaj. Polecam gamertag mariagor na x360. Pod warunkiem że wiesz jak i gdzie szukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) TAK oczywiście a BF z premiumem i ze wszystkimi pakietami klasowymi już nie bo po co mieć najlepszą broń na 12 poziomie i łoić skórę ludziom bez PREMIUM. W BFie Premium nie daje zadnych broni, zadnych unlockow. Daje poprostu wszystkie dodatki, podobnie jak CoD Elite. Wiec przestan pier...ic ;) Inna sprawa ze Najlepsze bronie w BFie sa zazwyczaj na poczatku odblokowywania. Z tej tony pieprzenia można wysnuć tylko jeden wniosek, nie ma co kupować ani nowego COD'a, ani BF'a :) Obie firmy chciały nas wydymać, prawdopodobnie obu się to udało. z calym szacunkiem, nowy BF jest gra genialna. Najlepszym FPS jaki wyszedl dotychczas. Nie grales, nie wydawaj opinii. Edytowane 6 Listopad 2013 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) z calym szacunkiem, nowy BF jest gra genialna. Najlepszym FPS jaki wyszedl dotychczas. Nie grales, nie wydawaj opinii. Ten BF, który ma spieprzone hitboxy, zlagowane serwery z rubberbandingiem, znikający dźwięk, brak dźwięku namierzania (już naprawione) a w przypadku ps3 uniemożliwia tak prozaiczną czynność jak dołączenie do teamu? Faktycznie genialny FPS Edytowane 6 Listopad 2013 przez NFL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 7 Listopad 2013 Ile godzin spędziłeś na MULTI w Codzie? Czy może na YT? Oglądając najlepszych graczy? Ponoć Acti leci na kasę... TAK oczywiście a BF z premiumem i ze wszystkimi pakietami klasowymi już nie bo po co mieć najlepszą broń na 12 poziomie i łoić skórę ludziom bez PREMIUM. Ja w Codzie nie mam skilla gram dla miodu (tylko multi) i śmiejcie się czy nie , ale odkąd zamówiłem COD:WAW w 2007r na PS3 nie mogę obejść się bez tej gry co roku. I nie robią na mnie wrażenia pięknej Megan Fox i kolesia w Masce Ducha czy Czaszki. i tu chetnie przybije piatke koledze z Trojmiasta ale, wracajac do ghosta to moze tylko moim zdaniem, grafika jest na poziomie world at war :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 7 Listopad 2013 (edytowane) Ten BF, który ma spieprzone hitboxy, zlagowane serwery z rubberbandingiem, znikający dźwięk, brak dźwięku namierzania (już naprawione) a w przypadku ps3 uniemożliwia tak prozaiczną czynność jak dołączenie do teamu? Faktycznie genialny FPS Co z tego skoro gra sie wysmienicie? Ale zostawmy BFa bo to nie ten temat. Mysle ze w temacie Ghosts wszystko zostalo powiedziane. Tegoroczny CoD to kpina z graczy. A IW nie powinno robic juz nigdy gier. A czlowieka odpowiedzialnego za grafike powinni zwolnic od razu. Nie dosc ze w jakosci SD, to jeszcze wszystko blade i szarobure. Choc w tym zawsze byli slabi. Wszystkie CoDy od IW sa szarobure i brzydkie. Edytowane 7 Listopad 2013 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk18 3 Napisano 7 Listopad 2013 Kurde bo IW patrzy tylko na fps. Najwazniejsze zeby bylo 60 fps. Obojetnie jaka jakosc grafiki byle 60fps. Nadal w to nie wierze ze ghosts pobilo w jedna dobe rekord sprzedazy GTA V -.- Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 7 Listopad 2013 jakie fps skoro w koncowkach meczu potrafi byc w Ghosts 2kl/s. A co do zarobku to tak jak ktos juz pisal. Oni sprzedali ta gre do sklepow, a nie do klienta koncowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Listopad 2013 Ale ludzie, co to za różnica? Activision nie wciska na siłę sklepom tej gry, tylko sklep zamawia określoną liczbę sztuk, którą wie, że sprzeda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 7 Listopad 2013 (edytowane) Przy takiej ilości hejtu na Ghosta jestem już praktycznie przekonany żeby iść do sklepu i kupić żeby samemu sprawdzić - ale jedno pytanie - czy każdy Ghost na PS3 posiada kod do pobrania wersji na PS4? Edytowane 7 Listopad 2013 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 7 Listopad 2013 (edytowane) Nadal w to nie wierze ze ghosts pobilo w jedna dobe rekord sprzedazy GTA V -.- Bo nie pobiło. Acti nie podało danych dotyczących ilości egzemplarzy sprzedanych, a jedynie wartość kopii dostarczonych do sklepów. Edytowane 7 Listopad 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 7 Listopad 2013 te patałachy z activision mogliby ogarnac te serwery bo juz kilka razy mi nie zapisalo moich postepow na multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel5-85 0 Napisano 7 Listopad 2013 Jeśli jest ktoś chętny na wspólne granie to zaprasza, trzeba zrobić jakieś party :D PSN id: pawel5-85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 7 Listopad 2013 czy komus tez nie zapisuje postepow na multi? co jakis czas mi nie zapisuje i nie wiem co robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 7 Listopad 2013 Ja dzisiaj kupiłem. Nie mam żadnych problemów z zapisem. Gra sie jak na razie przyjemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwandominiik 2 Napisano 7 Listopad 2013 Racja grafika jest porażka ale multi jest dobre jak w każdym callu. Jak ktoś ma ochotę pograć to jestem chętny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 7 Listopad 2013 Małe pytanko multi jest bardziej podobne do MW3 czy BO1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeez 1 Napisano 8 Listopad 2013 Małe pytanko multi jest bardziej podobne do MW3 czy BO1? Tryb multi raczej bardzie przypomina ten z MW3. BTW Chętnie pogram online w Ghosta, dodawać do znajomych i jedziemy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 8 Listopad 2013 Mam pytanie: kupiłem ghosts w preorderze, z mapą free fall. Niestety pomimo tego, że ściągam mapę freefall z psstore nie pojawia się w grze. Ktoś wie dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 8 Listopad 2013 Z tej tony pieprzenia można wysnuć tylko jeden wniosek, nie ma co kupować ani nowego COD'a, ani BF'a :) Obie firmy chciały nas wydymać, prawdopodobnie obu się to udało. dlaczego wydymać?Ja mam obie gry i gra się zajebiście. Na PS4 też kupię obie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 8 Listopad 2013 (edytowane) dlaczego wydymać? Ja mam obie gry i gra się zajebiście. Na PS4 też kupię obie Dlaczego wydymać? Może dlatego, że obie gry NIE MOŻNA nazwać całkowicie nowymi produktami. CTRL + V materiały ze starszych wersji gier, brak nowości :down: CoD i BF są fajne, ale ghosts czy bf 4 powinny być jako DLC to poprzednich części. Ta cała "praca", którą robiło Infinity Ward, na pewno nie jest warta 200zł. Edytowane 8 Listopad 2013 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 8 Listopad 2013 Ale mógłby ktoś napisać jak się gra, a nie jakieś pierdoły? Co mnie obchodzi jakaś zerżnięta scena w singlu, którego i tak nikt nie przechodzi ;) Gdyby takie coś zrobił Kojima San, to by był zajebisty easter egg i by mu ołtarzyk postawili za genialne i jakże proste odniesienie to wcześniejszych tytułów bla bla. Jak się gra w multi? Ponowie pytanie i może ktoś w końcu wypowie się jak sprawują się nowe perki, killstreaki, ich rozkład i wpływ na grę. Jak tam mapy? Ciekawie się gra? Nie ma wąskich gardeł, czy też hot zonów, gdzie wszyscy lecą i rzucają granatami? Fajne gnaty? Itd. Szlag człowieka trafia. Ciągle to samo w tym temacie. A to że za dużo sprzedali, a to że grafika do dupy, a to, że pies, a krótka kampania itd. Przecież to są rzeczy na jakie się w codach patrzy w ostatniej kolejności. Chciałbym kupić na PS4, więc interesuje mnie GAMEPLAY! Jak widać o tym już się nie pisze w dzisiejszych czasach... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek_mruz1 1 Napisano 8 Listopad 2013 Ale mógłby ktoś napisać jak się gra, a nie jakieś pierdoły? Co mnie obchodzi jakaś zerżnięta scena w singlu, którego i tak nikt nie przechodzi ;) Gdyby takie coś zrobił Kojima San, to by był zajebisty easter egg i by mu ołtarzyk postawili za genialne i jakże proste odniesienie to wcześniejszych tytułów bla bla. Jak się gra w multi? Ponowie pytanie i może ktoś w końcu wypowie się jak sprawują się nowe perki, killstreaki, ich rozkład i wpływ na grę. Jak tam mapy? Ciekawie się gra? Nie ma wąskich gardeł, czy też hot zonów, gdzie wszyscy lecą i rzucają granatami? Fajne gnaty? Itd. Szlag człowieka trafia. Ciągle to samo w tym temacie. A to że za dużo sprzedali, a to że grafika do dupy, a to, że pies, a krótka kampania itd. Przecież to są rzeczy na jakie się w codach patrzy w ostatniej kolejności. Chciałbym kupić na PS4, więc interesuje mnie GAMEPLAY! Jak widać o tym już się nie pisze w dzisiejszych czasach... Witam. Niestety gdyby nie dodatkowe tryby jak WYGINIĘCIE i naprawde niezłe PRZETRWANIE to szkoda kasy na gre. Multi dla mnie dno TOTALNE. Mapy bardzo DZIWNE : niektóre są tak małe że na dominacji z A do C jest poprostu jeden sprint. Cieżko opisac reszte ale to poprostu nie to. System perk troche przytłacza ( podobnie jak w BO2 można zrezygnoeniwać z dodatkowej broni lub granatów na konto perk,). Brak trybu SZTAB to jakiś absurd. Grałem we wszystkie cody od mw1 i ŻADNA odsłona mi tak nie weszła jak duchy. Elo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach