strusiu44 9 Napisano 15 Marzec 2014 W aplikacji wszystko pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magik-thc 3 Napisano 15 Marzec 2014 Mam aplikacje ale nie wiem gdzie to sie szuka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 16 Marzec 2014 szukam ludzi do wyzwan wszystkich i ucieczki czyli kolekcjoner wszystkiego ,ktos chetny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 24 Marzec 2014 Witam, Mam pytanie, które pewnie dla większość będzie z tytułu "śmiech na sali", lecz nie mogę sobie poradzić w misji "Miasto grzechu". Chce przejść ją na poziomie "weteran", a nie mogę na początku uwolnić się od krzesła. Klikam ciągle "kwadrat" jak jest napisane, lecz nie chce uwolnić się. Co mam zrobić, aby uwolnić się/zaatakować Rorkie na początku misji? Czekam na odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULFIS 0 Napisano 3 Kwiecień 2014 Jakie zmiany wniosl nowy patch 1.10 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 3 Kwiecień 2014 Pojawiły się nowe trofea, więc przypuszczam, że wyszło nowe DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 3 Kwiecień 2014 Wyszło dzisiaj ale tylko na xboxa my dostaniemy za miesiąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 6 Kwiecień 2014 Dokładnie 8 maja będzie do pobrania w store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 12 Kwiecień 2014 Czy ktoś mi może napisać, czy wersja gry hardened edition z polskiej dystrybucji występuje w języku polskim ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 24 Kwiecień 2014 Mam taki mały problem... założyłem neta z vodafone i za ciosem poszedł zakup Ghostów... jednak przy wyborze gry Multiplayer wywala mi komunikat, że serwery są tymczasowo niedostępne... :( próbowalem wczoraj, próbowałem dziś... dupa... Net jest 8mb na 2mb, na kablu będę testował za tydzień w sobote... może to wina routera, którego dał mi Vodafone... Jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 24 Kwiecień 2014 Po ostatniej aktualizacji ghosta też mam problemy aby sie połączyć (zresztą dużo osob z którymi gram ma to samo ) wyskakuje że serwery są zajęte .pomaga wyjście do menu gry i ponowne odpalenia multi ,raz udaje sie za drugim razem a niekiedy po 10 min . Normalnie szlak człowieka trafia . Co do twojego nets to zobacz czy masz nat otwarty jeżeli jest ograniczony to wina routera ,reset powinien pomuc . Pamiętaj że po WiFi jest słaby transfer podlacz ps4 kablem . Ale przy 8mb szału nie będzie ,sprawdź w konsoli jaki masz przesyl ,będzie gdzieś około 2mb - do gry bez żadnych lagow minimum potrzebne jest 10mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 25 Kwiecień 2014 Jakie 10 mb? Wystarczy ci 1mb do grania bez problemu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 25 Kwiecień 2014 Hehe śmieszny jesteś 10mb to minimum . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Kwiecień 2014 Sama predkosc malo mowi o tym czy beda lagi czy nie. Wiec sam jestes śmieszny z tymi swoimi 10 mb ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 25 Kwiecień 2014 (edytowane) Następny wypchany sianem Pewnie ty grasz wogule bez internetu I dlatego nie masz lagow A twoim zdaniem co dużo mówi że będą lagi co ? Edytowane 25 Kwiecień 2014 przez strusiu44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Kwiecień 2014 Ping Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 25 Kwiecień 2014 I co myślisz że mając 1mb transferu i choćby 1 ping zagrasz bez problemu ? Nawet przy najniższym pingu a tak marnym netem będziesz miał zwieche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Kwiecień 2014 Na pewno będzie lepiej niz majac 10 mb i ping 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 25 Kwiecień 2014 (edytowane) Hehe śmieszny jesteś 10mb to minimum . Ile masz lat chłopcze? Uważasz że 10 mb było na świecie od zawsze? Jak w takim razie wg ciebie ludzie grali online w czasach, kiedy 10 mb było luksusem dla wybranych, a połowa tego lub mniej standardem? Z lagami? :rofl: Dobrej jakości, stabilne i bezstratne łącze 1 - 2 mb może zapewnić ci całkowicie bezproblemową rozgrywkę, a jak masz syfiaste łącze, to i 100 mb nie pomoże. Polecam przestać wierzyć w to co mówią w reklamach. // Aahahaha, z tym pingiem 1 było mocne. Tak kolego, jak masz 1 mb i ping 1, to znaczy że jesteś niemalże w czasie rzeczywistym z serwerem i jakość gry przy takim pingu będzie niemal doskonała. Edytowane 25 Kwiecień 2014 przez Siriondel 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Kwiecień 2014 To musi być troll, nie wierze, że ktoś może być tak ciemny :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 25 Kwiecień 2014 Jeśli grasz w coda a trafisz na hosta z USA to ci nawet 100mb nie pomoże.Poczujesz,ze grasz na pingu 150+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 25 Kwiecień 2014 Trol to cię zrobił i na dodatek po ciemku i z tad takis ciemny A jakiś przyjebany głodem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Kwiecień 2014 Trol to cię zrobił i na dodatek po ciemku i z tad takis ciemny A jakiś przyjebany głodem Dzięki, tyle mi było trzeba ;) PS. Bez urazy dla normalnych graczy COD, ale w 99% właśnie taką macie społeczność i taką robi Wam opinie :( 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Kwiecień 2014 Jeśli grasz w coda a trafisz na hosta z USA to ci nawet 100mb nie pomoże.Poczujesz,ze grasz na pingu 150+po co mu piszesz o tym pingu, on i tak:A. Nie zrozumie co to ping ponad 150 B. Będzie sie upieral ze ma 10 mb i to mu wystarczy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 25 Kwiecień 2014 Co do hosta z USA to zgoda Poszukam tego artykułu odnośnie bezproblemowej gry przy 10 mb w nim jest dokładnie opisane co na jakim łączy osiagniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach