KOWI 165 Napisano 11 Czerwiec 2013 Dobrze, że nagrali instrukcje bo bym się kurcze nie połapał jak to działa :D Po tym co zapowiedzieli nawet jak do multi będzie potrzebny ps+ to ja z chęcią wręczę im moje pieniądze ( i tak plusa mam wykupionego więc większej różnicy mi to nie robi :) ).Mnie całkowicie kupili, a DESTINY urwało mi jaja, ale do ekstazy Patricko mi daleko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Czerwiec 2013 Dziekuje Sony. LONG LIVE PLAY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 11 Czerwiec 2013 EE dobrze zrozumiałem? Posiadacze plusa dostaną za free drive club? Czyli ps4 + killzone i jeszcze ścigałka za free? HOLY SHIT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 11 Czerwiec 2013 Sony zmiotło M$. I nieźle się porzy tym ponabijali :) Choć konsola trochę krzywa to i tak już nie mogę się doczekać. Plus na wszystkie konole, wolny rynek wtórny i naprawdę ciekawe gry na start. Aż ślinka cieknie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 11 Czerwiec 2013 Nie dowierzam, TESO zostanie wydany na PlayStation 4. Jednak jakoś moja prośba trafiła do nich :) i została wysłuchana. Gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2013 To nasz wielki dzień Panowie! Cieszmy się i radujmy nim, bo to Sony i ukochane PlayStation będzie na tronie! Kowi! Tak, Destiny po prostu mnie zmiotło na ziemię, wciąż szukam szczęki. W życiu jeszcze nie byłem tak podjarany na żadną grę. Info o braku blokad + piwo robią swoje, ale cholera...można kupować PS4 bez żadnych obaw! Na to czekaliśmy, Sony wciąż wie co to prawdziwy gaming! Bansai, dokładnie, LONG LIVE PLAY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 11 Czerwiec 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kendzi76 3 Napisano 11 Czerwiec 2013 sony zmiażdżyło microsoft 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 11 Czerwiec 2013 Dokładnie... Myślałem, że Sony tylko czekało na e3 żeby wreszcie powiedzieć o DRM... ale jednak nie ma tego! a btw. jadę na studia, biorę Xbox One, a tam nie ma neta. Nie pogram! WTF? To jest konsola czy kurde co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 11 Czerwiec 2013 A wiadomo coś ogólnie o danych z psn czy przechodzi na ps4 czy jak ? ? Chodź byłoby to logiczne jak Ps+ przechodzi... ogólnie pytam bo w pracy byłem a na kopalni zasięgu nie ma xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) Przechodzi, ponieważ jak masz PS+ teraz, to od czasu premiery konsoli PS4 już będziesz nabijał gry na nią Zajebiste, co nie? :-) Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 11 Czerwiec 2013 Oglądałem konferencje na żywo i chyba oglądałem coś innego niż ziomal z pracy - twierdzi, że była informacja, że multi będzie wymagało zakupu ps+... Ja nic takiego nie słyszałem, pytanie ja jestem głuchy czy on miał halucynacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 11 Czerwiec 2013 W dniu 11.06.2013 o 06:07, HarDy napisał: Oglądałem konferencje na żywo i chyba oglądałem coś innego niż ziomal z pracy - twierdzi, że była informacja, że multi będzie wymagało zakupu ps+... Ja nic takiego nie słyszałem, pytanie ja jestem głuchy czy on miał halucynacje? To prawda. Czy padła jakaś data odnośnie wejścia konsoli na rynek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) Ja też wczoraj myślałem, że miałem halucynacje ;) Multi będzie płatne - będzie musiał mieć PS+ aby grać w multi... @up - data nie padła - tylko informacja o świątecznej premierze... Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) Nie oglądałem, ale z tego co tu czytam, to Sony zmiażdzyło konkurencję. 399 euro = preorder. Nie mogę uwierzyć. Ha, a jeszcze nic nie widziałem. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 11 Czerwiec 2013 Ciekawy tylko jestem czy PS4 będzie u nas oficjalnie czy będzie tak samo jak z X1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 11 Czerwiec 2013 podali jakieś info odnośnie możliwości dzielenia kont na ps4? i ilości kont na jednej konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 11 Czerwiec 2013 ok PLUS przechodzi na PS4 ale czy będzie możliwośc granaia na PS4 w gry z PS3 które mam teraz w plusie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 11 Czerwiec 2013 No cóż, ta informacja o płatnym multi jest nie małym zaskoczeniem...ale nie jest to abonament dający jedynie multi (a taki obowiązywał do tej pory u konkurencji), ale również masę gier w ciągu trwania subskrypcji, co bez wątpienia jest czynnikiem determinującym tak dużą popularność tego abonamentu. Pewnie ludzie, którzy do tej pory grali na konsoli w multi i teraz będą musieli za to zacząć płacić - nie będą zachwyceni, ale jeśli chcą grać na konsoli online to nie mają wyboru, bo obie konsole wymagają płatności za online. Jeżeli kasa płynąca z subskrypcji PS+ będzie płynęła na ciągłe poprawianie usług PSN to ja jestem za. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 11 Czerwiec 2013 W dniu 11.06.2013 o 06:31, Dejf napisał: ok PLUS przechodzi na PS4 ale czy będzie możliwośc granaia na PS4 w gry z PS3 które mam teraz w plusie ?? Może będziemy mieli do nich dostęp za free w Gaikai? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 11 Czerwiec 2013 ok czyli nie mówili o tym. Trzeba czekac na info generalnie jak by tak było to bez chwili zawachania wymieniłbym konsole . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GosQu 3 Napisano 11 Czerwiec 2013 W dniu 11.06.2013 o 06:41, Dejf napisał: ok czyli nie mówili o tym. Trzeba czekac na info generalnie jak by tak było to bez chwili zawachania wymieniłbym konsole . Niedawno co trójkę kupiłem i już wymieniać ;p dobrze pada nie zagrzałem...;p co do PS+, zwolennikiem płacenia nie jestem... ale jeśli zostanie ~200zł na wszystkie konsole to prawdopodobnie wykupię abonament na 5-10lat.. Co więcej dowiaduję się o ps+ to tylko dobre rzeczy.. taka moja opinia.. (a multi na ps3 i tak dalej bez tego będzie chodziło) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 11 Czerwiec 2013 Nic trzeba otworY skarbonke na maxa xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 11 Czerwiec 2013 Jak dla mnie mnie zdecydowanie MS>Sony jesli chodzi o E3, myslalem, ze Sony zamiecie, al nic z tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Czerwiec 2013 W dniu 11.06.2013 o 07:29, Żywy napisał: Jak dla mnie mnie zdecydowanie MS>Sony jesli chodzi o E3, myslalem, ze Sony zamiecie, al nic z tego. Możesz uzasadnić? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach