Patricko 8082 Napisano 25 Październik 2015 Na blogu się podniecają Paris Game Week, więc może rzeczywiście zobaczymy jakiś świeży materiał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 26 Październik 2015 (edytowane) @up, Beta to będzie w marcu za 250zł. Edytowane 26 Październik 2015 przez unknown3d 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Grudzień 2015 https://youtu.be/mexzLHzJ2Z8 Jakby ktoś miał zbędny klucz na betę na Xa to będę wdzięczny. Mogę mieć klucz na PS4 (podkreślam, mogę) to oddam w zamian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Grudzień 2015 Ile osób planuje grać w betę? Bo swój kod już dorwałem mam nadzieję, także czekam tylko na info kiedy startuje, bo chyba już na dniach. Plotki mówią wstępnie o 7 grudnia, mam nadzieję, że się potwierdzą, a nie wyskoczą z datą na święta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 2 Grudzień 2015 Jak dorwać klucz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 2 Grudzień 2015 Ja bym moze planowal , ale nie mam kodu;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Grudzień 2015 Pre order na angielskim Amazonie. Dostajesz klucz w przeciągu paru minut i anulujesz pre order. Jeden klucz na konto przypada. Można się też normalnie zapisać do bety jako oczekujący, ale nie dają gwarancji, że się klucz dostanie. Ale raczej bez obaw, kto będzie chciał to zagra i na bank zrobią open betę po paru dniach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 2 Grudzień 2015 No ja też czekam na kod. Duże nadzieje pokładam w tym tytule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 2 Grudzień 2015 Gdzie ten kod można dostać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Grudzień 2015 W temacie ps4 jest wszystko opisane, nawet w ostatnim poście napisałem jak łatwo go zdobyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Grudzień 2015 Kolejna plotka mówi o 15 grudnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 3 Grudzień 2015 Zmówiłem na X1 na Amazonie bo chyba będzie wcześniej beta. Dzięki za patent z tym kluczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2015 Rozsylaja kody! Alpha od 9 grudnia do 12. Ja już swój mam i można pobierać :D 23 GB waży Alpha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 7 Grudzień 2015 Jak ktoś ma klucz na zbyciu chętnie przytulę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2015 Już wysyłają, ale tylko na Xboxa. Pewnie na razie leci fala tych co pre order robili. Alpha dostępna dopiero od 9 grudnia do 12. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 7 Grudzień 2015 (edytowane) Dzięki za cynk. Będę sprawdzał czy w spamie nie leży. PS: właśnie dotarł. Edytowane 7 Grudzień 2015 przez wojcik_dan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2015 Proponuje się za wczasu pododawać, co by było z kim grać. Mój nick taki sam jak na PSN, Patrickosan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Grudzień 2015 Są jakieś ograniczenia czasowe dotyczące kodu?czy falami puszczają, bo u mnie póki co nic :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 7 Grudzień 2015 Mamy się już od jakiegoś czasu, więc spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2015 Są jakieś ograniczenia czasowe dotyczące kodu?czy falami puszczają, bo u mnie póki co nic :-)Na pewno falami. Jest bardzo duże zainteresowanie tą grą więc pewnie sporo tego tam mają. Jeśli dobrze czytam to Alpha rozpoczyna się o godzinie 10:00 naszego czasu we wtorek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 7 Grudzień 2015 (edytowane) Jak ta alfe zdobyć? Ja mam tylko kod beta. Edytowane 7 Grudzień 2015 przez kazikosky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2015 To jest to :) Zmienili nazwę chyba na 5 minut przed wypuszczeniem. Z tego co piszą, to kody wysyłają tylko dzisiaj. Także jak ktoś jeszcze nie wklepał swojego kodu na stronie, a ma takowy, to niech to zrobi czym prędzej :) Jak czekam na innych kontach, jak mi coś przyjdzie to się podzielę kodami, ale tak jak mówię, nie obiecuję, że coś przyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 7 Grudzień 2015 I kod alpha działa tylko na xone? Bo ja wklepalem go na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2015 Niestety, jak wklepałeś na PS4 to na XO nie dostaniesz. Spróbuj patentu z Amazonem, zajmuje 5 minut i możesz jeszcze się załapać na kodzik. Jak nie, to pozostaje Ci liczyć, że ktoś dostanie więcej i Ci sprezentuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 7 Grudzień 2015 Jak ktoś będzie miał zbędny kodzik to z chęcią przyjmę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach