piernik 60 Napisano 27 Czerwiec 2014 Wszystko spoko, klimat potwory, ale gameplay... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 12 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Sierpień 2014 Tak mniej więcej wyglądałem po obejrzeniu tego trailera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Tak mniej więcej wyglądałem po obejrzeniu tego trailera. Graficznie jest świetnie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 12 Sierpień 2014 Zamiast super seksu stulecia na urodziny poproszę moją kobietę o tą grę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 12 Sierpień 2014 :shok: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Sierpień 2014 Mam nadzieję że tego nie spie__lą. Genialnie się zapowiada. Luty 2014 bundle PS4 + Order czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Sierpień 2014 Nowa generacja tylko u Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 12 Sierpień 2014 NA początku po pierwszych zapowiedziach było mega potem po następnych trailerach miałem sobie darować ale teraz.... o nie Będzie na premierę:) zapowiada się mega choć nie wiem jak pogodzić premierę The Order z premierą Wiedźmina 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejoka 1 Napisano 12 Sierpień 2014 Proste Wiedźmin 3 -> The Order 1886 -> reszta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 12 Sierpień 2014 Ściągać wersje nieskompresowaną :D http://www.gamersyde.com/download_the_order_1886_gamescom_trailer-32714_en.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 12 Sierpień 2014 Dlaczego nie pokazali tego na głównej konfie Sony? Z jednej strony gra wygląda extra(przerywniki,cut-scenki) ale gameplay jakiś taki sztywny i już tak graficznie nie powala.Oby gra się nie opierała na 1\4 action,3\4 cut-scenki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 12 Sierpień 2014 Jeśli tylko historią nadrobią i postaciami to taka grafika mi wystarczy aż nadto. Dość remasterów, chcę wreszcie usłyszeć wentylatory w mojej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Sierpień 2014 Ściągać wersje nieskompresowaną http://www.gamersyde.com/download_the_order_1886_gamescom_trailer-32714_en.html Ściągam i odpalam na PS4, dam znać później czy nie oślepłem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spychcio 11 Napisano 12 Sierpień 2014 Świetna gra się szykuje a odnośnie grafiki to "no comment" :shok: co to będzie w Uncharted 4 i jeszcze dalej w The Last of Us 2 :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 13 Sierpień 2014 Ściągam i odpalam na PS4, dam znać później czy nie oślepłem. ;) Mi rozsadziło głowę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Sierpień 2014 Możliwe, że zwykła scenka, lub jakaś mini gierka (co byłoby super) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 13 Sierpień 2014 Graficznie miazga, mam nadzieję, że gameplay stoi na takim samym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 13 Sierpień 2014 Ja mam obawy że gameplay będzie typowo korytarzowy i będzie multum cut-scenek przy których połowa forum będzie w gacie szczać zachwycając się grafiką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Sierpień 2014 Ja mam obawy że gameplay będzie typowo korytarzowy i będzie multum cut-scenek przy których połowa forum będzie w gacie szczać zachwycając się grafiką :) Będzie korytarzowy, ale co z tego? Takie produkcje też są potrzebne - są miłą odskocznią od tych wszystkich gier z otwartym światem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Sierpień 2014 (edytowane) Odpadająca ręka :) Edytowane 13 Sierpień 2014 przez ONE 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 13 Sierpień 2014 To kiedy dokładnie to wychodzi? Bo w pierwszym kwartale, to chyba kroplówkę i pieluchę będę musiał sobie podłożyć. Batman, The Order, Wiedźmin, no i przede wszystkim Bloodborne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 13 Sierpień 2014 20 luty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 13 Sierpień 2014 (edytowane) Ja mam obawy że gameplay będzie typowo korytarzowy Wiem ze to ciut inne gry , ale chodzi mi o sam "korytarz" ktory byl w beyond two souls mi w niczym on nie przeszkadzal, a sama gra byla genialna. Wiec nawet jesli bedzie takowy w The Order , ale bedzie wysmienicie zrobiony to w to mi graj ;] Edytowane 13 Sierpień 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) Nie wszystkie gry muszą być open world, korytarze także powinny wychodzić (a widzę, że to będzie zacny korytarzyk). Równowaga w przyrodzie musi być zachowana :) Edytowane 14 Sierpień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach