zyga101 497 Napisano 16 Kwiecień 2015 Petarda, czekam z zapartym tchem ale najlepszą wiadomością jest (jeżeli się potwierdzi) że premiera w tym roku. Tak powinno się budować Hype, mały teaser, za chwilę trailer i boom za pół roku gierka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Kwiecień 2015 Czekimaster to poprostu screan z pc=]Zobaczymy co z tego wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Kwiecień 2015 Taaa na bank tak będzie wyglądać.... Gra chodzi na tym samym silniku co Bf: Hardline więc spodziewałbym się zbliżonej jakości oprawy graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) Może być lepiej niż bfh, bo grzebie przy niej samo dice które zna swój silnik, może być lepiej bo pomijana jest stara generacja, może być lepiej bo przy bf4 byl to jakby nowy stary silnik, teraz będzie nowy stary poprawiony ;). Ale po ostatnich doświadczeniach w cuda nie wierze, dzieje obrazek na dwa, a nuż mnie gra zaskoczy :D Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez Nath_147 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Kwiecień 2015 Mam nadzieję, że będzie lepiej. Liczę na to :) , ale tak jak piszesz, wydawcy doświadczyli nas mocno ostatnimi czasy. Także nie ma co się napalać zawczasu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 17 Kwiecień 2015 Taaa na bank tak będzie wyglądać.... Gra chodzi na tym samym silniku co Bf: Hardline więc spodziewałbym się zbliżonej jakości oprawy graficznej. Skąd Ty masz info że chodzi na tym samym silniku ? Gra wychodzi tylko na currentgenny więc na pewno jest inaczej tworzona niz ten dziadowski Hardline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Kwiecień 2015 Skąd Ty masz info że chodzi na tym samym silniku ? Gra wychodzi tylko na currentgenny więc na pewno jest inaczej tworzona niz ten dziadowski Hardline The game will be based on the same engine as Battlefield 4, the frostbite 3 engine. http://www.battlefrontupdates.com/what-we-know-so-far/ To że wychodzi tylko na obecną generację jest niewątpliwym plusem i również mam nadzieje, że m.in. dzięki temu będzie wyglądać lepiej. Natomiast nie zmienia to faktu, ze engine jest ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Kwiecień 2015 Destiny też jest na tym samym silniku na obu generacjach i wystarczy zobaczyć jak pięknie wygląda ta gra na obecnej generacji. Także jak devy chcą to potrafią, problem w tym że tutaj może być różnie, w końcu logo EA zobowiązuje. Obwieścili już, że nie będzie Battleloga. Jestem ciekaw czy to zagrywka w stylu "Battlelog nie, ale Spacelog tak", czy rzeczywiście z tym podobnego gówna zrezygnują. Jeśli tak to gratulacje za dobrą decyzję, a jeśli wprowadzą to samo pod inną nazwą to uj im w kaczkę. Dla mnie najważniejszy jest content. Dużo map, dużo broni, dobry balans i przede wszystkim odpowiednie dobieranie drużyn. Brak problemów, typu brak możliwości robienia squadów ze znajomymi, czy inne niedoróbki. Bardzo chciałbym, że nie było premium, ale Dice + EA? Greedy as shit... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) Battlelog jest raczej bolaczka pecetowcow niż kosolowcow. A Premium nie jest niezbędnym elementem gry, i bez niego można grać w bfa godzinami. Niech se będzie. Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 17 Kwiecień 2015 Jeszcze 2 godziny 19 minut :)Jako fan Sci-fi Star Treka i SW nie mogę się doczekać aż zagram w tą grę :) Screeny na bank są z PC... trailer też będzie pewnie z wersji PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) Gra zadebiutuje na rynku 17 listopada w wersji na PlayStation 4, Xboksa One i komputery osobiste. Wydarzenia w produkcji zostały osadzone podczas oryginalnej trylogii filmowej. Battlefront zaoferuje zainteresowanym zabawę, w której może uczestniczyć jednocześnie 40 graczy. Gracze mogą wcielić się w Sojusz Rebeliantów oraz członków Imperium. W grze pojawi się wiele znanych lokacji z Gwiezdnych Wojen. Zainteresowani mogą wcielić się między innymi w Boba Fetta, Sithów, a nawet Vadera. Grając tym ostatnim możemy korzystać z miecza świetlnego, specjalnych umiejętności (duszenie!). Podczas rozgrywki tą postacią gracz staje się liderem zespołu i może poprowadzić formację do zwycięstwa. Akcja będzie się również przenosić w powietrze, ale aktualnie nie wiemy jak będzie się prezentować dynamika tych starć. Wskoczymy w wiele świetnych i znanych nam pojazdów – między innymi: X-Wingi, myśliwce TIE, AT-ST, AT-AT. Zostanie udostępnione za darmo DLC. Dodatek trafi do Sieci 2 tygodnie przed premierą filmu Star Wars: The Force Awakens. Jak potwierdzili twórcy nigdy nie zobaczymy bitwy Jakku w filmie, gdyż w najnowszej adaptacji są pokazane tylko jej końcowe etapy – zaś w grze będziemy mogli uczestniczyć w tym wydarzeniu. Deweloperzy chcą w jak najlepszy sposób zaprezentować różnorodność uniwersum Gwiezdnych Wojen. Łołołiła :laugh: Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez Lightbringer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Kwiecień 2015 „Chciałbym powiedzieć, że przygotowaliśmy tryby… w których grasz sam. Możesz grać w kooperacji, na podzielonym ekranie lub w Sieci. Battlefront to produkcja przede wszystkim skupiona na rozgrywce multiplayer. Taką właśnie grę chcieliśmy stworzyć.” Ja odpadam,nie moje klimaty tzn Multik :),szkoda,liczyłem na mega singiel w uniwersum SW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 17 Kwiecień 2015 Gdzie można obejrzec prezentację ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Kwiecień 2015 ppe.pl,pssite, internet nie gryzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) ppe.pl,pssite, internet nie gryzie. I co? podane są linik do konferencji ? Czy po prostu mialeś zły dzień i postanowiłeś zahejotwać proste pytanie ? Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez FreshPrince Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) O godzinie 19:30 odbędzie się oficjalna prezentacja Star Wars: Battlefront (2015). DICE zaprezentuje szczegóły oraz opublikuje pierwszy materiał wideo przedstawiający produkcję. Jak się można domyśleć portal zamieści odpowiedni link lub bezpośrednią relację. Link : http://starwars.ea.com/starwars/battlefront Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez czeskimaster 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Kwiecień 2015 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) ale hype Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 17 Kwiecień 2015 No muszę powiedzieć, że poczułem zaburzenie mocy. Coś czego nie czułem od bardzo dawna... Ciary na grzbiecie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 17 Kwiecień 2015 (edytowane) http://starwars.ea.com/pl_PL/starwars/battlefront?buy_platform=ps4&utm_campaign=swbf-social-pl-ic-yt-yt-celebration-full-anno-pl-vid-site-ramp&utm_source=youtube&utm_medium=social&sourceid=swbf-social-pl-ic-yt-yt-celebration-full-anno-pl-vid-site-ramp&cid=37636&ts=1429292228960#five-reasons-to-play "Walcz po stronie rebelii lub Imperium w trybie offline, wykonując misje w pojedynkę lub ze znajomym." Panowie, czy to oznacza splitscreen? Edytowane 17 Kwiecień 2015 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Kwiecień 2015 No przecież już wcześniej to było potwierdzone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 17 Kwiecień 2015 I jeszcze tak fajnie mapki wyglądają. Jest moc z DICE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 17 Kwiecień 2015 Ale się jaram :D Chociaż trochę smutno, że nie będzie walk w kosmosie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Kwiecień 2015 Oj, nie chce tu wyjść na hejtera, ale nie napalałbym się, że tak to będzie wyglądać w samej grze. Mnie zadowoli jeśli będzie minimalnie lepiej od BF4 i już będzie super, a raczej tak właśnie będzie. Również mam dużą nadzieję, że latanie X-Wingami i Tie Fighterami nie będzie tak zrypane jak Jety w BFie, tylko będzie można spokojnie sobie śmigać i naparzać się, tym bardziej że na pewno będą walki tylko w kosmosie czy coś. Jeśli dadzą walkę o Death Stara to po prostu cudo! Ogromny potencjał, ale takich potencjałów to już wiele było. Na chwilę obecną podchodzę z dużym dystansem i nie zapominam kto jest jej wydawcą. PS. Nie chce mi się już posta edytować. To jest potwierdzone z tymi walkami w kosmosie?Czyli dadzą to w DLC...ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Kwiecień 2015 Logiczne że takiej grafy nie uzyskamy,już sie przyzwyczaiłem że trailery odbiegają od ostatecznego gamaplay.Takie czasy,ludzie zobaczą mega grafe w trailerze MUST HAVE,a później zawód ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach