Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziś odpadam , dla mnie to za długo trwa te oczekiwanie .

Na jutro się pisze , tylko dajcie cynk w co będziecie grali .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chopy za gra:D Nie ma złe te nfs. Jakby nie to że pobudka o 5 to bym pograł jeszcze. Kogo prosić o zmianę nicku na forum na raja1897 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciągne tego nfs'a od 20, dopiero teraz patch zaczyna lecieć... zamułka straszna- nie wiem czy to tylko u mnie taka lipa

* no i jeszcze błąd podczas pobierania patch'a - pięknie

Edytowane przez Adasko22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za gre panowie :)

dobrej nocy.

Gra nie zachwyca ale online jest calkiem mily - w weekend lece po jakas tania BT sluchawke.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak odpadam przez chorobowe koleżanki z pracy i jazdę przez najbliższe 2 dni 12ki w tyrze :( ... Dobrej zabawy życzę! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spec Opsa można dopisać :). Jest możliwość założenia prywatnego meczu i grania team vs team. W najbliższych dniach można sprawdzić co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tym szajsem (NFS), zawiesza się zaraz po wyborze języka, też mieliście taki problem?

Edit: Już mam, zacinało się po wyborze angielskiego języka, przy wyborze PL już wszystko działa (LOL).

Edytowane przez brzmiwtrzcinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gowno od EA ... czego sie spodziewac. A ten model jazdy ... symulacja tramwaju na lodzie.

@Alfik

Na TLoU mnie nie bedzie, nie mam jak miejsce zorganizowac na pendrive'ie zwanym 40gb, na Spec Opsie bede wiec dajcie znac kiedy bedzie ogrywany.

Edytowane przez Bansai
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko. Gdybyśmy po TLoU dziś włączyli coś innego to byłbyś chętny? Co masz na dysku prócz MSa i NFSa? Spec Opsa myślę, że na weekend jakoś ruszymy (prawdopodobnie sobota), albo jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gowno od EA ... czego sie spodziewac. A ten model jazdy ... symulacja tramwaju na lodzie.

@Alfik

Na TLoU mnie nie bedzie, nie mam jak miejsce zorganizowac na pendrive'ie zwanym 40gb, na Spec Opsie bede wiec dajcie znac kiedy bedzie ogrywany.

Jakie gówno? Gra jest zajebista, a model jazdy nie jest zły. Zresztą model jazdy jest bardzo arcade... i właśnie o to chodzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie gówno? Gra jest zajebista, a model jazdy nie jest zły. Zresztą model jazdy jest bardzo arcade... i właśnie o to chodzi :P

I właśnie przez takie bezguścia ta upadła seria (jeden Shift na całą generację wiosny nie czyni) nadal się sprzedaje w milionach...Arcade też musi być z charakterem (patrz Blur, Burnout itp.)

Edytowane przez brzmiwtrzcinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz przyklad jakie gowno, mialem to samo co kolega nizej, nie chcialem grac po polsku, to 3 razy mi konsole zawiesilo:

Co z tym szajsem (NFS), zawiesza się zaraz po wyborze języka, też mieliście taki problem?

Edit: Już mam, zacinało się po wyborze angielskiego języka, przy wyborze PL już wszystko działa (LOL).

Model jazdy jest z dupy, samochody maja opozniony czas reakcji (jakbym po lodzie jezdzil), a multi to najgorszy syf na wspolne granie jaki na oczy widzialem.

Spoko. Gdybyśmy po TLoU dziś włączyli coś innego to byłbyś chętny? Co masz na dysku prócz MSa i NFSa? Spec Opsa myślę, że na weekend jakoś ruszymy (prawdopodobnie sobota), albo jutro.

Do 23:00 moge miec DoA, spec-opsa ... no wszystko moge miec co w plusie jest, tylko musialbys mi powiedziec do 19 abym zdazyl sciagnac w razie czego.

Edytowane przez Bansai
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli będziecie grać w coś innego niż TLoU to się piszę. Jak spec ops to dajcie znać jak najszybciej bo będę musiał miejsce zrobić na HDD  i pobrać;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Model jazdy jest z dupy, samochody maja opozniony czas reakcji (jakbym po lodzie jezdzil), a multi to najgorszy syf na wspolne granie jaki na oczy widzialem.

Bansai, masz kaca czy co ;) Od lamentowania jest wątek o PS4. Ja nie ogarniam MS i nie płaczę :D MW nie jest złe.

Spec Ops już się zasysa jakby co.

Edytowane przez korwin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MW może i złe nie jest ale multi w The Run i Hot Pursuit lepsze chociaż nie grałem zbyt długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spec Ops jest całkiem przyjemny ma ten multi, prosty, ale z fajną mechaniką strzelania. A ten nfs, no cóż, 10 minut wytrzymałem, tak bezpłciowej gry dawno nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi w NFS MW ssie kule strasznie.... A kiedy człowiek jeszcze wypije totalnie nie wiadomo o co chodzi i zamiast czysto się ścigać - "pijane jełopy"(w tym oczywiście ja) starają się dojechać do kolejnego miejsca gdzie zaczyna się koejny wyścig trwający góra 3 minuty...

Moim pijackim zdaniem gra wyglądała tak - jedziemy 2 minuty, 5 staramy się dojechać do startu następnego wyścigu (a tu jeden dewiant nie wjdzie tam gdzie trzeba a to drugi rozwala się 10000 razy o jakieś barierki zanim na start nie dojedzie a to.....) i tak cały czas... Nerwica gwarantowana ;)

ps.ja już byłem chyba zbyt pijany na tak szybki tytuł  :P

ps2. alfik nie jestem dresem i "cebularzem" :P (tyle zapamiętałem z wczorajszej dyskusji... )

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ps2. alfik nie jestem dresem i "cebularzem" :P (tyle zapamiętałem z wczorajszej dyskusji... )

Jak to nie, na TLoU dzisiaj każdy był dresem :D. A wczoraj żartowałem przecież bicz ;).

W sobotę gramy w Spec Opsa wiec zgłaszajcie się. Dziś (piątek) może w coś pogramy jeśli macie ochotę, coś lekkiego i sprawdzonego - moto albo doa. Napiszcie co wam bardziej pasuje i czy w ogóle ktoś będzie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę się na Specy. Dzisiaj mógłbym pograć, ale nie mam tych gier :/ Plus dopiero od lipca :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sobotę gramy w Spec Opsa wiec zgłaszajcie się.

Do SpecOpsa się zgłaszam, dzisiaj w nocy pobiorę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wbijam w sobotę na speca i dzisiaj. Może dla odmiany DoA? Jeżeli się uda oczywiście, a nie tak jak ostatnio ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi