redlumek 41 Napisano 15 Lipiec 2014 Nie znikają. Gry masz na zawsze. Ale jak nie masz wykupione dostępu to w nie pograsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Lipiec 2014 Nie powinny, ale mogą zniknąć. Komuś zaginęło chyba Velocity po 2 tyg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Lipiec 2014 W praktyce nie znikają ale oficjalne stanowisko Sony jest takie że mogą zniknąć i oni umywają ręcę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Lipiec 2014 Jakie typujecie gry na Vite na nową rozpiskę? Dobrych gier, które nie pojawiły się w plusie jest dość mało. Do tego chyba średnia 75%+ nie odnosi się do ocen przenośnej konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 18 Lipiec 2014 (edytowane) Na Vitę, jak na Vitę, ale liczę, że na PS4 wrzucą coś porządnego. Mam nadzieję, że to będzie Knack (choć podobno marne na to szanse). Edytowane 18 Lipiec 2014 przez Solid_POL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 18 Lipiec 2014 Pytanko z innej beczki - jest szansa na jakieś promo na plusa do końca tego roku ? np. +3m za free itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 18 Lipiec 2014 (edytowane) Raczej nie. Ostatnia promocja była chyba w zeszłym roku na e3. Edytowane 18 Lipiec 2014 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 18 Lipiec 2014 (edytowane) Pytanko z innej beczki - jest szansa na jakieś promo na plusa do końca tego roku ? np. +3m za free itp ? Plus jest wymagany do gry po necie, wiec nie musza juz kusic ludzi promocjami, a tylko cebularze na tym traca. :P Edytowane 18 Lipiec 2014 przez wili23 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 19 Lipiec 2014 A DriveClub w pudełku nie miał mieć jakiegoś kodu promo na plusa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 19 Lipiec 2014 (edytowane) Miał mieć, ale chyba sie z tego wycofali. http://www.gram.pl/news/2014/05/02/pudelkowa-wersja-driveclub-juz-bez-znizki-na-playstation-plus.shtml Edytowane 19 Lipiec 2014 przez Nath_147 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 21 Lipiec 2014 Właśnie dostałem na maila kod dzięki któremu po doładowaniu ps+ na 12m będę miał go przez 14m. Wpisałem go, coś akceptowałem ale nie widzę dalej innej oferty w psn. Czy jak kupię po prostu ps+ 12m to ta promocja sama się doda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 21 Lipiec 2014 a kiedy kończy Ci się plus ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 21 Lipiec 2014 (edytowane) Już mi się skończył jakis miesiąc temu i dlatego przysłali mi mod żeby odnowic subskrypcje. P.S: też dostaliście takie kody? Edytowane 21 Lipiec 2014 przez kofii12345 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 21 Lipiec 2014 Mi się plus nigdy nie kończy (tzn. ja mu nie pozwalam się skończyć ;) ) więc może dlatego nie dostałem żadnego kodu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 21 Lipiec 2014 P.S: też dostaliście takie kody? Taa, dostałem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3d271bbb47e6eeb.html Nawet zgłosiłem to do COK'u, a w odpowiedzi kazali mi do nich zadzwonić, no to olałem tę całą ich promocję. Niezły trolling ze strony Sony) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 21 Lipiec 2014 Przydałby mi się taki kodzik :P Jak macie na zbyciu no to wiecie... PW :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vimpex 2 Napisano 21 Lipiec 2014 Witam, mam takie oto pytanie: Czy na PS4 ps+ jest przypisany do konta czy do konsoli? np. mam 2 konta na ps4 i jeżeli wykupie ps+ na jedno to na 2 też bedę mogł grać online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Lipiec 2014 (edytowane) PS+ jest przypisany do konta. Jeżeli konto z Plusem będzie aktywowane na konsoli jako podstawowe to wszystkie konta na tej konsoli mogą grać online (oraz używać zainstalowanej zawartości konta z plusem). Edytowane 21 Lipiec 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 21 Lipiec 2014 (edytowane) Właśnie doładowałem i chyba promocja działa: Kupiłem 2 doładowania 100zł, każde po 89zł. Doładowałem portfel i kupiłem ps+ na rok. Miesięcznie wychodzi 12,7zł (i jeszcze 5 zł w portfelu zostało). Ciekawe czy promocja by zadziałała przy kupieniu zdrapki na plusa. Wyszło by jeszcze troszkę taniej. Swoją drogą w neo24 mają doładowania na 3miesiące za 45zł. Wydaje mi się, że to świetna cena :) Edytowane 21 Lipiec 2014 przez kofii12345 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 21 Lipiec 2014 Na keye 167zl, takze przepłaciłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 21 Lipiec 2014 Na keye 167zl, takze przepłaciłeśJesteś w błędzie. 167zl za 12 miesięcy to wychodzi 13.92 za miesiąc. Czyli kolega zapłacił mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 21 Lipiec 2014 Na keye 167zl, takze przepłaciłeś Jeżeli by się nie aktywowały 2 miesiące dodatkowe to wyszłoby drożej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 21 Lipiec 2014 Ale aktywował i wyszło taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 21 Lipiec 2014 Ciekawe czy promocja by zadziałała przy kupieniu zdrapki na plusa. Wyszło by jeszcze troszkę taniej. Nie wydaje mi sie aby mialo to zadziac ze zdrapka na PS+ - jesli dobrze pamietam ostania promocja co bylo glosno dyskutowane dzialala (o czym informowalo samo Sony) tylko przy zakupieniu PS+ przez PSS i wybraniu oferty promocyjnej. Gratulacje milego korzystania z plusa :) przez kolejne 14 miesiecy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Lipiec 2014 Rozpiska na sierpień będzie dopiero w przyszłym tygodniu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach