Skocz do zawartości
Continuum

PlayStation Plus

Rekomendowane odpowiedzi

zapowiedź zapowiedzi a i tak nie ma na co czekać (abstrahując od tego czy to ok czy nie) 

Niestety nie ma już tego dreszczyku emocji, który samymi komentarzami na blogu Playstation wywoływało w 2013 roku ;)

No chyba (oby), że się mylę i zaskoczą tym razem czymś pozytywnym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I marudzili na te hity tak samo jak na ich brak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I marudzili na te hity tak samo jak na ich brak :)

No wlasnie:P Zawsze beda marudzic chocby w tym miesiacu dali Nowego abe's oddysey, TLOU remastered, fife 15 generalnie to musieli by dac caly PSN za free wtedy moze 98% ludzi byloby zadowolonych:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez by płakali, że zbyt wiele tego, głupie Sony spowodowało, ze nie mogę ograć tytułu bo kusi inny i przechodzę do innej gry zanim skoncze,to są Polacy :)

Edytowane przez BogitoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - a moze tak poczekac do rozpiski i nie narzekac. Narzekanie na narzekajacych do dalej narzekanie :)

milego dnia.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podejrzewam, że na PS3 dadzą w tym miesiącu coś zacnego (ot zezowate szczęście jak sprzedałem konsolę), a na PS4 szału nie będzie (ot zezowate szczęście jak kupiłem konsolę :))

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież na PS4 i tak dadzą jakiegoś indyka, więc nie ma czym się jarać :P

Może za rok lub dwa dostaniemy coś ciekawego na PS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS4 raczkuje ,coś naprawdę zacnego to pewnie dostaniemy najwcześniej za rok, jak zacznie się pojawiać więcej gier. Póki co PS Store jest po prostu pusty, nawet wersji demo w nim niewiele. PS Plus warto mieć aby po multi łupać bo dla gier darmowych to niekoniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaglądam tu raz na miesiąc żeby obczaić co tam jak tam a tu miesiąc w miesiąc te same pierd*****e o narzekaczach. Tylko się nicki zmieniają. Czasami. Ja pier***e.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego za rok? Taki Killzone jest wart mniej niż stara gra na ps3. Nie wiem jak wygląda u nich sprzedaż nówek na tym etapie, ale większość to ograła na początku bo nic innego nie było. Gdyby teraz dali to by było: Wow, w końcu dali dużą grę. Dopiero potem ktoś by się ocknął, że faktycznie sporo osób już ograło. Ja jeszcze nie, ale według mnie to pierwszy kandydat na nie-indyka do ps+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłbym za gdyby przy tym dali konkret zniżkę na przepustkę sezonowa. We wrześniu będzie AAA produkcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Darayavahys wg. mnie pierwszy kandydatem będzie Knack. Gra w sam raz żeby przyciągnąć dzieci przed konsolę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że starzy mają filtr w kieszeni i są w stanie zrozumieć czemu nie warto kupować czegoś co wygląda fajnie. Dzieci tak nie mają i zapłaczą się tatusiowi i mamusi, byle opłacili plusa i mógł ograć gierkę ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograłem Knack wiele razy z córką. Uważam że przesadzacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam a ja mam takie pytanie: chcę się złożyć na ps plusa ze znajomym on ma ps3 i ps4 a ja narazie ps3 i mam zamiar kupić ps4 i tu jest moje pytanie czy możemy się w taki sposób złożyć żeby plus działał u niego na ps3 i ps4 i u mnie, bo w tej chwili mam konto na pół ze znajomym który ma ps3 i to działa ale czy zadziała jak będziemy mieli jeszcze ps czwórki? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka.

Plus skończył mi się jakiś miesiąc temu a ja dalej cisnę w bf'a 4 online. WTF?  :)

Ma ktoś tak? Jakiś error plusa ?

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dla odmiany nie będę narzekał i napisze tylko ze jak na ps4 dadza chociaz jedna taka gre jak ostatnio stridera albo trine2 to bede mega zadowolony bo mnostwo frajdy mialem z tych 2 gierek na tyle ze watch dogs nawet na pozniej odlozylem i dopiero po nich przeszedlem. Poza tym byl tez outlast i dead nation obie gierki calkiem fajne i nie rozumiem tych narzekan na rozpiski ps4 gdzie powtorze po raz kolejny ps3 na starcie plusa mialo tak gowniana oferte ze klasyki z ps one to by byly genialne gry jakby dawali zamiast tamtych gniotow wtedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka.

Plus skończył mi się jakiś miesiąc temu a ja dalej cisnę w bf'a 4 online. WTF?  :)

Ma ktoś tak? Jakiś error plusa ?

Pozdro.

Taa może ciśniesz w BF-a 4 na PS3.... LOL :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.