Singularity 320 Napisano 27 Sierpień 2013 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 27 Sierpień 2013 thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 27 Sierpień 2013 Panowie czy istnieje możliwość usunięcia całej jakby historii pobierania z plusa?(chodzi o tą listę plików do pobrania) A po co? Chwała Bogu że ta historia istnieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 27 Sierpień 2013 Zawsze wolę troszkę więcej wiedzieć :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 28 Sierpień 2013 Wiadomo coś o jakis nowych promocjach dzisiaj ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Jak ogłoszą to będzie wiadomo. Ja liczę np na promocję na pozostałe Assasyny. Tego revelations za 35 zł bym brał mimo braku napisów edit: już można pobierać !!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Assassin’s Creed 3, The Jak and Daxter Trilogy i Stealth Inc: A Clone In The Dark są już do ściągnięcia. Edytowane 28 Sierpień 2013 przez Masso555 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Wszystko już jest. Niech ktoś sprawdzi jeszcze czy po zakupie Jaka na PS3 wersja na Vitę też staje się darmowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 28 Sierpień 2013 przy wersji jaka na vite jest dla plusa bezpłatne, właśnie kupiłem za 0 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Wszystko już jest. Niech ktoś sprawdzi jeszcze czy po zakupie Jaka na PS3 wersja na Vitę też staje się darmowa Tak jest. Edytowane 28 Sierpień 2013 przez Masso555 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 28 Sierpień 2013 Ciekawe czy będzie można znowu coś pobrać jak było ostatnio z 2k13 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Zasada nr 1 nigdy nie wierz w komentarze na blogu Z tym Jakiem obstawiam że jest cross buy mimo że piszą co innego To tłuki wiedziałem że to cross buy, w tym SCEE to na serio pracują debile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Sierpień 2013 nie liczyłbym na to; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Ciekawe czy będzie można znowu coś pobrać jak było ostatnio z 2k13 :-) nie będzie można. Takie coś jest możliwe tylko gdy rozpiski są różne np dla niemiec lub arabów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 28 Sierpień 2013 chciałem pobrac na ps3 i vite Stealth Inc: A Clone In The Dark,i moge pobrac tylko wersje na ps3 albo vite..jak chce pobrac na jedno i drugie to mam info ze Nie kwalifikujesz się do zakupu lub pobrania tego materiału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 28 Sierpień 2013 Z tym jakiem na vite bym sie spieszyl bo to pewnie blad :) Na forum pisali ze do plusa wchodzi wersja tylko na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1987pro 3 Napisano 28 Sierpień 2013 ja pobralem na vite i w download list mam 2 wersje inna sprawa z jak and dexter mialem tylko wersje vity ale dodalem do koszyka wersje ps3 bo tez jest za free i nawet nie ma przy niej znaczka plusa:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 28 Sierpień 2013 jaka mi dodało do koszyka ale jak chcę tez dodać jaka na ps3 to juz problem,i na odwrót jak mam na ps3 w koszyku to juz na vite nie chce dodac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 bo to jest jedno i to samo. Jak dodasz jedno i zakupisz to obie masz już zakupione. Nie rób afery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 28 Sierpień 2013 do tej pory każdy cross buy w Plusie był uwzględniany prócz LBP Karting , ciekawe czemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peptyk 1 Napisano 28 Sierpień 2013 Hej gdzies czytalem ze jak "kupilem" gry z plusa przez PC, dodalem do koszyka i wszystko przeklikalem to odrazu po odpaleniu konsoli samo zacznie pobierac z automatu. Prawda to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 28 Sierpień 2013 tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) tak..dajesz przez pc pobierz na konsolę ps3 i przy włączeniu ps3 samo zacznie się pobierać...ja juz wszystko dałem do koszyka z jakiem na vite też Edytowane 28 Sierpień 2013 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 do tej pory każdy cross buy w Plusie był uwzględniany prócz LBP Karting , ciekawe czemu ? to LBP Kartking jest na Vitę? Pierwsze słyszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 28 Sierpień 2013 Ale serwery zawalone,net 60 mbs a Assasin będzie za 240 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach