Dejf 22 Napisano 3 Październik 2013 nie bo miałem w multi przegrane 2 dni wg statystsyk :) plu misje coopowe które mi torchę zajęły plus trochę gry w kampani pewnie lekko licząc zejdzie gry na 3 dni czyli 72 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 4 Październik 2013 Tak bywa czasami w grach z plusa. Wystarczy wyłączyć grę / tudzież konsolę i spróbować jeszcze raz, a wszystko będzie ok ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 4 Październik 2013 Dostępna już miesięczna subskrypcja PS+ za 27 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Październik 2013 ciekawe czy kiedykolwiek, ktoś to kupi jedynie przez pomyłkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 4 Październik 2013 Dla kogoś kto będzie chciał sobie sprawdzić jak działa ps+ to na pewno dobra i tania opcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Październik 2013 Wiesz niby 27 zł, ale o boże jaka strata... Ja za 65 kupiłem teraz 3 miesięczną (bo mam inne wydatki) a i tak mi było żal tej straty... ;) Bo roczną za 160 - 190 się kupuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 4 Październik 2013 Sony zepsulo sprawe rozdajac na prawo i lewo to 30 dni :) Gdyby to bylo np. 7 to pewnie ludzie te 30 dni na probe by kupowali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Październik 2013 ktoś się orientuje co ile aktualizują Testowanie pełnej wersji gry?tzn kiedy wstawiają nowe tytuły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Październik 2013 od czasu do czasu, ale ostatnio bardzo rzadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 5 Październik 2013 No właśnie na amerykańskim PS STORE mają same nowości do testowania w PS+ a u nas cały czas to samo. Jedynie znalazłem tylko GRID 2 do testowania przez 60 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 6 Październik 2013 Mamy kilka tysięcy gier w PSS, a możemy testować niecałe 100... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 6 Październik 2013 Jeżeli chodzi o zwykłe dema to tez mamy okrojony sklep względem xbla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 6 Październik 2013 Jeżeli chodzi o zwykłe dema to tez mamy okrojony sklep względem xbla Nie, raczej nie. Maja duzo dem swoich ekskluzywow i tyle. Wlasnie przegladam. Ale faktycznie triali w US jest od cholery. A to jest fajna rzecz calkiem, moze w nowym roku .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 6 Październik 2013 chyba na ps4 wszystkie gry maja mieć triala, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 6 Październik 2013 No właśnie na amerykańskim PS STORE mają same nowości do testowania w PS+ a u nas cały czas to samo. Jedynie znalazłem tylko GRID 2 do testowania przez 60 minut. Nie ma co się dziwić. Ilu jest posiadaczy PS3 w Europie, a ile w USA? No właśnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Październik 2013 No właśnie ile? Do SCEE należy też australia, część krajów azjatyckich i część afrykańskich Jesteś pewien że w samym US jest więcej posiadaczy PS3, w mateczniku Xboxa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 6 Październik 2013 Tak to sobie tłumacze. No bo od czego innego by to miało zależeć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 6 Październik 2013 A jakie np. tytuły do testowania posiadają których u nas nie ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Październik 2013 łoo dużo tego. przed chwila sprawdzałem. imponująca lista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 6 Październik 2013 Myślę, że to zależy od tego jak prężnie działa dany oddział i na czym sie skupia. Pewnie mają w jakimś zakresie wolną rękę. Nawet widać różnice w krajowych oddziałach - tylko my nie mamy od ubi polskich wersji gier mimo ze na psstore jest ich 10 - to znaczy ze inne oddzialy potrafią się dogadać a polski ma inne priorytety (czytaj: w nosie :) ) Ale nie chce zaczytać z powrotem dyskusji - mówię to bardziej w temacie różnic w różnych "okręgach". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 7 Październik 2013 Gdzie najtaniej wyrwać kod na 90 dni ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Październik 2013 Rozpiska na listopad będzie w tą lub następną środę Posted on 7 October, 2013 at 10:49 am by Fred Dutton I just discussed this with Chris actually. Soon. Possibly this Wednesday, but possibly the following Wednesday. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 7 Październik 2013 W grudniu to pewno Tomb Raider. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 7 Październik 2013 Już w środę rozpiska ?! Dopiero co nie dawno dostaliśmy październikowe gry a tu już rozpiska na kolejny miesiąc. Może rozpiskę na grudzień dadzą na ostatni tydzień października :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 7 Październik 2013 Z Twittera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach