Skocz do zawartości
Continuum

PlayStation Plus

Rekomendowane odpowiedzi

nie bo miałem w multi przegrane 2 dni wg statystsyk :)

plu misje coopowe które mi torchę zajęły plus trochę gry w kampani pewnie lekko licząc zejdzie gry na 3 dni czyli 72 h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak bywa czasami w grach z plusa. Wystarczy wyłączyć grę / tudzież konsolę i spróbować jeszcze raz, a wszystko będzie ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kogoś kto będzie chciał sobie sprawdzić jak działa ps+ to na pewno dobra i tania opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz niby 27 zł, ale o boże jaka strata... Ja za 65 kupiłem teraz 3 miesięczną (bo mam inne wydatki) a i tak mi było żal tej straty... ;) Bo roczną za 160 - 190 się kupuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony zepsulo sprawe rozdajac na prawo i lewo to 30 dni :) Gdyby to bylo np. 7 to pewnie ludzie te 30 dni na probe by kupowali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie na amerykańskim PS STORE mają same nowości do testowania w PS+ a u nas cały czas to samo. Jedynie znalazłem tylko GRID 2 do testowania przez 60 minut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o zwykłe dema to tez mamy okrojony sklep względem xbla

Nie, raczej nie. Maja duzo dem swoich ekskluzywow i tyle. Wlasnie przegladam. Ale faktycznie triali w US jest od cholery. A to jest fajna rzecz calkiem, moze w nowym roku .. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie na amerykańskim PS STORE mają same nowości do testowania w PS+ a u nas cały czas to samo. Jedynie znalazłem tylko GRID 2 do testowania przez 60 minut.

Nie ma co się dziwić. Ilu jest posiadaczy PS3 w Europie, a ile w USA? No właśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ile?

Do SCEE należy też australia,  część krajów azjatyckich i część afrykańskich

Jesteś pewien że w samym US jest więcej posiadaczy PS3, w mateczniku Xboxa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zależy od tego jak prężnie działa dany oddział i na czym sie skupia. Pewnie mają w jakimś zakresie wolną rękę. Nawet widać różnice w krajowych oddziałach - tylko my nie mamy od ubi polskich wersji gier mimo ze na psstore jest ich 10 - to znaczy ze inne oddzialy potrafią się dogadać a polski ma inne priorytety (czytaj: w nosie :) ) Ale nie chce zaczytać z powrotem dyskusji - mówię to bardziej w temacie różnic w różnych "okręgach". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpiska na listopad będzie w tą lub następną środę

Posted on 7 October, 2013 at 10:49 am by Fred Dutton

I just discussed this with Chris actually. Soon. Possibly this Wednesday, but possibly the following Wednesday.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już w środę rozpiska ?! Dopiero co nie dawno dostaliśmy październikowe gry a tu już rozpiska na kolejny miesiąc. Może rozpiskę na grudzień dadzą na ostatni tydzień października :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.