Singularity 320 Napisano 25 Wrzesień 2013 ps vita- mobilna konsola przenośna sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matifcb 1 Napisano 25 Wrzesień 2013 AA NIE NO TO NIE DLA MNIE NA PEWNO, MOZE SOBIE POCZEKAM SPOKOJNIE NA JAKAS PROMOCJE Z TYM PSPLUSEM BO NARAZIE MI SIE NIE SPIESZY JAK BEDE W UNCHARTED 2 GRAC.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 25 Wrzesień 2013 Bedziesz miał dostęp do gier które są aktualnie w ramach abonementu. Uncharted 3 jest grą roczną która jest ważna do czerwca przyszłego roku i będziesz mógł ją pobrać, tak samo jak gry co zmieniają się co miesiąc i będą ważne w aktualnym miesiącu. Dodałbym jeszcze że zarówno plusa jak i gry z pss można kupować na 2 osoby, wtedy wychodzi 2 razy taniej. Imo tylko w takim wypadku się opłaca, jak nie masz z kim to lepiej pudełka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matifcb 1 Napisano 25 Wrzesień 2013 hmm to jak wyglada scciaganie takich gier :D kupuje jedno konto i kolega i ja mozemy te sama gre sciagnac na 2 rozne komsole ? to super jak przejde U2 to pewnie kupie tego plusa dla U3 jak jest PL, a pozniej bede sobie sciagac co mnie tam interesuje :) Ile miejsca zajmuje tak okolo taka kolekcja kolegi wyzej on ma ponad 40gier:O AA CZYLI SA GRY ROCZNE KTORE OD DATY WYJSCIA SA PRZEZ ROK I SA GRY MIESIECZNE KTORE TRZEBA W DANYM MIESIACU SCIAGNAC BO POZNIEJ JUZ BEDZIE ZA POZNO ? DOBRZE ROZUMIEM ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 25 Wrzesień 2013 Podeśle Ci na priv, jak wygląda kupowanie na dwie osoby bo tutaj na forum jest zabronione pisanie o tym. Oczywiście jest to legalne dla Sony. Aby gra dodała Ci się do kolekcji nie mussiz jej pobierać, wystarczy że dodasz do koszyka i możesz ściągnąć w dowolnym czasie podczas subskrykcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Wrzesień 2013 poczytaj sobie najpierw jakiś poradnik a dopiero zadawaj pytania, jeżeli czegoś nie zrozumiesz To nie temat 100 pytań o... http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-wszystko-co-musisz-wiedziec-o-playstation-plus/116924 http://pl.playstation.com/psn/support/ps3/detail/linked286142/item286140/PlayStation-Plus-%E2%80%94-cz%C4%99sto-zadawane-pytania/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 25 Wrzesień 2013 Ja poleciłbym też przeczytanie tego poradnika: http://lowcygier.pl/wszystko-o-playstation-plus/ Wszystko opisane jest w formie FAQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 25 Wrzesień 2013 Matifcb nie pisz z Caps Lockiem taka mała uwaga :) Co do wagi kolekcji gier. Pamiętaj że taką kolekcje możesz mnieć w swoim koncie na PS Story w zakładce Pliki Do Pobrania czy coś w tym stylu. Na PS3 jak masz mały dysk możesz pobierać sobie np 3 gry i jak którąś przejdziesz to usuwasz a na jej miejsce ściągasz kolejną :) Kombinacji jest tyle ile chcesz hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antonow 6 Napisano 25 Wrzesień 2013 Październikowe gry są już dostępne przez wyszukiwarke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matifcb 1 Napisano 25 Wrzesień 2013 no racja wystarczy dodac do czegos tam i juz sie ma :) ja mam 75gb dysk i wczoraj go podlaczalem i mam jakies 690 czy cos tam troche mi plej zabral na system bla bla :) PS i co tam w pazdziernikowych nowosciach z gier ? poczytam :) dziekuje za informacje narazie tak jak mowie czekam na promocje jakas z tym plusem i sobie to kupie ;) a teraz ebde rypac noce z u2;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 25 Wrzesień 2013 no racja wystarczy dodac do czegos tam i juz sie ma :) ja mam 75gb dysk i wczoraj go podlaczalem i mam jakies 690 czy cos tam troche mi plej zabral na system bla bla :) PS i co tam w pazdziernikowych nowosciach z gier ? poczytam :) dziekuje za informacje narazie tak jak mowie czekam na promocje jakas z tym plusem i sobie to kupie ;) a teraz ebde rypac noce z u2;) Ręce opadają. To nie jest koncert życzeń, w pierwszym poście masz napisane jakie gry będą. Odpowiedzi na większość Twoich pytań też się tam znajdują, tylko ruszyć się nie chce i poczytać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 25 Wrzesień 2013 Ostatnio były problemy z polskimi wersjami gier z plusa. Jak ktoś ściągnie FC3 to dajcie znać czy jest po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Wrzesień 2013 nie, nie będzie Błagam nie zaczynajcie znowu o wersjach językowych Jak kogoś bardzo boli niech poprze forumową petycję co jest w offtopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChomiK85 0 Napisano 25 Wrzesień 2013 u nas Worms'y niestety tylko w promocji, z juz liczylem na pomylke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaldi 2 Napisano 25 Wrzesień 2013 (edytowane) Gry z plusa pobierzemy dopiero w czwartek ze względu na przerwę techniczną o 14:00 jutro do 2:00 w nocy 26.09 Chyba, że gry z plusa dadzą przed 14:00 wtedy jest szansa aby je pobrać przed przerwą techniczną. ( W co szczerze wątpię) Bynajmniej: Jak co miesiąc zrobiłem rozpiskę plusa na jutro aby łatwiej się pobierało/sprawdzało czy gry są już dostępne w plusie: PS3 Far Cry 3 Waga: 6,3GB, po angielsku https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/far-cry-3/cid=EP0001-NPEB01096_00-FC3DIGITALEU0001 Dragon's Dogma: Dark Arisen waga 11,5GB, po angielsku https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/dragon's-dogma-dark-arisen/cid=EP0102-NPEB01268_00-DDDA000000000000 Giana Sisters: Twisted Dreams waga: 1,7GB, po angielsku https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/giana-sisters-twisted-dreams/cid=EP4402-NPEB01338_00-GIANAUNLOCK00001 VITA STREET FIGHTER X TEKKEN waga: 2,1GB, po angielsku https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/street-fighter-x-tekken/cid=EP0102-PCSB00144_00-SFXTGAMEEU000000 Touch MY Katamari waga: 666MB [przypadek - nie sądze ;)], po angielsku https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/touch-my-katamari/cid=EP0700-PCSB00047_00-KATAMARIDAMACY00 Przypominam o funkcji pobierania gier na PS3 przez przeglądarkę, po wybraniu gier do pobrania, wystarczy tylko odpalić PS3 a konsola zacznie pobierać gry. PS.(nie mogę sobie odmówić) Oto jak Sony śmieje się z nas gdy będziemy chcieli jutro pobrać gry z plusa http://www.youtube.com/watch?v=ZOlnx7oyOTI Czyli się nie sprawdziło Sony dało rade dając wcześniej gry darmowe z plusa. :) Edytowane 25 Wrzesień 2013 przez skaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 25 Wrzesień 2013 Da się pobierać gry podczas przerwy technicznej ? (rozpocząć pobieranie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 25 Wrzesień 2013 PS Store działa ale tylko ten z przeglądarki internetowej więc jeśli ktoś chce zacząć pobierać to powinien zrobić to jak najszybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 25 Wrzesień 2013 Da się pobierać gry podczas przerwy technicznej ? (rozpocząć pobieranie) Mi jak na razie ściąga się normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 25 Wrzesień 2013 zadnych promocji na dodatki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Wrzesień 2013 promocje jak będą to w tygodniowym update. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 25 Wrzesień 2013 (edytowane) zadnych promocji na dodatki ??? Widze ze jest jakis darmowy poziom do FC3. Ale to juz bylo wczesniej. Daliby Blood Dragona za jakies 19 zeta To Dragon's Dogma to jakis dramat. Albo gowno w sumie. Edytowane 25 Wrzesień 2013 przez tyciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 25 Wrzesień 2013 Co masz na myśli nazywając Dragons Dogma gównem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 25 Wrzesień 2013 Gry się ściągają już :) DD gówno? Ja słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat tej gry ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 25 Wrzesień 2013 Co masz na myśli nazywając Dragons Dogma gównem ? Nie wiem, wolalbym juz chyba grac w LBP Karting xd. Nawet tej dogmy nie sciagam Btw do osob ktore juz graly w Far Cry 3 - to dlc jest warte zakupu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 25 Wrzesień 2013 Kocham ludzi takich ja ty, nic nie wie o tym o czym gada, ale powie, że gówno - facepalm 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach