anarom 1 309 Napisano 24 Sierpień 2014 Tak, naramienniki znalazły się w ekwipunku Panowie, na cholerę wam te naramienniki. Chwilę pogracie i oddacie do kowala na złom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie, na cholerę wam te naramienniki. Chwilę pogracie i oddacie do kowala na złom.mi sie trafil pierścień zamieci z 10% na zamrożenie przeciwnika, i sie z nim nie rozstaje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie, na cholerę wam te naramienniki. Chwilę pogracie i oddacie do kowala na złom. Ale oni tego nie rozumieja. Jeszcze miesiac bedzie sie ciagnela gadka o naramiennikach, ktore sa przydatne przez 15 minut. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 24 Sierpień 2014 ..ja nie wnikam w ich przydatność tudzież nie lecz podzieliłem się jedynie info, iz u mnie wszystko zadziałało od kopa jak należy ok? Czy tez bardzo źle zrobiłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Wiadomo, są w preorderze i się należą - ale szybciutko znajdziemy coś ciekawszego :) Ale ten pierścień za powiązanie kont trochę nosiłem to trzeba przyznać. Edytowane 24 Sierpień 2014 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 24 Sierpień 2014 Też trochę go nosiłem, ale to między nami ;). Już wiem co zawierają dwie wersje cyfrowe gry, które mamy do dyspozycji . Jedna posiada język polski i ruski a druga angielski, francuski, hiszpański, włoski i niemiecki. Stąd ta ogromna różnica w rozmiarze. W sumie mało istotne, ale może się komuś przyda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Sierpień 2014 Ktoś chętny do tych zleceń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 24 Sierpień 2014 Ale to zawsze tak jest już pierwszym akcie można znaleźć sprzęt niż te naramienniki. Moje już poszły do kowala na złom. Podobają mi się te eventy, Wczoraj wieczorkiem najechał mnie jakiś potworek co zabił kogoś z moich znajomych. Póki co 34lvl mój Krzyżowiec ale już dużo lepiej siepie się potworki pewnie do czasu zmiany na wyższy poziom trudności. Powiem szczerze, że jest to zupełnie inna gra niż jak miała premierę na PC i gra się dużo lepiej. Niestety póki PSN leży odpuszczam sobie dzisiaj granie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 25 Sierpień 2014 Ja wczoraj skończyłem dodatek krzyzowcem i jest dobrze, ogolnie fajna postac i milo mi sie gralo po demon hunterze w samej 3 bez dodatku. Zabawa sie dopiero zacznie wiec jeszcze za wczesnie zeby oceniac calosc ale generalnie sporo poprawili i podoba mi sie wiekszosc zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pryxfus 0 Napisano 25 Sierpień 2014 Co do vity to mnie denerwuje brak L2 i R2 :/ gdyby nie to bylo by idealnie ;) L2, R2 masz na tylnim panelu Vity, L3 i R3 też ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Sierpień 2014 Na Vita przegrałem kilkanaście godzin w Diablo i gra się bardzo przyjemnie, prawie idealna gra do Remote Play. Brak R2 jako przycisk denerwuje, ale wystarczy przypisać do R2 jakiś skill który trzeba odnawiać co kilka minut i po problemie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Sierpień 2014 Dokładnie - 50 paragon wbity na Vicie w coopie (bez importu konta z PS3) i gdyby nie customizacja rozłożenia przycisków to przy spamie R2 bym się lekko wkur..ił, a tak to mam tam skilla, którego puszczam po załadowaniu gry i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Sierpień 2014 Na Vita przegrałem kilkanaście godzin w Diablo i gra się bardzo przyjemnie, prawie idealna gra do Remote Play. Brak R2 jako przycisk denerwuje, ale wystarczy przypisać do R2 jakiś skill który trzeba odnawiać co kilka minut i po problemie. Ta sama taktyka :) Skile najważniejsze dla mnie są pod ręką a R2, to cóż :P Jakieś skille rzadko używane i wsio... A gra się GENIALNIE na Vicie... Mała ululana, żona korzysta z tego że jest spokój i coś tam w TV ogląda to ja pyk Vitkę i D3 i jazda :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 25 Sierpień 2014 L2, R2 masz na tylnim panelu Vity, L3 i R3 też ;)Wiem wiem ;)Ale niewygodnie sie gra. Rozwiazaniem faktycznie jest nowe przypisanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Sierpień 2014 Ta sama taktyka :) Skile najważniejsze dla mnie są pod ręką a R2, to cóż :P Jakieś skille rzadko używane i wsio... A gra się GENIALNIE na Vicie... Mała ululana, żona korzysta z tego że jest spokój i coś tam w TV ogląda to ja pyk Vitkę i D3 i jazda :) :) Wiesz, odpalasz tryb wyboru i skille z r2 i l2 możesz przypisać dowolnie pod inne klawisze ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Sierpień 2014 (edytowane) Jest ktoś chętny na zlecenia wieczorem? Co prawda mam dopiero 65, ale exp szybciutko leci, więc do 70 szybko wbijemy ;)no fakt @down PSN:Tabciogaraj Edytowane 25 Sierpień 2014 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Sierpień 2014 Nie podając psn id ciężko Cię będzie złapac tego i innego wieczoru :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 25 Sierpień 2014 One, doszły flaszki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 25 Sierpień 2014 Smutne dla mnie jest to ze jestem w drugim akcie mam 40 poziom i dmg po 15 k.. Idę tylko przed siebie.. Ehh nie na to się nastawialem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 25 Sierpień 2014 Przecież przejście kampanii to tylko rozgrzewka...później będziesz zadawał i 5mln obrażeń a będziesz ginąć non stop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 25 Sierpień 2014 No tak ale na ps3 pamiętam aż tak łatwo nie szło i lvl za lvl nie wchodził.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 25 Sierpień 2014 (edytowane) No tak ale na ps3 pamiętam aż tak łatwo nie szło i lvl za lvl nie wchodził.....Ale na PS3 po przejęciu fabuły mogłeś przerzucić ją oraz kolejny i kolejny, i kolejny ...i ewentualnie na Ubery.Tu masz tryb zadań, rifty, a ważniejsze przedmioty lecą dopiero na 70 poziomie jak o materiały na nie i przeskok jest duży więc nie płacz tylko ciesz się że szybko teraz idzie bo wbicie 70 to dopiero sam początek :-P Edytowane 25 Sierpień 2014 przez SephiroT 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 25 Sierpień 2014 Czy jeśli mam cyfrową wersję w Języku Polskim , to czy mogę , usunąć Angielską? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawa 2 Napisano 25 Sierpień 2014 Ja przeszedlem gre na normalnym poziomie i potem poszedlem na expert na chwile to roznicy duzej nie bylo ale jak poszedlem na bounty i jeden gosciu rifta zaczal to czesto ginalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 25 Sierpień 2014 ...A przypadkiem to nie jest tylko paczka językowa a cała gra jest po angielsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach