Cooper364 0 Napisano 29 Listopad 2013 Mam problem z rekinem, jestem na tej ciemnej wodzie, ale żadnen rekin nie chce mnie zjeść. Widziałem jednego, ale ten olał mnie. Jak zanurkuje to szybciej umrę niż jakiegoś znajdę. Czekaj cały czas czy co? Mam problem z rekinem, jestem na tej ciemnej wodzie, ale żadnen rekin nie chce mnie zjeść. Widziałem jednego, ale ten olał mnie. Jak zanurkuje to szybciej umrę niż jakiegoś znajdę. Czekaj cały czas czy co? Ok już mam xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooper364 0 Napisano 2 Grudzień 2013 Ok mam problem z jednym osiągnięciem w Online Telefon do kumpla: Zadzwoń po wsparcie gangu Ok, kumam mam zadzwonić i poprosić o wsparcie tyle że ja obdzwoniłem każdego i nic. Co muszę dokładnie zrobić, do kogo dzwonić, jakie wymagania. Jeżeli muszę najpierw zrobić wszystkie ataki na gang to zróbcie jakąś mapę lub coś. Tak czy innaczej powiedzcie co mam robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 2 Grudzień 2013 Chodzi tu o wsparcie Merryweather. Zadzwoń do nich i wezwij np. helikopter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 2 Grudzień 2013 Ok mam problem z jednym osiągnięciem w Online Telefon do kumpla: Zadzwoń po wsparcie gangu Ok, kumam mam zadzwonić i poprosić o wsparcie tyle że ja obdzwoniłem każdego i nic. Co muszę dokładnie zrobić, do kogo dzwonić, jakie wymagania. Jeżeli muszę najpierw zrobić wszystkie ataki na gang to zróbcie jakąś mapę lub coś. Tak czy innaczej powiedzcie co mam robić. Musisz zadzwonić do Merryweather i wybrać np. wsparcie śmigłowca. Jeśli nie masz tego jeszcze odblokowanego (a masz odpowiedni poziom) to musisz udać się do przyczepy Trevora i zobaczyć cut-scenkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooper364 0 Napisano 2 Grudzień 2013 Musisz zadzwonić do Merryweather i wybrać np. wsparcie śmigłowca. Jeśli nie masz tego jeszcze odblokowanego (a masz odpowiedni poziom) to musisz udać się do przyczepy Trevora i zobaczyć cut-scenkę. Wielkie dzięki już mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooper364 0 Napisano 5 Grudzień 2013 Kolejny problem. Żeby mieć 100% gry trzeba mieć 20 misji zrobionych od nieznajomych i dziwaków. Mi piszę że 19 (chodź mam chyba z ok.20 coś) jedynej misji której nie zrobiłem jeszcze to zebrać części statku kosmicznego. Czy jak je zbiorę to zaliczy mi na tą 20 misje czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 5 Grudzień 2013 Kolejny problem. Żeby mieć 100% gry trzeba mieć 20 misji zrobionych od nieznajomych i dziwaków. Mi piszę że 19 (chodź mam chyba z ok.20 coś) jedynej misji której nie zrobiłem jeszcze to zebrać części statku kosmicznego. Czy jak je zbiorę to zaliczy mi na tą 20 misje czy nie? Jak wejdziesz na social club, to tam subtelnie (bodaj niebieskim paskiem) zaznaczone są te misje, które wchodzą do 100%. Statek kosmiczny bodaj też pod do podpada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 5 Grudzień 2013 Do 100% wliczaja sie tylko misje Franklina. Zbieranie czesci statku kosmicznego jest jednym z jego zadan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooper364 0 Napisano 5 Grudzień 2013 Do 100% wliczaja sie tylko misje Franklina. Zbieranie czesci statku kosmicznego jest jednym z jego zadan. Super wielkie dzięki. Myślałem że wszystkie, ale jak tak to spoko. Mam u ciebie dług :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 8 Grudzień 2013 All's Fare in Love and War / Kapucha na sałacie :braz:Kup firmę Downtown Cab Co. i zalicz dowolny prywatny kurs. Nie mogę wbić tego trofeum. Wszystko robię tak jak trzeba, tak mi się wydaje. Podjeżdżam Franklinem pod firmę, biorę taksówkę, klikam L3 po jakimś czasie wykonuję kurs i nic. Już chyba z 5 razy próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 8 Grudzień 2013 to ma być prywatny kurs (o ile dobrze pamiętam to nie będzie taxi tylko limuzyną) musisz poczekać aż zadzwoni z firmy i poprosi o prywatny kurs 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 8 Grudzień 2013 to ma być prywatny kurs (o ile dobrze pamiętam to nie będzie taxi tylko limuzyną) musisz poczekać aż zadzwoni z firmy i poprosi o prywatny kurs Czyli muszę jeździć taksówką, tak? Do momentu aż ktoś do mnie zadzwoni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 8 Grudzień 2013 Czyli muszę jeździć taksówką, tak? Do momentu aż ktoś do mnie zadzwoni? Nie. Ja jeździłem normalnym autem (ten domyślny biały) i co chwilę dostawałem telefon. Pierwszy kurs robiłem właśnie tym autem. Wydaje mi się, że istotne żeby to nie był jakiś gruchot, ale chyba nie musi być koniecznie limuzyna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oOxYg3n' 0 Napisano 13 Grudzień 2013 Wystarczy pojeździć po mieście, a telefon będzie kwestią czasu. Możliwe, że musi być to 4 drzwiowy samochód. http://www.youtube.com/watch?v=kDFu5IFHyFo tu jest nawet lokalizacja, choć ja tam nie dostałem telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 14 Grudzień 2013 Dla tych co robią sklepy z hs'ami. Polecam abyście w menu interakcji przestawili opcje tak aby nikt was nie słyszał lub żeby tylko ekipa. Ja się wczoraj nadziałem i 14 typa słyszało z hs'ów NIGGA, NIGGA, NIGGA, NIGGA i tak jeszcze z 20 razy xd 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 14 Grudzień 2013 Dla tych co robią sklepy z hs'ami. Polecam abyście w menu interakcji przestawili opcje tak aby nikt was nie słyszał lub żeby tylko ekipa. Ja się wczoraj nadziałem i 14 typa słyszało z hs'ów NIGGA, NIGGA, NIGGA, NIGGA i tak jeszcze z 20 razy xd tyle wygrać :) Ja polecam dmuchać w mikrofon ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) Moja mina gdy dowiedziałem się, że to wszyscy słyszeli była bezcenna XD Ja teraz mam w planach zrobić trofki fabularne, a potem wezmę się za multika by odpocząć od tych świrów. Ja dalej czekam na przyjęcie do ps3site squadron ;_; Edytowane 14 Grudzień 2013 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 22 Grudzień 2013 witam pomoze ktos w 1 trofeum potrzebuje 3 graczy do wyscigu rajd ja jako pilot i musimy to wygrac psn id pietrzu1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooper364 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Ktos wyznaczyl za moja glowe 200 milionow xD Czy jak wejde do sesji osobnej bedzie dzialac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooper364 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Ktos wyznaczyl za moja glowe 200 milionow xD Czy jak wejde do sesji osobnej bedzie dzialac? Ok, mam 200mln kupilem sobie doslowie wszystko. Gdyby ktos chcial zarobic dobra sumke to moge za was wyznaczyc :) Ok, mam 200mln kupilem sobie doslowie wszystko. Gdyby ktos chcial zarobic dobra sumke to moge za was wyznaczyc :) A teraz jescze jakis gosc dal mi 200mln xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 30 Grudzień 2013 Witam - ma ktos cos do podpowiedzenia w sprawie w miare dobrego expienia co i jak byłbym wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo1 0 Napisano 3 Styczeń 2014 dzięki za poradnik, dzisiaj wbiłem platynke ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 5 Styczeń 2014 jakies porady/wskazowki jak trafic te 9 dołków w golfie przewidziana iloscia uderzen lub mniejsza? proboje i zawsze 2-3 uderzenia za duzo na dołek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czombersanok 2 Napisano 5 Styczeń 2014 jakies porady/wskazowki jak trafic te 9 dołków w golfie przewidziana iloscia uderzen lub mniejsza? proboje i zawsze 2-3 uderzenia za duzo na dołek :P Dobry kijek, przegląd pola i celność. A tak serio to ja zrobiłem to metodą prób i błędów. Są dołki na których można zrobić -1 a nawet -2 uderzenia , ale i takie gdzie jest nieco trudniej. Przed każdym uderzeniem rozejrzyj się po polu, zobacz którędy będzie lecieć piłka i podczas samego uderzenia staraj się trafić w idealne uderzenie (czyli ten pasek co się ładuje zatrzymuj na żółtym). Powinno w końcu wpaść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 7 Styczeń 2014 pytanie co do trofika show off w ktorym nalezy wykonac wszystkie skoki kaskaderskie jak sie steruje samochodem w locie? bo nie potrafie wyladowac na 4 koła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach